Powiedzcie mi czy sie Kiernoz dlugowlosy Adonis teraz zajmuje, bo juz wylecialem z obiegu na tej spoleczce. AnalDron juz dziala i lata? Z tego co pamietam w prospekcie informacyjnym byla informacja o roku 2017 jesli chodzi o wdrozenie.
Nie pisze o Sensoftach, ktore zapewne sprzedaja sie hurtowo w Kanadzie :). Do kazdego Sensofta,, 1 litr biosurfaktyny Marcinkowej prosto z ZEA gratis. Ja bym kupowal na potege taki produkt.
Może ta firma i jest gówniana, ale to nie znaczy, że nie będzie zarabiać. Moja skromna teoryja jest taka, że Srule mają jakieś wtyki, bo wciąż jadą na zleceniach z firm/instytucji/urzędów państwowych. W takich przypadkach jakość usług może być marna, co nie przeszkadza w wygrywaniu przetargów. Przykładem może być taka firma Prokom pana Krauzego co za 3 mld!!! wdrażali system informatyczny w ZUSie. I co, działa ten system prawidłowo? A kasa poszła. No więc jeśli w tym przypadku jest podobnie (oczywiście nie na taką skalę, tutaj wyraźnie działają na poziomie samorządów) to być może pieniądze się pojawią. Sam osobiście uwierzyłem kiedyś w androny i jestem w plecy ponad 10k. ale mam tę teoryję i cierpliwie czekam :) To pozdrawiam Was :)
Raporty prawdę powiedzą. Ja w tym roku będą pod kreską to nie wiem jakie mają perspektywy na kolejne lata. Umowa na 16 mln ma być rozliczona. Umowy z jesieni 2017 też. Do tego ciągle umowa z wzl -2 jest w realizacji. Ale co potem? To martwi najbardziej. Liczę ze na smogu trochę zarobią. O sensoftach chyba można zapominać. Inne usługi i produkty albo są kiepskie albo marketing leży. Szczerze to dziwie się że nie zainwestują w dział, który by pracował nad jakaś pewna działalnością i przynosił stałe przychody. Same B+Ry to mało
Spokojnie, 4 ostatnie umowy wpadły w ostatnim roku a ich wartość to 20 mln zł. To chyba spore zapewnienie przychodów. Rok temu o niczym takim nie wiedzieliśmy. Powoływanie spółek Milisystem itd. tez nie jest bez przyczyny.
raport prawdę powie :) jeżeli w IV Q 2017 zobaczymy przychody w wysokości 5-6 mln to można powiedzieć, ze umowa za 16 mln istnieje :) jeżeli nie to ciekaw jestem tłumaczeń ze strony SBE.
A pamiętacie jak poszła informacja o podpisaniu umowy z Kanadyjczykami na sprzedaż czujników i co? Wątpię, żeby te czujniki w ogóle istniały bo jeśli tak, to chyba można by je było gdzieś kupić, prawda?