• A tak na poważnie Autor: ~Yeti [31.0.80.*]
    to wg mnie po obrotach widać, że tych którzy kupowali w okolicach 4 i są skłonni oddać że stratą jest coraz mniej. Nie liczę tych którym zwieracze puściły i tych którzy podejmują decyzję na podstawie tego co wyczytają na forum, bo to odrębna kategoria.
  • Re: A tak na poważnie Autor: ~Bam [188.188.136.*]
    Dawać, dawać do wora jak najniżej. Uzbieram około 40 000 I może lecieć.
  • Re: A tak na poważnie Autor: ~WlodekzGdyni [89.64.53.*]
    Masz rację, może lecieć.
    Ale dalej w dół.
  • Re: A tak na poważnie Autor: ~Ss [188.146.169.*]
    Ci ktőrzy podejmują drcyzję sprzedažy lub kupna akcji,pod wpływem forum,nie Pocono grač na giełdzie.
    Moim zdaniem są bardzo potrzebni na giełdzie. Zasada jest taka: stracić musi ktoś by ktoś zyskał. Gdyby sami wyjadacze na giełdzie grali, było by trudno o szybkie zyski.
  • Re: A tak na poważnie Autor: ~Yeti [31.0.80.*]
    Zgadzam się z Tobą, i to co napisałeś potwierdza fakt, że celem forum w aktualnej odsłonie jest strzyżenie lękliwych. Z drugiej strony forum to też forma PR dla spółki a przy negatywnym wydźwięku wszyscy sobie strzelają w stopę. Gdzie więc ci wygrani? Groszołapy?
    Yeti reż masz rację. Wysłałaś się fala hejt na BitEvil. Podejrzewam że ci wszyscy którzy uwierzyli w głópią nagonka o 100 zł, krypto Eracoin I wiele innych durnych wpisach, nabrali akcji bo jutro już będą bogaci. To długi proces, inwestycja na rok minimum. Teraz co ma pan. Belka robić. 50 razy dziennie usprawiedliwiać się, tłumaczyć, wałkować to samo aby rozdają gawiedź uległa hipnozie? Robią swoje, nie podoba się niech posprzedają. Papier zostanie w mocnych rękach i będzie sobie rósł (mam nadzieję) spokojnie.
    Myślę że część chciała trzymać ale uległa psychozie innych, sprzedała że stratą co dołożył oliwy do ognia
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.64.54.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
PROACTA -1,69% 1,75 2026-06-29 09:09:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.