Listy intencyjne mają niska wartość, jeśli chodzi o meritum. Piszę się je wówczas, kiedy jest się w ślepym zaułku, jak właśnie Eko Eksport. Po prostu, gdy ma się pełno w gaciach. Po dzisiejszej korekcie spadków, jutro w dół.
Dnia 2017-10-24 o godz. 10:31 ~ekonom napisał(a): > Listy intencyjne mają niska wartość, jeśli chodzi o meritum. Piszę się je wówczas, kiedy jest się w ślepym zaułku, jak właśnie Eko Eksport. > Po prostu, gdy ma się pełno w gaciach. > Po dzisiejszej korekcie spadków, jutro w dół.
Mecenasie,mam pytanie,po co tylu nicków używasz ,po to żeby się uwiarygodnić wśród niezorientowanych????,bo przecież wiesz ,że pozostali cię znają z bardzo złej strony,ostatnie twoje nicki to-klocuszy,ekonom,eko,ojej i jeszcze wiele innych,pytam jaka jest twoja wiarygodność??????,i odpowiem za ciebie ŻADNA,na razie dziękuję ,wkrótce się odezwę byście nie robili wody z mózgu ludzoim,bo tego nie znoszę.
Dnia 2017-10-24 o godz. 11:56 ~ekonom napisał(a): > Zwykle nie tracę czasu na polemiki, ale zapytam: > > Kto robi ludziom wodę z mózgu:? > > ten, który odradza zakup akcji i ratuje im 50 % kapitału? > czy ten, który usilnie roztacza wspaniałości posiadania EEX, w międzyczasie tracąc 50 %? > > Rozumiem, że te dwa pytania są retoryczne. >
Po pierwsze niczego nie roztaczam,po drugie nie usłyszałem odpowiedzi po co tylu nicków używasz, a na dodatek podszywasz się pod cudze nicki,oczywiście odradzasz zakup akcji przez innych mamieniem ratowanie kapitału,po spuszczeniu kursu uważasz że się wystraszą i tobie oddadzą,jesteś w wielkim błędzie,oddam ci jak będzie po kilkadziesiąt już w niedalekiej przyszłości,i tak wszystkiego ode mnie nie dostaniesz.
I jak zwykle, liścik zignorowany przez rynek. Dobre wiadomości powodują spadek. To co będzie, gdy gruchnie wiadomość, że np. Aegon się rozpruł z akcji?