Dnia 2018-01-31 o godz. 10:00 ~Gan napisał(a): > Najpierw jak najwięcej osób powinno wysłać skargę do PREMIERA. > > Potem przystępujemy do reaktywacji POROZUMIENIA AKCJONARIUSZY i ustalamy plan działania
skarga powinny być wysłana jedna ale rzeczowa w imieniu całości, zaśmiecanie skrzynki premiera kilkudziesięcioma mało rzeczowymi mailami nic nam nie da a spowoduje irytację po przeanalizowaniu całości
~xyz 2018-01-31 10:10 IP 37.28.152.*
skarga powinny być wysłana jedna ale rzeczowa w imieniu całości, zaśmiecanie skrzynki premiera kilkudziesięcioma mało rzeczowymi mailami nic nam nie da a spowoduje irytację po przeanalizowaniu całości JESTEM INNEGO ZDANIA. JEDNA TO BYŁA NOTATKA PRZESŁANA DO INNEGO PREMIERA W SPRAWIE AMBER GOLD I WIADOMO JAK SIĘ TAMTO SKOŃCZYŁO. Jak Ci ta wersja skargi nie odpowiada, to podaj inną treść skargi
Dnia 2018-01-31 o godz. 10:05 ~snajper napisał(a): > Dnia 2018-01-31 o godz. 10:00 ~Gan napisał(a): > > Najpierw jak najwięcej osób powinno wysłać skargę do PREMIERA. > > > Potem przystępujemy do reaktywacji POROZUMIENIA AKCJONARIUSZY i ustalamy plan działania > > już wysłałem skargę, proszę też wyślijcie
a można prosić wzór ? Może wrzuć pod osobnym linkiem, niech każdy wyśle.
o co wam chodzi ze skarbgami itp firma dobra 20baniek zarabia c/z niskie ja chce kupic puszczac na -20% a dajcie i -90% im nizej tym lepiej wiecej zarobie jak kupie :)
Jak tam zwieracze? Trzymają? Spoko, przecież Gan ze Snajperem załatwią wkrótce wezwanie po dwucyfrowej cenie, jak od lata obiecują. Cena 4,20 była dobra tylko dla mnie i reszty frajerów, ale nie dla twardzieli. A w ogóle to jestem przecież tylko klonem Bielowickiego, więc co ja tam wiem?:)
Nie mówi mi kolego z łaski swojej czym mam się zajmować. Spółką interesuję się od początku jej giełdowej przygody i nie zamierzam przestać. Kupię sobie nawet jedną akcję żeby mieć prawo uczestniczyć w walnym jeśli kiedyś mi się zachce. W dodatku bardzo poprawia mi samopoczucie fakt, że w swoim czasie podjąłem słuszną decyzję. Pazernośc to największy grzech giełdowego gracza, który nie raz mnie zgubił. Nie tym razem na szczęście.
zobaczymy jeszcze kto na 4 łapy spadnie wycofanie z giełdy to zapewne cios ale spólke przygotowywali do sprzedazy o tym wiem sami mówili kiedy był wywiad moze godziwe pieniadze jeszzce dostaniemy tez jestem starym famowiczem za czasów rubika
Granie na giełdzie nie polega na trzymaniu akcji w nieskończoność. Jeśli przewidywałeś taki rozwój wydarzeń i wciąż uważasz, że wyjdziesz na swoje trzeba było sprzedać w wezwaniu i później odkupic pakiet. IMO szansa wyjścia na swoje na tej spółce jest teraz znacznie mniejsze niż obstawienie w kasynie czerwone lub czarne. Po co więc kisić akcje? Lepiej w kasynie zarobić 100% w minutę (lub stracić).
Rubika doskonale pamiętam. Nawet blog pisał o spółce.