• 4,2 Autor: ~Zdebb [79.175.192.*]
    Mln strat. Bylo 3,0! Przy jakim przychodzie oni wyjda na zero ? 11 ban kwartalnie ?? Zawód :(
  • Re: 4,2 Autor: ~reventon_wro [62.141.215.*]
    właśnie załatwili spółce dodatkowy koszt kwartalny ponad 0,15 mln zł a zysk dla swojej kieszeni
    nie naszej, waszej, tylko dla swojej, tylko swojej
    więc rentowności tu nie będzie nigdy i mówię to z pełną odpowiedzialnością bo spółka będzie istnieć jeszcze max 2 lata, w tym czasie nadejdzie kryzys gosp i zmiecie ją z powierzchni
  • Re: 4,2 Autor: ~kris [94.254.188.*]
    Co do drenażu się zgadzam, co drugiej części będzie wręcz odwrotnie czyli zapotrzebowanie na mikro będzie się zwiększało, co więcej na wysokiej jakości i cenach też będzie wzrost. Dostali się do I ligi odbiorców.

To Bokunom rozwinie biznes a Nam da zarobić.

Jednak przykro patrzeć jak profesjonalnie rozwijają spółkę :-(
  • Re: 4,2 Autor: ~XxX [89.228.214.*]
    Ja Cię nie rozumiem.... dlaczego piszesz wciąż o tej firmie?! Skoro uważasz ze to bankrut to przenieś się na inną firmę. Chyba, że masz swój ukryty cel..... Bo raczej dobrym samarytaninem nie jestes by tak wszystkich ostrzegać !!!
    Dnia 2017-11-29 o godz. 20:45 ~XxX napisał(a):
    > Ja Cię nie rozumiem.... dlaczego piszesz wciąż o tej firmie?! Skoro uważasz ze to bankrut to przenieś się na inną firmę. Chyba, że masz swój ukryty cel..... Bo raczej dobrym samarytaninem nie jestes by tak wszystkich ostrzegać !!!

i to cię bardziej boli niż tragiczne wyniki i stan twojego rachunku?
    powodzenia
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [94.254.150.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    kolejny kołek
    mnie nic nie boli
    wszystko się sprawdza ale w dużo większym, zastraszającym tempie
    jeszcze rok temu nie zakładałem bankructwa
    w tym momencie 50/50
    żeby było śmieszniej mam 13 kilo tego syfu po 8,30 i interesuje mnie ta spółka choćby z powodu mojego śladowego zaangażowania
    i mnie np. martwi że zarząd drenuję spółkę, źle zarządza, nie potrafi zarządzać ryzykiem, nie potrafi raz na zawsze zakończyć budowy, kłamie, obiecuje, zmyśla i poniża drobnych
    a jeżeli was nie, to nieźli z was akcjonariusze - tacy którym można narobić na głowę i się cieszą że dostali papu

• Re: 4,2 Autor: ~XxX [89.228.214.*]
    To mnie nie boli :) po prostu dziwię się, że ciągle i ciągle tak nawijasz. Albo masz potężną stratę i to Ciebie to bardzo boli albo ... no właśnie albo masz inny powód by ciągle tu siedzieć i nawijać makaron leszczą na uszy którzy są podatni na Twoje sugestie. Niech się reszta zastanowi nad Revim w co gra... :)
[x]
EKOEXPORT 0,62% 1,63 2023-05-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.