Dnia 2017-10-25 o godz. 10:27 ~obserwator napisał(a): > troszkę wysoko... chociaż są tutaj ze średnia po 2 i 3 zł i wyżej > > proponuję "zrobić sobie stratę" sprzedać wszystko i od razu za wszystko zaciągnąć. > > kwestia w plecy parę groszy i prowizja banku. ale strata się przyda- zakładając ze w tym roku się nie sprzeda akcji > > troszkę się tutaj poczeka i sporo wezmie > > kiedyś tak miałem na cdpro > > pozdr >
Tak właśnie zamierzam uczynić tylko arkusz musi się zapełnić bo nie ma jak sprzedać ani jak kupić średniego pakietu nie robiąc -10 i + 10% w drugą stronę.
Wedlug mnie obrot byl tu prawie zawsze maly za wyjatkiem sytuacji ostrego zanecenia i karmienia leszcza sam przeciez dalem sie tak nakarmic i urosly mi tu pokazne rogi - ten ostatni obrot mogl byc sprzedawaniem przez syndyka pakietu 12,88 % - pytacie o info ??? - a gdzie bylo info jak bylo sprzedawane 5, 60 % ??? Nie wiem co z pakietem 15,43 % ani kto lyknal ten sprzedany po dogadaniu sie i wycofaniu - ja zakladam ale sa to tylko i wylacznie moje skromne zalozenia, ze wszystko to lyknal WALTN SPENCER LCC i to ON jest tu teraz krolem i wladca - ale czy bedzie dobrym wujciem ??? - jakos trudno mi w to uwierzyc - a WY co o tym myslicie - jakie sa WASZE typy i zalozenia ???
Zgadzam sie z tym, ze chodzi o pieniadze - zawsze o to chodzilo - uwazam, ze kurs jest celowo trzymany i robi sobie ktos przy tym zarty z tym 273 - po co jest trzymany ??? - ja uwazam, ze pod ustalenie ceny tych nowych emisji - mam w zwiazku z tym tylko jedno pytanie - jaka bedzie tego wartosc ksiegowa ??? - a Wy jakie macie typy i przemyslenia ??? Czy ktos wierzy jeszcze, ze przyjedzie jeszcze - " Jestem mroz, dziadek mroz mam kasiorki pelen woz i kazdemu oddam i dam sowicie zarobic ???