Czy oni nie potrafią nawet napisać kilku wierszowego komunikatu bez błędów? Daty publikacji raportów za ii oraz iii kwartał to rok 2018 a nie 2017. Niby drobiazg ale bałagan, bylejakość i niestaranność jakby nikt tego nie czytał, nie sprawdzał i NIE NADZOROWAŁ. Czy piwo też tak robicie? A pensje bierzecie państwo czy za to robota dorywczo -społeczna?
i jest korekta raportu ... błędy zdechły nie ma się czym pieklić. Inna psrawa, że ja nie zauwazylem :D Wpisałem do kalendarza daty ale rok był przecież domyslny więc nie czytałem... a mózg do liczby 2017 mam przyzwyczajony to sie nie dziwiłem :D
Dnia 2018-01-04 o godz. 11:32 ~jas napisał(a): > Inwestorzy nic się nie stało jakoś to będzie przecież No a stał osię? na poczatku roku tak jest ze z rozpedu pisze sie poprzedni. Mnie się przynajmniej zdarza to raz. Dwa jak mowilem do kalendarza google przepisalem prawidlowo .... no bo to chyb ajasne co wpisywalem i o jaki maj chodzi :>
ja sie nie denerwuje. Albo inaczej tak, ale nie na bro tylko na mbank bo nabroili jakis nowy system i zrobili byka tak ze zlecenia z data waznosci dlzusza niz do konca sesji sie nie da zlozyc po porstru wpisujac date zakonczenia jak kiedys. Wpisac mozna tylko to g* daje znaczy. wiec na mbank to sie denerwuje ale na bro nie
No co, nie żartujmy, gdyby akcje Browaru silnie rosły było by to wszystko bez znaczenia, natomiast jeśli spółka giełdowa "zjeżdża" z 22.50 PLN na 0.30 groszy to każde bałaganiarstwo w papierach a już szczególnie w oficjalnych komunikatach odbierane jest z wielokrotnym echem, to elementarz giełdowy. Tak więc są to kolejne sygnały albo; - o kompletnej zapaści firmy, zarastającej chwastami, której wartość giełdowa spadła do trochę ponad JEDNEGO procenta (1.3%) wartości wyjściowej albo.... celowe działania na kolejne zbicie cen jej akcji. Opowieści o "błędach bez znaczenia" to kpiny z inteligencji akcjonariuszy i jakaś dziecinada jak na taki menaegment!
Tylko wtedy IMO można słać groźne maile do tego managementu a nie na forum na które whodzi 5 osób na krzyż :> Wierzę, że to było kiedyś po 22… gruba wiocha jak ktoś ma papiery z tamtych czasów. Pozwalam sobie mieć gdzieś... bo moja średnia to coś koło 0,70 zł :D
Zobaczcie też załącznik do raportu 37/2017 - utytłany jakimś syfem w dole kartki plama zajmująca środek na dole kartek. Nie widziałem czegoś takiego do tej pory. Ta spółka to faktycznie syf dosłownie i w przenośni
Macieju, nie przesadzaj i nie bądz taki drobiazgowy - co się w ogóle takiego stało, że załącznik raportu wpadł do kadzi z piwem i trochę zamókł, ot wielkie mi co. Gdyby z nim razem wpadła sekretarka - no to wtedy może i mógł by być pewien problem ale jak dotąd nic się jeszcze takiego nie stało!
jak dl ameni pierdoły. Jak się chcecie naprawdę ponapierdzielać to polecam ich fanpage na fb. Oni tam SAMI Z SIEBIE polecają WŁASNE PIWA jako takie którymi polewa się mięso przy pieczeniu. SERIO! :D
Każdy kto coś kiedyś gotował wie, że jak w przepisie jest piwo lub wino to się bierze kiepskie.... :D