• Resztki majątku są wyprzedawane Autor: ~Kris [83.31.41.*]
    Już resztki majątku są wyprzedawane przez Syndyka. Firma upadła potraciliśmy majątki czy ktoś coś robi w sprawie. Jak Sąd nie przyzna racji i Bank nie zapłaci 57 milinów to nam nic nie zostanie. Akcjonariusze zjednoczmy się weźmy się za sprawę w swoje ręce. Miejmy wpływ na podejmowane decyzje przez Syndyka , nie dajmy się, rotujmy Firmę by mogła z wygraną sumą z Bankiem podnieść się i coś robić przynosić zyski gdyż bez jakiegokolwiek majątku będzie bardzo trudno. Powstrzymajmy wyprzedaż. Obserwujcie każdy ruch. Pytajcie.
  • Radve: Resztki majątku są wyprzedawane Autor: ~akcjonariusz [91.245.80.*]
    Dnia 2017-10-25 o godz. 21:09 ~Kris napisał(a):
    > Już resztki majątku są wyprzedawane przez Syndyka. Firma upadła potraciliśmy majątki czy ktoś coś robi w sprawie. Jak Sąd nie przyzna racji i Bank nie zapłaci 57 milinów to nam nic nie zostanie. Akcjonariusze zjednoczmy się weźmy się za sprawę w swoje ręce. Miejmy wpływ na podejmowane decyzje przez Syndyka , nie dajmy się, rotujmy Firmę by mogła z wygraną sumą z Bankiem podnieść się i coś robić przynosić zyski gdyż bez jakiegokolwiek majątku będzie bardzo trudno. Powstrzymajmy wyprzedaż. Obserwujcie każdy ruch. Pytajcie.

a jak mam dac znac ze moje 200 000 akcji i kwota 90 tys. przepadla i komu .Do syndyka dzwonilam nie mam prawa wiedziec co sie dzieje tak mi powidzieli w sprawie moich akcji do do kogo mam sie zwrocic wiem do radcy prawnego lub sadu ale sami wiecie ,Mysle ze to juz za pozno. A jakie koszty i czy sa do odzyskania .Ciekawie jak rozwiklka sie sprawa z bankim.Powiem trzeba by powolywac sie na nieprawdziwe dane podawane przez firme w latach wczesniej podanych w nikach ale musze zaplacic radcy zby zbadal sprawe to sa miesiace ale gdyby choc czesc odzyckac to jest warto.Powiem tak juz dawno przymiezam sie do radcy prawnego ale nie wiem czy on mi powie ze gielda to gielda .Jedyny argument itego trzeba sie trzymac podawanie nieprawdziwych danych o zyskach.ZA co byli ukarani .
  • Re: Resztki majątku są wyprzedawane Autor: ~Stan [185.48.129.*]
    A co ze sprawą tego banku PEKAO ?
  • Re: Resztki majątku są wyprzedawane Autor: ~Akcjonariusz [91.245.80.*]
    A no właśnie to już te parę lat.Jak zadzwonię do syndyka wielka tajemnica a dlaczego.
    Advadis my akcjonariusze z długami a boś ma się świetnie na czy ich długach ot ironia losu.Ale nie ma tego że zapłaci los niestety się zemści w różny sposób.
  • Re: Resztki majątku są wyprzedawane Autor: ~Olaf [91.245.80.*]
    Czytam te wpisy a i tak zostaliśmy z długami i to horendalnymi a czy to cokolwiek zmieni wygrana z bankiem .Tam długów co niemiara i zobowiązań.Natomiast z wpisów wynika że były prezes ma się bardzo dobrze a dzięki komu nam.
  • Re: Resztki majątku są wyprzedawane Autor: ~Jozek [95.227.252.*]
    Już nic nie zrobimy . Wszystko przepadło
    I co cicho ludzie sąsiedzi widzą co się dzieje koło Pana jaśnie wielmoznego i nikt nie reaguje to dziwne.Jak żyje powinien mieć komzzorników i zostać z niczym za nasze krzywdy
  • Re: Resztki majątku są wyprzedawane Autor: ~Jim [83.31.38.*]

Sprawę trzeba zgłosić do Ministra Ziobry i to jak najszybciej. Na południu Polski już takich biznesmenów mają co się wzbogacają w zbliżony sposób i budują galerie.
[x]
ADVADIS 0,00% 0,01 2015-11-13 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.