• Chyba wejdę. Autor: ~J24 [31.0.70.*]
    Dobry papier?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [78.88.209.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Chyba wejdę. Autor: ~Ekos [83.28.104.*]
    Tu zaraz się pojawi taki co bedzie o pociagu gadał. Ale jak zapytasz czy wie czemu niby ten pociag ma odjechac, to dzieciak juz nie wie. Zapytaj pod co to ma rosnac, to ci powiedza ze juz pytales.
  • Re: Chyba wejdę. Autor: ~dron [89.69.207.*]
    w tej cenie chyba papier jest b. dobry
  • Re: Chyba wejdę. Autor: ~ez [188.146.41.*]
    Jak większość spólek na gpw szybko rosną powoli spadają. Trzeba wiedziec kiedy zacznie rosnąć. To ten czas w mojej ocenie. Dlaczego? Pod co? Ano pod to że przez kilka ostatnich onf dobrych nic nie rosło. Spustem bedzie pewnie info o przejęciu firmy portowej, wtedy dotrzemy do tych prawie 3 zlotych... Taka moja opinia. Cierpliwość..
  • Re: Chyba wejdę. Autor: ~wisielec [89.64.42.*]
    Ez - szybko rosna ale glownie wtedy kiedy jest zainteresowany " wujcio ", ktory ma bardzo
    duzy pakiecik wzglednie kilku, ktorzy maja duze pakiety - a powiedz mi gdzie tu Ty ich widzisz ???
    Te akcje, ktore teraz wchodza wedlug mnie sa to akcje Petromechaniki a moze tez i REVICO
    i raczej w rynek nie pojda bo musieliby go niezle rozruszac - straszne to sa uchwalone te potezne
    emisje nowych akcji - czyzby pod ta spolke o ktorej piszesz ??? - jak kupowali k- protos tez tak myslalem.
    Dla mnie warunkami koniecznymi do wzrostu sa : 1 - ustapienie lub odwolanie prezesa.
    2. wycofanie sie calkowite i definitywne z wszelkich nowych emisji.
    3. "odnalezienie " sie kasy z dwoch poteznych emisji obligacji - tak zebym wiedzial dokladnie i prezyzyjnie
    w czym sa ulokowane - nie interesuje mnie fakt, ze przekazali spolce MONEA XII
  • Re: Chyba wejdę. Autor: ~ez [188.146.41.*]
    Po pierwsze nie ma nowych emisji wiec nie strasz. Po drugie wszystko jest napisane jesli chodzi o obligi, w akcje Bumechu m.in. , z ktorych pewnie teraz wychodzili bo kasa potrzebna byla na to przejecie. No wiesz jesli chodzi o tego prezia to jesli byly by wzrosy na stałe to OD teraz powinno ruszyc, nie mysle o wzrostach na lata bo tutaj takiej polityki nie ma i za tego prezia pewnie nie bedzie co nie znaczy ze w krotkim terminie nie bedzie kilka zlotych za akcje.
  • Re: Chyba wejdę. Autor: ~dron [89.69.207.*]
    może to jednak Parówa kręci ?
  • Re: Chyba wejdę. Autor: ~wisielec [89.64.42.*]
    Emisje sa dawno uchwalone - przeciez przeciwko nim protestowali w sadzie REVICO S.A.
    i RAUNDS - pytanie tylko kiedy zostana wprowadzone te emisje bez prawa poboru a byla
    przeciez tez i uchwalona emisja z prawem poboru. Jesli chodzi o obligacje to owszem jest napisane, ze
    kaska poszla do firmy MONEA XII - akcje BUMECHU MONEA XII sprzedala juz dawno prawie albo po tej
    samej cenie po ktorej byly obejmowane prawie rok wczesniej. Kilka zlotych za akcje??? - no tez bym przeciez
    chcial - ale niestety nie mam zludzen, ze znajda sie dobrzy " wujcie" - moge i chcialbym sie mylic - zobaczymy
    co czas pokaze.
  • nowa emisja dopuszczona Autor: ~dron [89.69.207.*]
    chyba emisja wchodzi na rynek 15 grudnia - czyli jutro
  • Re: nowa emisja dopuszczona Autor: ~freedog [78.10.207.*]
    no rzeczywiście nowa z 2007r
  • Re: Chyba wejdę. Autor: ~emigrant [195.181.172.*]
    Tylko w górę teraz
[x]
CHEMOS -2,94% 0,33 2018-04-30 16:48:18
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe