• Pod co gramy Autor: ~Aldik [83.28.208.*]
    Koledzy, wpadłem zobczyć co tu słychać. Wiele osób mówi że coś się kroi i jak to wyjdzie to będzie grubo.

Konkretnie pytanie brzmi: Co się takiego ma kroić ?
  • Re: Pod co gramy Autor: ~wisielec [5.173.104.*]
    przejęcie

spory zysk

i ....

wsiadaj!!!

2 zł pod koniec roku
  • Re: Pod co gramy Autor: ~Aldik [83.28.208.*]
    Prosiłbym o rozwinięcie myśli. Przejęcie kogo, co gdzie i jak. Zysk - niby dlaczego ma być spory. Takie hasła jak w poście powyżej to są dobre na manifestacje. A mam trochę wolnych środków. Ale zanim sam się dokopę to albo zwątpię po drodze w tą spółkę, albo zainwestuję gdzie indziej.

Jak jest ktoś ogarnięty w temacie, to bym prosił o kilka zdań. Pod co gramy. Jakie perspektywy.
  • Re: Pod co gramy Autor: ~freedog [94.254.226.*]
    Poczytaj sobie o Portowym Zakładzie Technicznym i planach PIS na budowę portu, potem poszukaj skąd pochodzi premier Szydło - może coś wymyślisz jak się postarasz
  • Re: Pod co gramy Autor: ~wisielec [5.173.104.*]
    spox

ni inwestuj

kupisz po 2 lub 3 złote :)

albo drożej
  • Re: Pod co gramy Autor: ~Aldik [83.28.208.*]
    Dziękiuję za info.

Pani Premier z Brzeszcz pod Krakowej. Chemos z Oświecimia. Niedaleko ale nie widzę związku.

Czy chodzi o budowe Portu Centralnego nad morzem ?

Czy ktoś mozę jeszcze mocniej rozwinąć myśl. Sama budowa portu - lata świetlne przed nami. To plany.
    Czy coś jest w szafie, czy wiadomo dla kogo budują etc ?

A Panu " Wisielcowi" dziękuję za "merytoryczne wypowiedzi. Z takimi osobami czasami się spotykam na forum, nic nie wiedzą, nie mają pojęcia i tylko zaśmiecają wątki.
  • Re: Pod co gramy Autor: ~freedog [78.10.207.*]
    https://pl.wikipedia.org/wiki/Beata_Szyd%C5%82o

Beata Maria Szydło i z domu Kusińska (ur. 15 kwietnia 1963 w Oświęcimiu)

• Re: Pod co gramy Autor: ~Aldik [83.6.32.*]
    Urodzowa w Oświęcimiu, mieszka w Brzeszczach. Ale mimo ze staram się jak mogę, to nie widzę powiązania. Pracowała kiedyś w Chemosie ? Bo w Oświęcimiu jest mnóstwo firm, choćby duży zakłąd produkcyjny Danone na całą polskę.

• Re: Pod co gramy Autor: ~wisielec [89.64.15.*]
    Aldik - a czego Ty oczekujesz od ludzi nie potrafiacych miec swojego nicku - tylko uzywajacych cudzych.
    Przeciez celowo robi tu zamet uzywajac mojego wisielca - juz raz gromadnie uzywali mojego wisielca
    i potem chamsko mnie tu zablokowali.
  • Re: Pod co gramy Autor: ~Aldik [83.6.32.*]
    Prawdziwy Wisielcu - jak możesz rozwiń wątek czego dobrego i złego można się spodziewać po Chemosie. Szukam inf o tej spółce, ale "ciemno wszędzie, głucho wszędzie" . Na stronie komunkacja z inwestorami zerowa.

Wszyscy piszą że " będzie grubo" i mam wrażenie że to jednak i ta sama osoba, a nikt nie potrafi napisać dlaczego miałoby być grubo. Więc raczej wybiorę inne spółki, ale może ktoś tutaj coś ciekawego napisze. Merytorycznego.
  • Re: Pod co gramy Autor: ~freedog [78.10.207.*]
    Szydło startowała z okręgu wyborczego Chrzanów 15km od Oświęcimia. Chemos kupuje PZT, a rząd będzie rozdawał kontrakty na budowę infrastruktury portu. Dla mnie sprawa prosta - "o wyborców trzeba dbać". Patrz Polimex min. Tchórzewski
  • Re: Pod co gramy Autor: ~Aldik [178.42.118.*]
    Chłpaki, to trochę mało,żeby spółka rosła pod to ze Premier urodziła się niedaleko firmy. Dużo za mało by chodziło o kiełbasę wyborczą w połowie.

Czy ktoś może rozwinąć inne "spekulacje " o spółce rzeczowo ?

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.173.32.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Pod co gramy ZACZYNAMY JAZDĘ??? JUTRO 1,5-1,55??? Autor: ~wisielec [5.173.104.*]
    JEDZIEMY
[x]
CHEMOS 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.