• Tyle w temacie Autor: ~oszukany [37.248.156.*]
    http://antyweb.pl/ursus-elektryczny-autobus/
  • Re: Tyle w temacie Autor: ~oszukany [37.248.156.*]
    Porwali się z motyką na słońce braknie im marży na kary
  • Re: Tyle w temacie Autor: ~Leszcz [89.78.1.*]
    Kim ty jesteś żeby się wypowiadać na takie tematy?
  • Re: Tyle w temacie Autor: ~Maxx [37.47.151.*]
    To frustrat...nic więcej
  • Re: Tyle w temacie Autor: ~bbbbb [79.191.255.*]
    A kim ty jesteś , by zadawać takie pytania, zamiast odpowiadac i człowiekowi coś wyjasnić
  • Re: Tyle w temacie Autor: ~Maxx [37.47.151.*]
    ...żeby odpowiadać to muszą być pytania...a frustrat nie zadawał pytań tylko od razu stawiał kłamliwe tezy.
  • Re: Tyle w temacie Autor: ~oszukany [37.248.156.*]
    Czyli link który umieściłem jest kłamliwą tezą, ja odniosłem się do tego linku
  • Re: Tyle w temacie Autor: ~Mikołaj [89.76.39.*]
    poczytaj sobie komentarze nt. autora tego tekstu.
    Już raz pisał o jakiś samoczynnych opryskiwaczach w USA które miałby zagrozić Ursusowi...
    Tylko ten palant nie zauważył że nawet w ciągnikach tych na rynek polski Ursus stara się jak najbardziej odejść od tej całej elektroniki i znajduje na to chętnych i to coraz więcej chętnych. To gdzie niby na polskim rynku samojezdne automatyczne opryski?
    Już nie mówiąc że średnia powierzchnia w całej Polsce gospodarstwa chyba oscyluje w granicach ok. 11 hektarów a w USA? chyba coś ok. 200 ale to średnia przeciętna powierzchnia bo są rejony o powierzchni Polski x3 na których średnia powierzchnia to 2-3 tysiące hektarów.
    No i co tu porównywać? jakie odniesienie? Samo to już powinno coś powiedzieć o autorze tego tekstu.
    Nie chce mi się komentować i przedstawiać argumentów. Piątek. Za edukację mi nie płacą. Jeśli chcecie to napiszcie utworzę coś na wzór skryptów do ściągnięcia za opłatą. Co tydzień nowa dawka informacji. Opłaci się Wam.

:-)
  • Ursus i Pakistan!!! Autor: ~mm [83.110.231.*]
    Wiec tak. Jestem drobnym akcjonariuszem Ursusa (średnia 3.60pln). Pojechałem sobie na wywczas do ZEA. Dziś byłem w Dubaju (polecam). No i byłem też na prowincji (takie delikatne slumsy-ale nie jak w Kairze). No i chciałem kupić jakieś migdały w czekoladzie. Chciałem dużo to zacząłem negocjować cenę (koniec końców zamiast zapłacić 200dukatow zaplacilem 50). No i gadam, gadam-a ten, z którym gadam to Pakistańczyk. Koniec końców okazało się, że u siebie ma...Ursusa! I nawet mi zdjęcie pokazał -a ja zdjęcie zdjęcia zrobiłem! Jak będę jutro pamiętał to załączę:)
  • Re: Ursus i Pakistan!!! Autor: ~ursus [94.254.178.*]
    maxx nie spininaj się Tak, też zarobisz, Ursus to przyszłość
  • Re: Ursus i Pakistan!!! Autor: ~Mikołaj [89.76.39.*]
    no tak zgadza się. Robią na licencji Ursusa. Jest to model 3512. W necie można kupić sztukę za ok 6 tysięcy euro. w detalu. To pomyślcie ile kosztuje hurtowo np 2000 sztuk. a podobne chyba dają do Afryki.
    Co ja będę wam tutaj tłumaczył
  • Re: Tyle w temacie Autor: ~Leszcz [89.78.1.*]
    Uważasz się za eksperta?nastepny...to napisz od razu jakie są koszty produkcji, no i jakie będzie opóźnienie...wyliczymy strate
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.248.156.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
URSUS -4,91% 0,01 2022-10-14 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.