• Pożegnanie Autor: ~Amino [78.10.208.*]
    W końcu nastał ten dzień... Jestem ze spółką prawie od roku, przez ten cały czas wierzyłem, że tutaj jest potencjał. Gdy cena spadała dobierałem bo wciąż wierzyłem. Gdy sięgnęliśmy obecnego poziomu nie sprzedawałem bo wciąż chciałem być ze spółką, jestem wiernym akcjonariuszem. Wystarczyło trochę zaangażowania, dobrej woli ze strony zarządu, słowa uspokojenia, nadziei, a przede wszystkim informacji na temat bieżącej sytuacji, informacji o nowej apce, CZEGOKOLWIEK! Dzisiaj odchodzę, ze stratą powyżej 70%, boli to ale nie tak bardzo jak rozczarowanie zarządem spółki, złodzieje i oszuści tak można o nich powiedzieć, dla nich jesteśmy tylko dawcami kapitału, dawcami których wgl nie szanują. Powiedzcie mi jak można tkwić w takiej spółce, nawet dziwka ma więcej godności, w końcu trzeba powiedzieć dość, nawet jeżeli ma to oznaczać dotkliwą stratę. Banda nieudaczników przejadła kapitał, defakto kapitał nas wszystkich! Ogromne zadłużenie, brak perspektyw i w końcu komornik, jaka normalna spółka by do tego dopuściła, bo niby chcą zbić cenę? Nawet taki naiwniak jak ja w to nie uwierzy. Wydali fajną apkę, naprawdę nie spodziewałem się, tylko dlaczego nic się nie pochwalili? Tak naprawdę mgames był tylko "pudełkiem dla apki wydanej przez rolling games. Mgames nie ma nic, jest tylko krzakiem. Wiem wiem wylewanie żalu flustrata. Biorę to co zostało 15920 akcji po 0,09 i odchodzę, mam plan żeby to odrobić na kryptowalutach. Życzę wam szczęścia kochani, chciałbym się mylić, chciałbym wam dać optymizm ale nie mogę się w nieskończoność okłamywać. Wy też życzcie mi szczęścia, wiem że nadejdą lepsze czasy, a tym złodziejom po prostu wybaczam, być może kiedyś zrozumieją, że to co zrobili to nic innego jak kradzież i oszustwo. Oby takich jak najmniej na gpw i nc. Pozdrawiam Amino
  • Re: Pożegnanie Autor: ~WlodekzGdyni [89.64.54.*]
    Tylko nie odrabiaj na kryptowalutach!
  • Re: Pożegnanie Autor: ~WIECIEDOBRZEKTO [37.47.203.*]
    NO TO TERAZ DOBIERAM ZA WSZYSTKO ! WESOŁYCH ŚWIĄT DLA ZARZĄDU !!
  • Re: Pożegnanie Autor: lakiluuk [109.207.108.*]
    Dnia 2017-12-20 o godz. 12:50 ~Amino napisał(a):
    > W końcu nastał ten dzień... Jestem ze spółką prawie od roku, przez ten cały czas wierzyłem, że tutaj jest potencjał. Gdy cena spadała dobierałem bo wciąż wierzyłem. Gdy sięgnęliśmy obecnego poziomu nie sprzedawałem bo wciąż chciałem być ze spółką, jestem wiernym akcjonariuszem. Wystarczyło trochę zaangażowania, dobrej woli ze strony zarządu, słowa uspokojenia, nadziei, a przede wszystkim informacji na temat bieżącej sytuacji, informacji o nowej apce, CZEGOKOLWIEK! Dzisiaj odchodzę, ze stratą powyżej 70%, boli to ale nie tak bardzo jak rozczarowanie zarządem spółki, złodzieje i oszuści tak można o nich powiedzieć, dla nich jesteśmy tylko dawcami kapitału, dawcami których wgl nie szanują. Powiedzcie mi jak można tkwić w takiej spółce, nawet dziwka ma więcej godności, w końcu trzeba powiedzieć dość, nawet jeżeli ma to oznaczać dotkliwą stratę. Banda nieudaczników przejadła kapitał, defakto kapitał nas wszystkich! Ogromne zadłużenie, brak perspektyw i w końcu komornik, jaka normalna spółka by do tego dopuściła, bo niby chcą zbić cenę? Nawet taki naiwniak jak ja w to nie uwierzy. Wydali fajną apkę, naprawdę nie spodziewałem się, tylko dlaczego nic się nie pochwalili? Tak naprawdę mgames był tylko "pudełkiem dla apki wydanej przez rolling games. Mgames nie ma nic, jest tylko krzakiem. Wiem wiem wylewanie żalu flustrata. Biorę to co zostało 15920 akcji po 0,09 i odchodzę, mam plan żeby to odrobić na kryptowalutach. Życzę wam szczęścia kochani, chciałbym się mylić, chciałbym wam dać optymizm ale nie mogę się w nieskończoność okłamywać. Wy też życzcie mi szczęścia, wiem że nadejdą lepsze czasy, a tym złodziejom po prostu wybaczam, być może kiedyś zrozumieją, że to co zrobili to nic innego jak kradzież i oszustwo. Oby takich jak najmniej na gpw i nc. Pozdrawiam Amino

Jak pisałem w lutym że warto sprzedać i nie kupować bo to jest wydmucha to nikt nie słuchał. Teraz mnie posłuchaj kolego i trzymaj się z dala od Żydowskich kryptowalut które sięgają apogeum poziomów. Rozważ też czy nie warto zająć się innym hobby, np ryby albo modele samolotów, z dala od giełdy ;p
  • Re: lakiluuk Autor: ~LuckyLuke [5.172.255.*]
    Jak to nikt cię nie słuchał, narcyzie? Skoro potem kurs zaczął spadać, to najwyraźniej więcej osób sprzedawało, niż kupowało. Chciałeś, żeby od sprzedających nikt nie kupował?
    Dlaczego nie radziłeś nic tym, którzy kupili serię E i nie mogli jej sprzedać patrząc bezsilnie na spadki, wuju Dobra Rado?
  • Re: Pożegnanie Autor: ~Hillela [46.238.250.*]
    same parówki księcia z misia
  • Re: Pożegnanie Autor: ~vv [94.254.130.*]
    Przypomnij jeszcze wszystkim poprzedni nick, żeby ludziska wiedzieli, kto tak naganiał? :)))
  • Re: Pożegnanie Autor: ~ada [83.7.213.*]
    sądząc po wpisach , jesteś tutaj chyba dosyć długo , brałam po 0,10 zł ,dziś dobrałam , jak sądzisz co takiego sie wydarzyło dziś , takich obrotów tutaj chyba nie było ,a może to dziś przełamanie ,
  • Re: Pożegnanie Autor: ~Luz [5.172.255.*]
    Makaron wspomniał o tym w "Początku" - chodzi o rozliczanie strat. Ja dziś wyszedłem po 7gr.
    mozliwe że dobrze zrobiłeś , ja dobrałam ,takich obrotów bez przyczyny nikt nie robi , każdy walor odbija ,nawet przed końcem
    Uznałem, że masz rację z tą znaczącą podbitką dopiero na wiosnę: np.przełom marca i kwietnia, gdyby premiery Phantom6 i ICO doszły jednaj do skutku. Czekanie tu to boczniak lub spadki. Zawsze można wrócić, jeśli MGS wreszcie się czymś pochwali.
    kiedys o tym pisaliśmy , czy słusznie ,tego nie wiem ,tutaj wszystko jest możliwe ,nawet jeżeli straty ,to trudno ,to jest tylko jedna z siedmiu spółek ,miłego nowego roku ,ja na ten rok kończę
    Dzięki. Szczęścia i powodzenia!
  • Re: Pożegnanie Autor: ~straty2017 [178.235.42.*]
    Dnia 2017-12-27 o godz. 13:29 ~Luz napisał(a):
    > Makaron wspomniał o tym w "Początku" - chodzi o rozliczanie strat. Ja dziś wyszedłem po 7gr.

jaka strate w 2017 na Mgs zaliczyles?
    80%, 90%?
    Nie liczyłem. Jesteś tym chyba bardziej zainteresowany, niż ja. Dlaczego pytasz?
  • Re: Pożegnanie Autor: ~vv [94.254.167.*]
    Nie wstyd ci teraz?
    Straty? Byłem już stratny, zanim moje akcje dopuszczono do obrotu. Jako
    debiutant zaufałem doradcy, który pewnie zaufał WKM. Jeśli mi wstyd, to za zbytnią
    pewność siebie - "luz" - który okazał się być "loosem".
    Przepraszam ludzi, którzy pod wpływem moich wpisów zostali tu dłużej, niż powinni - choć wątpię, bym miał taką moc wpływania. Sam tkwiłem tu m. in. pod wpływem wątku "Czekam. Wild Colors szansą" Antycznego, który teraz pod nickiem Amino założył ten wątek. Pisał tam, że się nie podda, a teraz - kiedy apka jest - pisze, że to był brak godności i wychodzi.
  • Re: Pożegnanie Autor: ~marlon [167.114.53.*]
    Dnia 2017-12-27 o godz. 14:57 ~Luz napisał(a):
    > Straty? Byłem już stratny, zanim moje akcje dopuszczono do obrotu. Jako
    > > debiutant zaufałem doradcy, który pewnie zaufał WKM. Jeśli mi wstyd, to za zbytnią
    > > pewność siebie - "luz" - który okazał się być "loosem".
    > > Przepraszam ludzi, którzy pod wpływem moich wpisów zostali tu dłużej, niż powinni - choć wątpię, bym miał taką moc wpływania. Sam tkwiłem tu m. in. pod wpływem wątku "Czekam. Wild Colors szansą" Antycznego, który teraz pod nickiem Amino założył ten wątek. Pisał tam, że się nie podda, a teraz - kiedy apka jest - pisze, że to był brak godności i wychodzi.

to ma być wielki prorok Luz? nie poznaję człowieka :D
    co za skrucha ale na kilometr widać i tak obłudę
  • Każdy sądzi po sobie Autor: ~Luz [5.172.255.*]
    Zdemaskowałeś mnie: w istocie wciąż jestem pyszałkiem...do tego niekompetentnym - i to jest najśmieszniejsze :).
  • Re: Pożegnanie Autor: ~rozliczenie [37.47.128.*]
    Dnia 2017-12-27 o godz. 13:59 ~straty2017 napisał(a):
    > Dnia 2017-12-27 o godz. 13:29 ~Luz napisał(a):
    > > Makaron wspomniał o tym w "Początku" - chodzi o rozliczanie strat. Ja dziś wyszedłem po 7gr.
    >
    > jaka strate w 2017 na Mgs zaliczyles?
    > 80%, 90%?

jego najmniejszy wymiar kary
    https://www.bankier.pl/forum/temat_przy-takiej-cenie-sam-zaczalem-kupowac-od-siebie,26132051.html
[x]
MGAMES 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.