Skoro jest takie uzywanie mojego wisielca - to nachodza mnie mysli, ze ktos juz mogl kupic po taniosci ten pakiet, ktory posiadala PETROMECHANIKA S.A. w podobny sposob jak bylo to z pakietem posiadanym przez PETROREMONT no i teraz na zime chce przeprowadzic karmienie z neceniem pachnacym siankiem - pytanie tylko do ilu moze byc to necenie i czy jelonek pojawi sie gromadnie - czy bedzie na tyle dobrym wujciem, ze odda jelonkom nakarmionym wczesniej przez kogos innego ??? - wedlug mnie na razie jest jeszcze za malo sianka (obrotu) - obserwuje i czekam. A WY jak myslicie - kto i do ilu to pociagnie???
Kakado - niekoniecznie - musisz to stale obserwowac - ja na tamtym podbiciu wywalilem natychmiast po info o porozumieniu z REVICO S.A. i wycofaniu pozwow z sadu - co oznaczalo dla mnie, ze potezne nowe emisje sa aktualne - potem odkupilem i teraz znowu zastanawiam sie kiedy bedzie moment na wywalenie - uwazam, ze tylko tak mozna tu odrobic chocby czesc strat.
niestety obserwuje tak samo długo jak ty się tu wypowiadasz. i tez swego czasu tu umoczylem. ale już odrobiłem.i bardzo ostroznie podchodzę do tej spolki i to samo zalecam innym
kakado - ciesze sie, ze odrobiles juz straty - obserwuje ostroznie - ale mysle, ze jeszcze troszke ta fale do gory pociagna - ale na kupnie duzo nie ma - co bedzie zobaczymy.