Może się nie sprawdzić,wcale nie musi podejść pod 10,i wcale Ok 4 nie musi być dnem,jeżeli 2018 miałby się sprawdzic to obstawiam zjazd w okolice minimow by było z czego zarobic;)
To rozsądna (-;) decyzja - sprzedać. Tylko jak zaczną realizować II nogę formacji "V", czy dążysz kupić oraz czy będziesz wiedział kiedy to następuje? Najwięksi spece od giełdy twierdzą, że im się nie udawało kupić w samym dołku. Może tobie? Przy tej formacji ruchy są b. dynamiczne
Ten załączony wykresik dokładnie pokazuje spadkową część literki V, obroty to potwierdzają. Są osoby,które się na tym znają, spoko
Janku siedzisz już tu wystarczająco długo, żeby wiedzieć kto tu komu robi wodę z mózgu dejavu się szykuję nie było cię tu kiedy bokuny i podpięte pod nich kundle typu mk_gda, sławek i bielszczanin robili tu wielki wał nawciskali ludziom kitu o marżach 40% i zyskach rosnących w tempie geometrycznym straty w ekosphere trzymali długo w tajemnicy, dopiero audytor im kazał to ujawnić ale jak ja o tym pisałem to pół główki typu brawoeex, xxx i jakiś inny motłoch pisał jakieś brednie o Japonii i nagle co? gruchnęło! mega straty w Astanie masz teraz 8,30 i ponad 10 zł to się nie podniesie przez najbliższe 5 lat. A wiesz dlaczego? bo będzie dejavu osiągną moce i ebną gospodarki, szczególnie USA gdzie chcą lokować swą mikrosferę a Amerykanie mają to do siebie że jak przychodzi kryzys zamykają się na import i jesteście ugotiwani a jesteś za mądry żeby nie widzieć aż nadto sygnałów ostrzegawczych przed krachem
Reventon jako prezes spółdzielni steruje kursem.Ja mu wierzę,uwali kurs na 4 a później będzie 10.Tak się zarabia jak na Krezysie. Tam wskaźniki im nie przeszkadzają c/z tylko eko jest be.
to nawet zaczyna wyglądać tak jakby zarząd faktycznie grał pod ten kryzys...,było by to wygodne,...jednak nie wyszło ponieważ..., ten papier poleci,500k papiera zrobili zjazd o ok50% wartości,zaraz zaczną pisać o formacji W,hehe
Dnia 2017-10-31 o godz. 17:39 ~reventon_wro napisał(a): > Janku > siedzisz już tu wystarczająco długo, żeby wiedzieć kto tu komu robi wodę z mózgu > dejavu się szykuję > nie było cię tu kiedy bokuny i podpięte pod nich kundle typu mk_gda, sławek i bielszczanin robili tu wielki wał > nawciskali ludziom kitu o marżach 40% i zyskach rosnących w tempie geometrycznym > straty w ekosphere trzymali długo w tajemnicy, dopiero audytor im kazał to ujawnić > ale jak ja o tym pisałem to pół główki typu brawoeex, xxx i jakiś inny motłoch pisał jakieś brednie o Japonii > i nagle co? gruchnęło! mega straty w Astanie > masz teraz 8,30 i ponad 10 zł to się nie podniesie przez najbliższe 5 lat. A wiesz dlaczego? > bo będzie dejavu > osiągną moce i ebną gospodarki, szczególnie USA gdzie chcą lokować swą mikrosferę a Amerykanie mają to do siebie że jak przychodzi kryzys zamykają się na import > i jesteście ugotiwani > a jesteś za mądry żeby nie widzieć aż nadto sygnałów ostrzegawczych przed krachem > > ale oczywiście jak zwykle możecie się śmiać
Reventonie największy znawco EEx,giełdy i krachów,mam wrażenie a nawet pewność, należysz do szulerni która manipuluje kursem i opanowała całkowicie to forum,jeśli ta spólka taka zła,to dla czego siedzisz tu od lat i robisz krecią robotę codziennie,odpowiem ci chcesz wystraszyć jak najwięcej ludzi i skupić jak najwięcej przed wystrzałem na kilkadziesiąt.