jest jeszcze funt (nowa ustawa lub założenia zmusza go do sprzed) po niżej kreski od listop na gpw jest czas suwaka dm inf że spodziewa się wymiany wydaje mi się że ktoś wiedział wcześniej to sprawdzanie popytu wystawianie pck cofnięcie popytu .....
Dnia 2017-11-14 o godz. 13:23 ~sekator napisał(a): > dlaczego ten syf kupujecie ? jest tyle fajnych spolek na gpw w ktore warto zainwestowac, tam nie robia machlojek z raportami itd ..
A znasz takiego - co ten " syf " kupuje ?? Myślę , że jedynie CI - co wiedzą - o co tu chodzi i trzymaja " sznurki " w swoich rekach
mam dwie perły w portfelu larka i mni na jednym i drugi strata ponad 85% , ale sie na mine wpier... liłem, to moja najwieksza porazka koncze z gpw bo to szulernia , dosc pozno to zrozumialem ale wkoncu dotalo.
Dnia 2017-11-14 o godz. 14:46 ~jurekx napisał(a): > mam dwie perły w portfelu larka i mni na jednym i drugi strata ponad 85% , ale sie na mine wpier... liłem, to moja najwieksza porazka koncze z gpw bo to szulernia , dosc pozno to zrozumialem ale wkoncu dotalo.
Bo ludzie spoza układu - łudza się , ze to normalny Kraj , normalna GPW i ...... zostają sprowadzeni na Ziemię przez " biznesmenów " . Na szczęście - pieniądze to nie wszystko - nauka zawsze kosztuje , a złodzieje do końca życia bedą mieć zwidy zamiast spokojnego snu w pozłacanych łozach