a co wg Ciebie jest tu ryzykownego, co może sprawić, że wezwanie nie dojdzie do skutku? Wezwanie na 100% (bez redukcji zapisów), zgoda UOKiK jest, umowy z akcjonariuszami którzy sprzedadzą minimum tyle aby wezwanie doszło do skutku też są. Jakie masz jeszcze wątpliwości?
Poczytaj dokument wezwania - w szczególności warunki. Jest to wszystko tak napisane że teoretycznie zostawiają sobie furtkę na wycofanie. Jest to raczej mało prawdopodobne bo ponieśli już koszty ale zawsze
ale tak jest zawsze w wezwaniach ze musisz zakladac sytuacje i warunek przy ktoorym wezwanie do skutku nie dojdzie- zobacz jaki jest dzis kurs na koniec dnia.....koniec przyszlego tygodnia powinno byc 5,5 zl (jesli nie zajdzie nic w USA .... )
nie do Ciebie ale do DM prowadzacego wykup - przejrzyj transakcje na dziennym i zobaczysz co mam na mysli piiszac o transakcjach (kup)-(sprzeda)j na rachunkach skojarzonych . No ale poniewaz juz na koniec sesji utrzymal sie wzrost obstawiam ze dzien w dzien po ich 0,19% . Czas do ostatecznej daty mamy...
chłopaku, gdzieś Ty znalazł taką ofertę domu maklerskiego... myślałem że powyżej 0,39% prowizji to nikt już nie ma. Zapisz się do SII, to w niektórych (nie chcę reklamować) DM dostaniesz poniżej 0,3% wchodząc z ulicy. BTW, transakcje ze znikomym ryzykiem trzeba robić na dużym wolumenie, bo oczekiwana stopa zwrotu jest niska. A nie na fistaszkach...