• Pytanie z ciekawosci Autor: ~Tylko_obserwuje [212.91.12.*]
    Powiedzcie mi czy sie Kiernoz dlugowlosy Adonis teraz zajmuje, bo juz wylecialem z obiegu na tej spoleczce.
    AnalDron juz dziala i lata? Z tego co pamietam w prospekcie informacyjnym byla informacja o roku 2017 jesli chodzi o wdrozenie.

Nie pisze o Sensoftach, ktore zapewne sprzedaja sie hurtowo w Kanadzie :).
    Do kazdego Sensofta,, 1 litr biosurfaktyny Marcinkowej prosto z ZEA gratis. Ja bym kupowal na potege taki produkt.
  • Re: Pytanie z ciekawosci Autor: ~ROxana_lisowa [188.146.129.*]
    Drony ponoć robią od dawna bo coś pisało w memorandum informacyjnym.
  • Re: Pytanie z ciekawosci Autor: ~Dziad [217.153.64.*]
    Może ta firma i jest gówniana, ale to nie znaczy, że nie będzie zarabiać. Moja skromna teoryja jest taka, że Srule mają jakieś wtyki, bo wciąż jadą na zleceniach z firm/instytucji/urzędów państwowych. W takich przypadkach jakość usług może być marna, co nie przeszkadza w wygrywaniu przetargów. Przykładem może być taka firma Prokom pana Krauzego co za 3 mld!!! wdrażali system informatyczny w ZUSie. I co, działa ten system prawidłowo? A kasa poszła. No więc jeśli w tym przypadku jest podobnie (oczywiście nie na taką skalę, tutaj wyraźnie działają na poziomie samorządów) to być może pieniądze się pojawią. Sam osobiście uwierzyłem kiedyś w androny i jestem w plecy ponad 10k. ale mam tę teoryję i cierpliwie czekam :)
    To pozdrawiam Was :)
  • Re: Pytanie z ciekawosci Autor: ~optymista [217.237.185.*]
    Jestem w podobnej sytuacji i mam podobną teorię:) chyba jedyna rzeczy, która trzyma mnie przy spółce :) Myślę, że 2018 bd rokiem wzrostu.
  • Re: Pytanie z ciekawosci Autor: ~src [46.134.22.*]
    Raporty prawdę powiedzą. Ja w tym roku będą pod kreską to nie wiem jakie mają perspektywy na kolejne lata. Umowa na 16 mln ma być rozliczona. Umowy z jesieni 2017 też. Do tego ciągle umowa z wzl -2 jest w realizacji. Ale co potem? To martwi najbardziej. Liczę ze na smogu trochę zarobią. O sensoftach chyba można zapominać. Inne usługi i produkty albo są kiepskie albo marketing leży. Szczerze to dziwie się że nie zainwestują w dział, który by pracował nad jakaś pewna działalnością i przynosił stałe przychody. Same B+Ry to mało
    Spokojnie, 4 ostatnie umowy wpadły w ostatnim roku a ich wartość to 20 mln zł. To chyba spore zapewnienie przychodów. Rok temu o niczym takim nie wiedzieliśmy. Powoływanie spółek Milisystem itd. tez nie jest bez przyczyny.
    No właśnie wcale nie tak spokojnie, bo to co spółka podaje w komunikatach to można między bajki włożyć.

raport prawdę powie :) jeżeli w IV Q 2017 zobaczymy przychody w wysokości 5-6 mln to można powiedzieć, ze umowa za 16 mln istnieje :) jeżeli nie to ciekaw jestem tłumaczeń ze strony SBE.
  • Re: Pytanie z ciekawosci Autor: ~qaz [89.35.145.*]
    20% ma być zrealizowane do końca 2017r czyli 3,2 mln zł
    + jedna umowa za 1 mln zł miała być zrealizowana do końca roku
    A pamiętacie jak poszła informacja o podpisaniu umowy z Kanadyjczykami na sprzedaż czujników i co?
    Wątpię, żeby te czujniki w ogóle istniały bo jeśli tak, to chyba można by je było gdzieś kupić, prawda?

[x]
SOFTBLUE 0,33% 0,30 2026-05-08 16:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.