Dnia 2017-11-16 o godz. 16:08 ~Megi napisał(a): > Kurs jest trzymany w ryzach. > S czy K batony są odpowiednio ustawione. 1.2 ma oscylować. > > Porównując zysk majątek to lekko wychodzi ponad 8 zł. > Nie mówiąc o spekulacji.... > > Spotkamy się już nie długo po 5 zeta i jeszcze raczej w tym roku. >
Ruszyło kolego,do czasu pierwszej niespodzianki spodziewam się tutaj 1,4
Dnia 2017-11-17 o godz. 12:29 ~dron napisał(a): > ktoś podebrał nick > trudno, ale popatrz - druga przymiarka do 1,25 > i co..obstawiacie?
1,25 rozebrane.Tu już nie ma innej drogi niż góra.Na spokojnie i systematycznie dojedziemy do 2 zeta w tym roku,w mojej skromnej ocenie oczywiście.Lada chwila niespodzianki
Dnia 2017-11-17 o godz. 14:55 ~Zaa napisał(a): > O jakich potencjalnych niespodziankach moze byc mowa ? Zajrzałem tutaj, ale żadnych ifnormacji nie znalazlem.
Zajrzyj tu w przyszłym tygodniu.W każdym razie nie tylko w starej łajbie wymienią silnik i oprzyrządowanie ale z łajby rzecznej stanie sie pełnomorską jednostką pod bardzo mocną banderą. Tyle na forum bankiera :-)
Dnia 2017-11-17 o godz. 16:42 ~dron napisał(a): > na wody oceanu wypływa lotniskowiec jakiego świat nie widział ... > czy to mniej więcej tak odczytamy?
Nie dron,kapitalizacji KGHM-u bym się raczej nie spodziewał :-) W każdym razie zostanie przywrócone to co ta spółka straciła poprzez swoje utarczki z Parówą czyli zaufanie inwestorów.Myslę,że to będzie nowe,uczciwe rozdanie i powrót do godziwej wyceny. ps;nie dodałem,że zostanie zrzucony zbędny balast,który tu ciążył i nie pozwalał na osiąganie większych prędkości :-)