• kolejne z rzędu błędy Autor: ~czyścioch [95.41.26.*]
    Czy oni nie potrafią nawet napisać kilku wierszowego komunikatu bez błędów? Daty publikacji raportów za ii oraz iii kwartał to rok 2018 a nie 2017. Niby drobiazg ale bałagan, bylejakość i niestaranność jakby nikt tego nie czytał, nie sprawdzał i NIE NADZOROWAŁ. Czy piwo też tak robicie? A pensje bierzecie państwo czy za to robota dorywczo -społeczna?
  • Re: kolejne z rzędu błędy Autor: warto [83.21.121.*]
    i jest korekta raportu ... błędy zdechły nie ma się czym pieklić. Inna psrawa, że ja nie zauwazylem :D Wpisałem do kalendarza daty ale rok był przecież domyslny więc nie czytałem... a mózg do liczby 2017 mam przyzwyczajony to sie nie dziwiłem :D
  • Re: kolejne z rzędu błędy Autor: ~jas [83.4.222.*]
    Inwestorzy nic się nie stało jakoś to będzie przecież
  • Re: kolejne z rzędu błędy Autor: warto [83.21.121.*]
    Dnia 2018-01-04 o godz. 11:32 ~jas napisał(a):
    > Inwestorzy nic się nie stało jakoś to będzie przecież
    No a stał osię? na poczatku roku tak jest ze z rozpedu pisze sie poprzedni. Mnie się przynajmniej zdarza to raz. Dwa jak mowilem do kalendarza google przepisalem prawidlowo .... no bo to chyb ajasne co wpisywalem i o jaki maj chodzi :>
  • Re: kolejne z rzędu błędy Autor: ~jaś [83.4.221.*]
    Nie denerwuj się, przecież napisałem, że nic się nie stało Następnym razem będzie ok.Spoko
  • Re: kolejne z rzędu błędy Autor: warto [83.8.237.*]
    ja sie nie denerwuje. Albo inaczej tak, ale nie na bro tylko na mbank bo nabroili jakis nowy system i zrobili byka tak ze zlecenia z data waznosci dlzusza niz do konca sesji sie nie da zlozyc po porstru wpisujac date zakonczenia jak kiedys. Wpisac mozna tylko to g* daje znaczy. wiec na mbank to sie denerwuje ale na bro nie
  • Re: kolejne z rzędu błędy Autor: ~czyścioch [95.41.26.*]
    No co, nie żartujmy, gdyby akcje Browaru silnie rosły było by to wszystko bez znaczenia, natomiast jeśli spółka giełdowa "zjeżdża" z 22.50 PLN na 0.30 groszy to każde bałaganiarstwo w papierach a już szczególnie w oficjalnych komunikatach odbierane jest z wielokrotnym echem, to elementarz giełdowy. Tak więc są to kolejne sygnały albo; - o kompletnej zapaści firmy, zarastającej chwastami, której wartość giełdowa spadła do trochę ponad JEDNEGO procenta (1.3%) wartości wyjściowej albo.... celowe działania na kolejne zbicie cen jej akcji. Opowieści o "błędach bez znaczenia" to kpiny z inteligencji akcjonariuszy i jakaś dziecinada jak na taki menaegment!
  • Re: kolejne z rzędu błędy Autor: warto [83.20.150.*]
    Tylko wtedy IMO można słać groźne maile do tego managementu a nie na forum na które whodzi 5 osób na krzyż :>
    Wierzę, że to było kiedyś po 22… gruba wiocha jak ktoś ma papiery z tamtych czasów. Pozwalam sobie mieć gdzieś... bo moja średnia to coś koło 0,70 zł :D
  • Re: kolejne z rzędu błędy Autor: ~Maciej_z_zadupia [195.62.64.*]
    Zobaczcie też załącznik do raportu 37/2017 - utytłany jakimś syfem w dole kartki plama zajmująca środek na dole kartek. Nie widziałem czegoś takiego do tej pory. Ta spółka to faktycznie syf dosłownie i w przenośni
  • Re: kolejne z rzędu błędy Autor: ~bab [95.41.26.*]
    Macieju, nie przesadzaj i nie bądz taki drobiazgowy - co się w ogóle takiego stało, że załącznik raportu wpadł do kadzi z piwem i trochę zamókł, ot wielkie mi co. Gdyby z nim razem wpadła sekretarka - no to wtedy może i mógł by być pewien problem ale jak dotąd nic się jeszcze takiego nie stało!
  • Re: kolejne z rzędu błędy Autor: ~jan [77.45.47.*]
    To fajny pomysł na nowe piwo.Np Porter z wkładem żeńskim bądz męskim,a premium z wkładem mieszanym żeńsko męskim.
    To będzie hit
  • Re: kolejne z rzędu błędy Autor: warto [83.21.235.*]
    jak dl ameni pierdoły. Jak się chcecie naprawdę ponapierdzielać to polecam ich fanpage na fb. Oni tam SAMI Z SIEBIE polecają WŁASNE PIWA jako takie którymi polewa się mięso przy pieczeniu. SERIO! :D

Każdy kto coś kiedyś gotował wie, że jak w przepisie jest piwo lub wino to się bierze kiepskie.... :D
[x]
CZARNKOW 0,00% 0,10 2026-05-06 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.