haha dywidenda wez mnie nie rozsmieszaj jestes dalej naiwny ze wyplaca ? ja juz dalem sobie spokoj z tym tematem, smieciuch jest po 0,06 a druga perla w ktorej ma udziały 53 % (lark) ledwo dycha
przeczytajcie sobie o tym co wykombinowal sobie prezes almy aby odzyskac od mbanku akcje vistuli ikrakchemi a bedzieci wiedziec gdzie wasza dywidenda !!! przyznanie dywidendy mialo chronic majatek przed wierzycielami!!! ta sitwa powinna juz dawno siedziec !! przeczytajcie tez o firmie drako ciekawae rzeczy!
tylko jest jeden kluczowy problem to knf wstrzymała decyzje wypłaty dewidendy w formie rzeczowej tłumacząc że drobni akcjonariusze będą poszkodowani (2podatki) po za tym wstrzymali na gpw wszystkie dywidendy rzeczowe ta sytuacja miała miejsce na innych sp notowanych na gpw w br
osobiście byłem w knf i taką dostałem odp
dywidenda miala byc w akcjach lark lub hyperion , a kto by chcial larka bo ja nie, w akcjonariacie hyperiona zapakowana cala spoldzielnia 90,51 % akcji
tylko ze dywidende zamieniono na pieniezna a przyznanie dywidendy w formie akcji chronilo majatek przeciez oni maja okreslony procent akcji larka i hyperiona.!!!!
tyko ze dywidenda zostala zamieniona na pieniezna a mni posiada udzialy w larku i hyperionie wiec chodzilo o ochrone aktywow przed wierzycielami!!!!
Coś ty, nie mów...
mnie tam nie interesują przepychanki na temat dywidendy miedzy mni / knf , niech dadza co mi sie nalezy i spadaja, poza tym niech to w koncu odwiesza bo chce sie pozbyc tego szajsu raz na zawsze , co z raportami sie pytam grzecznie ?