To jest prawdziwa perła gpw! Stopa zwrotu od momentu, w którym pojawiłsię prezio wynosi ponad 90% na minusie. Oczywiście dla wszystkich poza preziem i jego świtą.
Nie narzekaj , przeczytaj czad z preziem jakież tam achy i echy ........ normalnie dolina krzemowa ............. a i jeszcze jedno podam nowy przelicznik u prezia już niebawem to jest ok. 8 lat ............................... prawdę mówi tylko jak się pomyli
Dnia 2018-01-19 o godz. 14:48 ~Znany napisał(a): > Nie narzekaj , przeczytaj czad z preziem jakież tam achy i echy ........ normalnie dolina krzemowa ............. a i jeszcze jedno podam nowy przelicznik u prezia już niebawem to jest ok. 8 lat ............................... prawdę mówi tylko jak się pomyli
Pytanie jest, czy on się myli czy wprowadza świadomie w błąd? To już każdy indywidualnie powinien ocenić, ja swoje zdanie mam o nim wyrobione. Ps. dopóki będzie on w spółce w Zarządzie, tj. żył za pieniądze spółki, kurs perły inny nie będzie!
i tu się mylisz = właśnie go nie znasz tak jak ja = musisz sobie odpowiedzieć na pytanie jak osiąga się sukces ? ........................... a to nie jest jednoznaczne z kursem .......................... i dlatego co niektórzy mogą się w k u r w i a ć
Nie macie akcji lub macie ich po kilkaset, a płaczecie jakbyście pół życia tu zainwestowali. Trzeba być ślepym by nie widzieć, że kurs ma swojego opiekuna zarówno po prawej, jak i po lewej stronie. Nie wnikam czy to dwie różne osoby. Forum jest zalane płaczami Znanego, Grzesia i innych frustratów. Giną w tym tłumie posty Sławka, który może i jest zbytnim optymistą, ale rzeczowo przedstawia swoje stanowisko, bez zbędnych emocji! Dorośnijcie Panowie! Że straciliście tutaj 500 PLN to właśnie efekt emocji, jakim dajecie się ponieść. Może załóżcie sobie wątek płacze i żale i tam piszcie, co? Normalni akcjonariusze będą w ten sposób pewni, że nie trafią na Wasze "merytoryczne" posty w innych wątkach. Pozdrawiam wytrwałych :-)
Masz rację dlatego wytrwale czekam na kur za akcję w wysokości 0,1 zł. Wtedy poważnie rozwiąże zakup tej swietlanej spółki. Mam nadzieję, że w końcu się doczekam takiego scenariusza. Rozwiąże też zapewne wtedy złożenie oferty preziowi odkupu pakietu większościowego.