• brawa dla zarządu Autor: ~katol [94.254.191.*]
    za info o dywidendzie , jedyna recepta na obwisły kurs , jednak wynik spółki nadal mizerny i nic nie wskazuje na poprawę, może widłowy popuści trochę blokadę i pozwoli na jakiś wzrościk, pochwale się ze nabyłem parę papierków po 11,75 czyli praktycznie na historycznym minimum, zobaczy się jutro bo jutro ma padać deszcz to na ogrodzie nic się nie zrobi tak jak dziś cały dzień harówka z siekierką i grabkami ale za to wieczorem miła niespodzianka, tak myślałem ze po wizycie duszpasterskiej i poświęceniu tego i owego coś pójdzie ku lepszemu bo złe duchy boja się święconej wody jak koty ,
  • Re: brawa dla zarządu Autor: ~em [31.0.67.*]
    Ciekawy tekst http://www.rynek-kolejowy.pl/mobile/nowe-eksportowe-sukcesy-rafametu-85555.html
  • Re: brawa dla zarządu Autor: ~gg [77.253.52.*]
    towar eksportowy 3 artykuły na jeden kontrakt ha ha znamy znamy znamy
    kabareciarze do kaberetu!!!!!

• Re: brawa dla zarządu Autor: ~katol [94.254.190.*]
    a ogrodnicy do ogrodów, ja jestem ogrodnik początkujący i samouk ale ambicje mam żeby zakasować sąsiadów którzy od 40 lat cos tam dłubią na swoich malutkich poletkach ale nie ma w tym żadnego pojęcia, wtykają habiny od Iwana do pogana, jedno przy drugim a potem niektóre usuwają i zaś co inne wetkną do gleby, u mnie na ogrodzie to prawdziwa rewolucja, stuletnie drzewa padają jak muchy a na ich miejsce nasadzam nowizny, oprócz tego wytyczam alejki i ścieżynki tak że tym tłumokom gały na wierzch wyłażą , jaja panie, jaja jak berety ale jeszcze roboty przed mną w bród , żeby tylko zdrowie i fantazja dopisywały to i to lato nie poskąpi niespodzianek tubylcom
    na szczęcie rok 2018 to bedzie rok słabszej złotówki ale ta firma ma mega niska marże i zarząd nic od lat z tym nie robi.
  • Re: brawa dla zarządu Autor: ~gg [178.36.118.*]
    katol do kataloni hi hi ogrody upiększać nie chciał byś?
  • Re: brawa dla zarządu Autor: ~katol [94.254.188.*]
    gdyby Rafamet wypocił nie 24 tylko 240 groszy dywidendy to jak najbardziej wycieczka do Sagrada Familii by była możliwa ale tak to nie ma szans, poza tym tam policja strzela do ludzi na ulicach i grasują bandy imigrantów z Afryki a życie katola bezcenne jest i nie można nim frymarczyć jak organem płciowym ulicznicy, każdy na Sądzie Ostatecznym odpowie za to jak wykorzystał swoją ziemską powłokę dla pomnażania chwały bożej i jak wielu pogan nawrócił, to są sprawy najważniejsze a ogrody pielęgnować zbożnym czynem jest, wszakże i w  Watykanie są ogrody gdzie papieże wypoczywają i prowadzą rozmyślania tylko zapomniałem jak się nazywają , ja też będę musiał obmyślić nazwę dla swojego bo wszystko co żyje musi mieć nazwisko a ogród niewątpliwie żyje i nawet zima nie jest martwy choć pozornie tak się wydaje
  • Re: brawa dla zarządu Autor: ~RAFA [157.25.114.*]
    no, no ! Jakoś wyciągnęli te wyniki na +. wnp.pl napisało, że to wyniki optymistyczne. brawo
  • Re: brawa dla zarządu Autor: ~gg [77.253.58.*]
    Pensja plus za wynik w okolicy ) zera netto . Rafamet wynik bliski ZERA choć oczywiście na plus. Podobnie ocenia menadżerów. Kabaret
  • Re: brawa dla zarządu Autor: ~Kato [94.254.176.*]
    Trele morele i list na niedziele
    Ta spólka ma gigantyczny potencjał
  • Re: brawa dla zarządu Autor: ~kato [77.253.58.*]
    a jaka dywidenda?
  • Re: brawa dla zarządu Autor: ~katto [77.253.58.*]
    30 groszy to minimum przyzwoitośći. Wszyscy dostali podwyżki, pracownicy, rada nadzorcza zarząd to i akcjonariusze czekają na wzrost!!
    na walnym bedzie przyjęcie akcjonariuszy po poznańsku czy po staropolsku? bo nie wiem czy jechać? ha ha
  • Re: brawa dla zarządu Autor: ~Kato [94.254.176.*]
    Może po koszernemu, bez schabowego i szyneczki, albo po wegansku bez jajeczek tylko sałata kukurydza i kiełki pszenicy
[x]
RAFAMET 3,52% 55,90 2026-05-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.