• Co z dywidendą ? Autor: ~ja [83.30.249.*]
    Zdążą wypłacić przed ogłoszeniem upadłości ??
  • Re: Co z dywidendą ? Autor: ~bert [139.59.237.*]
    haha dywidenda wez mnie nie rozsmieszaj jestes dalej naiwny ze wyplaca ? ja juz dalem sobie spokoj z tym tematem, smieciuch jest po 0,06 a druga perla w ktorej ma udziały 53 % (lark) ledwo dycha
  • Re: Co z dywidendą ? Autor: ~nemo [37.47.32.*]
    przeczytajcie sobie o tym co wykombinowal sobie prezes almy aby odzyskac od mbanku akcje vistuli ikrakchemi a bedzieci wiedziec gdzie wasza dywidenda !!! przyznanie dywidendy mialo chronic majatek przed wierzycielami!!! ta sitwa powinna juz dawno siedziec !! przeczytajcie tez o firmie drako ciekawae rzeczy!
  • Re: Co z dywidendą ? Autor: ~re [94.254.181.*]
    tylko jest jeden kluczowy problem to knf wstrzymała decyzje wypłaty dewidendy w formie rzeczowej tłumacząc że drobni akcjonariusze będą poszkodowani (2podatki) po za tym wstrzymali na gpw wszystkie dywidendy rzeczowe ta sytuacja miała miejsce na innych sp notowanych na gpw w br
    osobiście byłem w knf i taką dostałem odp
  • Re: Co z dywidendą ? Autor: ~zly [193.41.231.*]
    i co ci KNF poradził z dywidendą MNI?
  • Re: Co z dywidendą ? Autor: ~no_one [138.197.147.*]
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/Takie-tegoroczne-dywidendy-zapowiedzialy-spolki-z-GPW-7336224.html

dywidenda miala byc w akcjach lark lub hyperion , a kto by chcial larka bo ja nie, w akcjonariacie hyperiona zapakowana cala spoldzielnia 90,51 % akcji

https://stooq.pl/q/h/?s=hyp
  • Re: Co z dywidendą ? Autor: ~nemo [37.47.38.*]
    tylko ze dywidende zamieniono na pieniezna a przyznanie dywidendy w formie akcji chronilo majatek przeciez oni maja okreslony procent akcji larka i hyperiona.!!!!
  • Re: Co z dywidendą ? Autor: ~nemo [37.47.38.*]
    tyko ze dywidenda zostala zamieniona na pieniezna a mni posiada udzialy w larku i hyperionie wiec chodzilo o ochrone aktywow przed wierzycielami!!!!
  • Re: Co z dywidendą ? Autor: ~terefere [46.77.230.*]
    tyko ze dywidenda zostala zamieniona na pieniezna a mni posiada udzialy w larku i hyperionie wiec chodzilo o ochrone aktywow przed wierzycielami!!!!
    Coś ty, nie mów...
  • Re: Co z dywidendą ? Autor: ~ken [128.199.35.*]
    mnie tam nie interesują przepychanki na temat dywidendy miedzy mni / knf , niech dadza co mi sie nalezy i spadaja, poza tym niech to w koncu odwiesza bo chce sie pozbyc tego szajsu raz na zawsze , co z raportami sie pytam grzecznie ?
  • Re: Co z dywidendą ? Autor: ~ja [83.30.158.*]
    Dnia 2017-10-23 o godz. 22:44 ~ja napisał(a):
    > Zdążą wypłacić przed ogłoszeniem upadłości ??

Chyba jedna nie zdążą :(
[x]
MNI 0,46% 0,03 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.