• Netia - FATALNA jakość obsługi klienta! Autor: ~Inwestor [194.11.254.*]
    Zastanawiałem się, czy nie wyłożyć parę groszy na akcje Netii... do momentu kiedy w moim nowym apartamencie chciałem podłączyć Internet i TV. Umowa została uzgodniona przez telefon. Teraz tylko miał przyjść kurier podłączyć ruter, dekoder i podpisać umowę. Całość miała zakończyć się w ciągu jednego tygodnia. Kurier/monter zadzwonił następnego dnia, po uzgodnieniu umowy, w środę, żeby omówić termin - niestety proponowane godziny instalacji, takie jak 11:00, 12:00, 13:00 kompletnie mi nie pasowały. Poprosiłem o możliwość zainstalowania sprzętu w innych godzinach - wieczorem, albo bardzo wczesnym rankiem. Monter miał oddzwonić w piątek. Nie zadzwonił. W sobotę złożyłem reklamację na infolinii - monter miał się skontaktować najpóźniej w poniedziałek. W poniedziałek nikt do mnie nie zadzwonił. We wtorek zamówiłem Internet z telewizją u innego dostawcy i podziękowałem Netii za usługi. Po tym, jak odmówiłem podpisania umowy, dostałem 7 telefonów od biura obsługi i montera/kuriera! Jeżeli uważacie, że obsługa klienta w Orange kuleje, to w Netii jest zwykły burdel! Skoro tak traktują nowych klientów, to co dopiero muszą wyrabiać z długoletnimi abonentami. Złamanego grosza na ten syf nie dam! Was też uczciwie ostrzegam przed kupowaniem usług w tej firmie.
  • Re: Netia - FATALNA jakość obsługi klienta! Autor: ~Janek [37.47.28.*]
    Nie przejmuj się. Niedługo to się zmieni. Jeszcze będziesz zrywać obecną umowa aby szybko podpisać z Netia+
  • Re: Netia - FATALNA jakość obsługi klienta! Autor: ~Inwestor [194.11.254.*]
    Niedługo, to w przypadku tego badziewia jakieś 100 lat. Albo jak w końcu ich monterzy za ich podejście do klienta i tak "świetnie" wykonywaną pracę pozdychają z głodu. Takiego burdelu jak w Netii nie ma chyba u żadnego operatora. Od znajomych dowiedziałem się, że ścigali ich za faktury... dawno zapłacone. Kilkukrotne wysyłanie listem poleconym odstąpienia od umowy i potwierdzenia opłaty zaległych faktur nie skutkowało. Dopiero, gdy do sprawy wkroczyli prawnicy, wtedy nagle okazało się że wszystko jest uregulowane! Nie dla psa kiełbasa nie dla Netii kasa!
  • Re: Netia - FATALNA jakość obsługi klienta! Autor: ~ml [46.171.191.*]
    Miałem z nimi kontakt (Netia) , aby podpisać umowe to w dupe by weszli nawet nie wiedzeli że nie ma technicznych mozliwości. Orange jednak troche się poprawł w zakresie obsługi.
  • Re: Netia - FATALNA jakość obsługi klienta! Autor: ~Inwestor [194.11.254.*]
    Jest tyle lokalnych dostawców, instalujących łącze po kilkaset MB za cenę, za którą Netia instaluje kilkadziesiąt. W sumie powinienem podziękować temu kurierowi leserowi z Netii, bo dzięki niemu mam świetne łącze za bardzo dobrą cenę! Tylko, że z innej firmy!
  • Re: Netia - FATALNA jakość obsługi klienta! Autor: ~Luzik [37.248.160.*]
    Fatalna jakość Internetu, zrywa połaczenia, brak reakcji, brak moźkiwosci dodzwonienia się na infolinie
  • Re: Netia - FATALNA jakość obsługi klienta! Autor: ~Jola [188.146.239.*]
    Witam !
    Uprzedzam wszystkich przed zawarciem umowy z Netią !!!
    W lipcu tego roku podpisałam umowę z Netią na usługi internetowe oraz telewizję.
    Niestety po sprzedaniu mieszkania w Bielsku-Białej, kiedy zamieszkałam w Jasienicy (10 km) od Bielska, usłyszałam-niestety nie ma tu zasięgu.
    Jednocześnie otrzymałam informację:
    - prosimy o następne wpłaty
    - możliwość zerwania umowy (1200 złotych)
    Uprzedzam, przeprowadzisz się i płacisz obojętnie czy jest możliwość odbioru
  • Re: Netia - FATALNA jakość obsługi klienta! Autor: ~gucio [83.26.250.*]
    a ty trollu myslisz, że panek z cyfrowego cię uzdrowi, mam nadzieje ze nie dojdzie do przejecia, i cyferek upadnie

a netia zostanie

drobni! nie sprzedawajcie swoicj akcji, niech podnosza cene za netię!
[x]
NETIA 0,00% 6,94 2021-07-29 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.