Ale co mnie obchodzi auto-partner? Wymysliłeś jakąś bajkę z auto-partner i próbujesz zakłamać rzeczywistość. Tu już było pełno wymyślanych takich głupot i nic się nie sprawdziło.
Obaj niezłe bajki piszecie.Tylko tamtego co ciągle nagania to można zrozumieć bo chce sprzedać to nagania a ty dominiś niby masz a piszesz że zaraz zwała na 1 grosz bo przecież zależy ci żeby stracić.Albo uciekłeś z wariatkowa albo marny z ciebie kamerdyner.
Czy wyssane z palca tego nikt nie wie.Prawda jest taka że większość majątku jest zastawiona i łape na nich trzyma bank.Jak ktoś potrafi dobrze gadać z bankami to może ten majątek od nich odkupić za okazyjną cene.A reszta wierzycieli maluczkich dostanie po pare złotych i tym sposobem można nabyć spory majątek za kilka razy mniej niż jest wart
Coś wspominałeś że liczysz na podbitke.Być może takowa będzie to sie sprzeda choć ja tyle nie mam co ty,kupiłem tylko 15k bo ryzyko zbyt duże na więcej.Ciekaw tylko jestem pod jakie info będzie ta podbitka i do ilu mogą wybić.
Na Almie to już druga konkretna podbitka w czasie likwidacji a na focie nie było żadnej i tego nie rozumiem.Kupił ktoś od Foty kupe śmieciowego papieru i co?Nie chce go "ożenić" drożej ulicy?a może lubi kolekcjonować śmieci bo gdyby chciał sie pozbyć to bez problemu pobujaliby ze 300-400% do góry i poszłoby jak karp na wigilie a tu nic.
Sami Fotowie mają jeszcze prawie 2 bańki papiera ......nie wiem po co?????Czemu nie pogonili??? Na pamiątke zostawili.
To jest własnie najbardziej zagadkowe, że w dniach kiedy Bogdan sprzedawał, ktoś te akcje od niego odebrał. Ale nie ma informacji kto, więc niestety to byli drobni akcjonariusze.
Według prawa termin ten wynosi 6 dni sesyjnych. Nigdy się nie spotkałem żeby taka informacja była publikowana po ponad 3 miesiącach. Nie ma co zakłamywać rzeczywistości. Nie ma nikogo kto kupiłby ponad 5% akcji.
Fakt ale nie wydaje mi się aby aż takie ilosci kupili leszcze moim skromnym zdaniem kupił je ktoś kto doskonale wiedział co w ówczesnym czasie ,w trawie piszczało, o w niedalekiej przyszłości podejrzewam że będzie piszczeć , bardzo głośno,.jak to mawial kiedys prowadzony pewien teleturniej na Polsacie to będzie tzw ,chwila prawdy,...
Co ty wypisujesz za brednie o Auto-partner, co mnie interesują inne spółki. Fakt jest taki, że akcje foty ma ulica. Ewentualnie jakieś słupy, ale to praktycznie nieprawdopodobne. Nikt od Bogdana nie odkupił akcji, bo w terminie 6 dni sesyjnych musieliby podać taki komunikat.
Nie podadzą ci wiarygodnych informacji, bo to są jedynie wymysły ich głowy. Chciałem się dowiedzieć, czy kiedykolwiek w historii gpw, spółka na kilkanaście sesji przed końcem została uratowana. I co? Oczywiście dwóch widziało nie takie rzeczy, ale zapytasz konkretnie jakie to były spółki, to żaden nie napisze. Teraz widać kto jest naganiaczem i kłamcą.
Była kiedyś taka spółka jak internet group .(..była bo dzisiaj nazywa sie Winvest) która to znajdowała sie w up.likwidacyjnej.Ostatni dzień notowań przypadał na 6czerwca 2011roku natomiast dnia 2 czerwca na dwie sesje giełdowe przed zejściem z notowań spółka złożyła do sądu wniosek o zmiane sposobu prowadzenia postępowania z up.likw.na up.układową i o dziwo juz następnego dnia czyli 3 czerwca(na jedną sesje przed wykluczeniem) sąd zmienił postępowanie na układowe.Jak widać chłopaki nie kilkanaście sesji przed wykluczeniem a tylko jedną nastąpiła zmiana zatem nie piszcie hop.
Dzięki za przykład. Swoją drogą firma nieźle się rozwinęła po reaktywacji. Co sesja to tylko zjazd w dół. Spadek na przestrzeni 10 lat z 611zł na 0,62zł robi wrażenie.
Co nie zmienia faktu że nie można wszystkich wrzucać do jednego worka...każdy kierunek przy odpowiedniej otoczce że się tak wyrażę jest całkiem możliwy ...
Dnia 2017-12-24 o godz. 10:34 ~dominik napisał(a): > Nie podadzą ci wiarygodnych informacji, bo to są jedynie wymysły ich głowy. Chciałem się dowiedzieć, czy kiedykolwiek w historii gpw, spółka na kilkanaście sesji przed końcem została uratowana. I co? Oczywiście dwóch widziało nie takie rzeczy, ale zapytasz konkretnie jakie to były spółki, to żaden nie napisze. Teraz widać kto jest naganiaczem i kłamcą.
No właśnie teraz sie okazało kto jest naprawde naganiaczem i kłamcą