Dnia 2017-12-09 o godz. 14:16 ~Gordon napisał(a): > Może znajdziecie coś nowego i ciekawego... > > http://gpwfundamentalnie.blogspot.com/2017/12/alejasamochodowapl-raport-miesieczny-za.html >
http://gpwfundamentalnie.blogspot.com/2017/12/alejasamochodowapl-raport-miesieczny-za.html Fajny portal, dużo ciekawych analiz "paru" spółek ;)
a ty leszczu czego tu szukasz? gdzie ten super innowacyjny bajer który miał być we wrześniu, październiku czy listopadzie? 8 dzień już ? i dalej bez konkretów.
Co Ty możesz wiedzieć marny człowieku? Skoro tutaj żyjecie w jakimś wyimaginowanym świecie wzrostów bez zainteresowania nikogo innego prócz Was, to jak mam z Tobą rozmawiać? W życiu nie pojmiesz tego co daje spółka o której wspomniałeś, to wykracza poza Twoje horyzonty myślowe. Pozdro, jarajcie się dalej.
hahha i mówi to człowiek ze spółki...z argumentem...z faktem.... mamy "marzenia" XD i wiem tyle dokładnie co i ty.... NIC XD halo halo NASA, mamy kosmiczną technologię! Stoppoint szybko! XD a czym niby leszczu mierzysz zainteresowanie XD? twoim widzimisie? sprawdź pozycje na banku Alei i stoppoint... gdzie ten cud techniki jest XD? i to niby ja się "jaram"? jarasz to się ty leszczyku czymś czego nie ma XD skąd Ty się urwałeś XD?....marzenia.....XD
Nie przypisuj mi wypowiedzi które wypływają z innych źródeł, to po pierwsze. Po drugie, nie będę się teraz poniżał i dyskutował na temat co kto propaguje i jakie fejki wypływają w celu tej propagandy, ponieważ jest to dla nie śmieszne i nie zamierzam w tym uczestniczyć. Po prostu poczekamy i zobaczymy, innego, sensownego rozwiązania nie widzę. Pozdrawiam.
A masz inne zdanie? Podziel się mistrzu :) 5 dni czekałem na konkrety wypowiedzi merytoryczną dyskusje, dziś 8 dzień i dalej...NIC. Jedyne co potraficie na tej śmiesznej spółce to atak personalny... więc się dostosowuje poziomem :)
Poczekamy zobaczymy. Miej chociaż ty z tych wszystkich leszczy w sobie jakieś wartości i przyznaj się do błędu za jakiś czas:)
Dnia 2017-12-09 o godz. 20:38 ~dani napisał(a): > A masz inne zdanie? Podziel się mistrzu :) 5 dni czekałem na konkrety wypowiedzi merytoryczną dyskusje, dziś 8 dzień i dalej...NIC. Jedyne co potraficie na tej śmiesznej spółce to atak personalny... więc się dostosowuje poziomem :) > > Poczekamy zobaczymy. Miej chociaż ty z tych wszystkich leszczy w sobie jakieś wartości i przyznaj się do błędu za jakiś czas:)
Nie rań mych uczuć, proszę Cię.... buahahaha Próbujesz mnie ośmieszyć przypisując mi bełkot innych? Jesteś żałosny, zamilcz i nie kompromituj się więcej, dasz głowę że Twoja spółka jest faworytem w tym wyścigu? Przyjdzie czas na porównanie wyników, wtedy znikniesz jak kamfora. ... a! I pamiętaj że masz tylko jedną głowę!
Dnia 2017-12-09 o godz. 20:58 ~NikoKipas napisał(a): > Dnia 2017-12-09 o godz. 20:38 ~dani napisał(a): > > A masz inne zdanie? Podziel się mistrzu :) 5 dni czekałem na konkrety wypowiedzi merytoryczną dyskusje, dziś 8 dzień i dalej...NIC. Jedyne co potraficie na tej śmiesznej spółce to atak personalny... więc się dostosowuje poziomem :) > > > > Poczekamy zobaczymy. Miej chociaż ty z tych wszystkich leszczy w sobie jakieś wartości i przyznaj się do błędu za jakiś czas:) > > Nie rań mych uczuć, proszę Cię.... buahahaha > Próbujesz mnie ośmieszyć przypisując mi bełkot innych? Jesteś żałosny, zamilcz i nie kompromituj się więcej, dasz głowę że Twoja spółka jest faworytem w tym wyścigu? Przyjdzie czas na porównanie wyników, wtedy znikniesz jak kamfora. > ... a! I pamiętaj że masz tylko jedną głowę!
twoje uczucia? człowieku z czym do czego :) podsumuje ci to w punktach, żebyś miał łatwiej odpisać: 1) Kolejny dzień brak konkretów odnośnie urządzenia "widmo". Przypomnę. Wrzesień. Październik/Listopad. Jakoś tak to było ... :)? z listami intencyjnymi mi nie wyskakuj, możecie się tym "jarać" na waszym forum :) chyba, że od wczoraj jesteś na giełdzie to ci przytaknę :) 2) Zainwestowałeś w spółkę i nawet nie potrafisz o niej nic napisać? W sumie to się łączy z punktem 1, bo ta spółka NIC nie ma :) 3) Aleja ma wyniki, a stop co ma? marzenia..... XD Kolejny twój chybiony argument, ale czego można się spodziewać po kimś kto nie potrafi zdania sklecić dlaczego zainwestował w spółkę :)
Nie ośmieszam cie, sam to robisz:) unikasz odpowiedzi, bo? bo masz w portfelu wydmuche? strach przyznać czy jak? Dobrze wiesz, że kupiłeś kota w worku. Dobrze wiesz, że niejedna emisja przed wami i po co ten cyrk. Dobrze wiesz na jakich fundamentach to jest budowane i jak to się może skończyć. Chcesz oszukiwać sam siebie? Mnie nie dasz rady:) ryzykujesz twoja sprawa, ale nie wciskaj mi bajek, które do tej pory nie mają podstaw :) po raz już chyba setny fakty argumenty, a nie porównujesz dziwny twór na miarę patro a normalnie funkcjonującą spółką :)
PS wróć jak ten czas nadejdzie i nie marnuj mi czasu :)
ale spokojnie, jestem już zaprawiony w bojach. Był chlopok, igor i inne twory o których nie pamiętam. Wiesz gdzie są? Ja nie wiem. Znikli. Wiesz czemu? Kurs o 100% w górę i brak jakichkolwiek wartości czy honoru, żeby przyznać racji. Tak będzie i z tobą, stoppoint ugości cie makulaturą i zajmiesz tym do czego jesteś stworzony, a giełdę zostawisz dla mądrzejszych :) "mamy marzenia" XD tego na bananie jeszcze nie widziałem XD
Dnia 2017-12-09 o godz. 20:31 ~dani napisał(a): > ale spokojnie, jestem już zaprawiony w bojach. Był chlopok, igor i inne twory o których nie pamiętam. Wiesz gdzie są? Ja nie wiem. Znikli. Wiesz czemu? Kurs o 100% w górę i brak jakichkolwiek wartości czy honoru, żeby przyznać racji. Tak będzie i z tobą, stoppoint ugości cie makulaturą i zajmiesz tym do czego jesteś stworzony, a giełdę zostawisz dla mądrzejszych :) > "mamy marzenia" XD tego na bananie jeszcze nie widziałem XD
Jesteś prorokiem żeby stawiać takie tezy? Co jeszcze ciekawego możesz powiedzieć? buahahaha
Kochany dani ma rację. Przestań pisać puste posty które nic nie wnoszą. Daj jakieś argumenty fakty. Bo jak narazie to pusty bełkot kogoś kto jest urażony że sprowadza się go na ziemię.
Spółka którą wspieracie stoi na solidnych fundamentach, w przeciwieństwie do wspieranej przeze mnie? Prowokujecie mnie czy faktycznie jesteście tacy ograniczeni?
No to daj argumenty a nie potrafisz tylko nabija puste posty. Fakty
Dawaj
Czym mnie przekonasz bo mnie nie interesuje twoja spółka. Nie wiem po co tu przylazles
http://mojeinwestycje.interia.pl/gie/prof/spolki/notowania?wlid=8954&&ks=1 Wyjaśnicie mi Panowie jak macie zamiar wyjść z tej inwestycji? Pozabijacie się, wystarczy pakę k i dziennie macie dolne widły. Chcecie kolejnych faktów?
Po pierwsze była mowa o fundamentach, po drugie popyt zawsze się uaktywnia, w 3 dni potrafił wyjść szkopek z pakietu 5% akcji do zera nie zwalajac dramatycznie kursu :)
Zawiodłem się na tobie niko. Myślałem że przedstawisz argumenty za swoją firma. A tu zwykłe naganianie.
Kto chce wyjść to wychodzi. Jak widzisz chętnych nie brakuje.
Ty się martw raczej co zrobisz że swoją firmą. Same straty.
Ty oczywiście wyjdziesz z niej momentalnie bo twój pakiecik jest tyci tyci :)
A większość z nas nawet nie myśli o wyjściu jak narazie. Nie te poziomy.
Za dużo realnych planów do zrealizowania. Powtarzam realnych a nie marzeń!
Dnia 2017-12-10 o godz. 23:31 ~Alek napisał(a): > Zawiodłem się na tobie niko. Myślałem że przedstawisz argumenty za swoją firma. A tu zwykłe naganianie. > > Kto chce wyjść to wychodzi. Jak widzisz chętnych nie brakuje. > > Ty się martw raczej co zrobisz że swoją firmą. Same straty. > > Ty oczywiście wyjdziesz z niej momentalnie bo twój pakiecik jest tyci tyci :) > > A większość z nas nawet nie myśli o wyjściu jak narazie. Nie te poziomy. > > Za dużo realnych planów do zrealizowania. Powtarzam realnych a nie marzeń!
Niko nic nie potrafi. Twierdzi, że "marzenia"...no dalej nie mogę... XD to nie jego argument, ale zadaje się z tymi ludźmi, siedzi na stopie i nie potrafi wyjaśnić dlaczego? No bądźmy poważni. Napisałem mu w punktach, żeby miał łatwiej odpisać ...i nie potrafi...Ale o tym będzie dalej :)
Poza tym widzicie to? Piszę o fundamentach, a nawet nie wie jakie zyski osiąga Aleja, nie wie jaki zaplecze posiada. Nie wie nic. On jest po prostu żałosny, wciąż nietrafione argumenty. Zamiast odpisywać unika tematu, lawiruje między swoimi bzdurami. Martwi się o obrót.. spojrzał na 1 dzień na forum stopa czy na arkusz... powiedz to Szkopkowi. Który puścił 5% akcji w krótkim czasie. Wielki inwestor... Już ci to pisałem na waszym forum. Spójrz na roczne wolumeny i obroty. No, ale niestety ciebie to przerasta. Tak jak i fakt, że znaczna część zleceń jest usuwana jak nie wejdzie....Ale co się dziwić twój zasięg to godz 17 każdego dnia..
Mamy klarowny obraz inwestora niko, w końcu się wyjaśniło.. inwestycja w fundamenty stopppoint, spuścizna po klasztornych hahaha otworzyłeś w ogóle raport? haha dobra, przebiłeś "marzenia"! fundamenty na stoppoincie! faktycznie jest tam w co inwestować! w wydmuchę hahaha nie ośmieszaj się dalej XD
masz poczytaj potem się wypowiadaj http://infostrefa.com/infostrefa/pl/wiadomosci/28968867,stoppoint-sa-24-2017-raport-kwartalny-spolki-stoppoint-s-a-za-iii-kwartal-2017-roku
nikoś..... pobiłeś dla mnie chlopoka i jego teorie *przy 60+gr* czemu Aleja to trup i czemu nie warto tu inwestować. Brawa! codziennie dzięki takim ludziom jak ty widzę sens w inwestowaniu. Jak widać ludzie chętni są do oddawania innym swoich pieniędzy! Tak trzymaj!
Genialny jesteś poważnie, nie odchodź od nas nie obrażaj się :D :D :D :D
Oj dajcie spokój Niko, on po prostu chce kupić, a na razie za drogo. Co do tego jak mamy zamiar sprzedać to większość osób czeka (mam taką nadzieję, bo ja na pewno), żeby kupujący się zabijali, a nie sprzedający wysypywali za darmochę przy pierwszych wzrostach. Na szczęście fundamenty się same bronią w dłuższej perspektywie, jedyne co może popsuć radosne oczekiwanie to jakieś szemrane numery zarządu, ale mam nadzieję, że już zrozumieli, że to bardzo dyskontuje cenę akcji. Może być na chwilę taniej, może być lekko drożej, ale nie na to czekamy, tylko na kolejne setki % (już jest stabilnie ok. 1,2 z 60 groszy), teraz czas na 2,40+ :)
NikoKipas wierzy w stopa. Każdy ma jakieś przekonania, mniejsze większe. Jak mam być szczery źle mu nie życzę, ale rękę tam to trzeba mieć cały czas na pulsie. Jednak jak pisałem niech ma tam i 5zł :) A Alejka, będzie sygnał będą wzrosty, będą wzrosty będą i kupujący ;) póki co do 22 mają czas na szemrane interesy, potem czas na nowe uchwały się kończą i będę musieli nowe walne zwołać:P tylko pytanie co warto, a co się opłaca.. :)