• SKUP! Autor: ~hmmmm [94.254.249.*]
    BATONY NA S NA ZBLOKOWANIE WZROSTÓW I SKUP WSZYSTKIEGO CO ZOSTAJE POSTAWIONE

ŁUP!!! I 10 TYSI WCIĄGNIĘTE. I TAK CO CHWILE!!

BĘDZIE ROSŁO!!
  • Re: SKUP! Autor: ~cWJ [89.66.88.*]
    To czy będzie rosło czy będzie spadało tego nikt nie wie :) i po czasie dopiero wszyscy są mądrzy.

Nie zmienia to faktu, że oznak wzrostu jest conajmniej kilka. Twój przytoczony chociażby.

Ja z kolei zrobiłem dwie próby w ost. dniach, które zwyczajowo się na spółkach sprawdzają. 

Zarezykowałem i spróbowałem mocniej podgryźć batona/straszaka. Efekt bardzo szybki (albo automat miał algortym ustaiwony, albo szybka reakcja człowieka) - od razu przesunięcie zleceń wyżej i szybka kontra w dół żeby odrobić to co się zabrało z bataonu bo a nóż po kontrze ktoś zrzuci do koszyka. No bo bilans sternikowi musi się zgadzać i nie lubi jak się bruździ :). Skoro stawia batona straszaka to chciałby żeby był skuteczny.

Tak dwa razy i za każdym ten sam sceanriusz. Możecie spróbować i pozłościć sternika :) Czym więcej osób będzie mu na nosie grało to bilans będzie miał ujemny i będzie musiał spauzować. Kurs szybciej pójdzie w górę bo straszaki będzie musiał wyżej ustawić, żeby naprawdę zaczęły straszyć.
  • Re: SKUP! Autor: ~wisielec [89.64.51.*]
    Witam - dobrze,ze robisz testy - masz racje - tu nie lubia jak im sie bruzdzi.
  • Re: SKUP! Autor: ~bzzz [31.0.125.*]
    do malarza wykresu!!  proszę zrobcie testy do 4 zl to by mi się inwestycja zwrocila:))
  • Re: SKUP! Autor: ~bzzzzz [5.172.232.*]
    testy miały być!!! ale nie w te strone.
    sluchac wisielca!!
  • Re: SKUP! Autor: ~emi [185.156.172.*]
    Czy teraz również trwa ?
[x]
CHEMOS -2,94% 0,33 2018-04-30 16:48:18
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.