• Analiza Autor: ~Krsn [82.132.212.*]
  • Re: Analiza Autor: ~Adaś [94.254.130.*]
    Brawo za trafna analizę. Pozdrawiam
  • Re: Analiza Autor: ~Krsn [82.132.212.*]
    Może się nie sprawdzić,wcale nie musi podejść pod 10,i wcale Ok 4 nie musi być dnem,jeżeli 2018 miałby się sprawdzic to obstawiam zjazd w okolice minimow by było z czego zarobic;)
  • Re: Analiza Autor: ~ars [188.146.5.*]
    To rozsądna (-;) decyzja - sprzedać. Tylko jak zaczną realizować II nogę formacji "V", czy dążysz kupić oraz czy będziesz
    wiedział kiedy to następuje? Najwięksi spece od giełdy twierdzą, że im się nie udawało kupić w samym dołku. Może tobie?
    Przy tej formacji ruchy są b. dynamiczne

Ten załączony wykresik dokładnie pokazuje spadkową część literki V, obroty to potwierdzają.
    Są osoby,które się na tym znają, spoko
  • Re: Analiza Autor: ~Krsn [83.30.66.*]
    J.w
    8.2... Mój typ na close
  • Re: Analiza Autor: ~leszcz [94.254.190.*]
    bliziutko .... można powiedzieć .
  • Re: Analiza Autor: ~Ziom [88.199.118.*]
    Kolego i co dalej ?
  • Re: Analiza Autor: ~Krsn [83.30.195.*]
    Dla przypomnienia
  • Re: Analiza Autor: ~Kłamcy [176.221.122.*]
    Przecież to jest analiza z kwietnia co to za bzdury dlaczego wprowadzacie w błąd oszuści ?
    Analiza kursu spółki z dnia 2017-04-24
  • Analiza Autor: ~nowy7171 [77.254.57.*]
    No nie wykorzystywać moje imieniny do takich niecnych celów ..szok !!

4zł next
  • Re: Analiza Autor: ~Jasiek [83.5.191.*]
    Robicie ludziom wodę z mózgu, wprowadzacie panikę. Takich ludzi powinno się eliminować na tym forum
  • Re: Analiza Autor: ~xxx [62.61.37.*]
    podpisuje sie nickiem kolesia z attrader to po pierwsze, po drugie analiza z lutego a ten udaje fachowca.....dno
  • Re: Analiza Autor: ~reventon_wro [62.141.215.*]
    Janku
    siedzisz już tu wystarczająco długo, żeby wiedzieć kto tu komu robi wodę z mózgu
    dejavu się szykuję
    nie było cię tu kiedy bokuny i podpięte pod nich kundle typu mk_gda, sławek i bielszczanin robili tu wielki wał
    nawciskali ludziom kitu o marżach 40% i zyskach rosnących w tempie geometrycznym
    straty w ekosphere trzymali długo w tajemnicy, dopiero audytor im kazał to ujawnić
    ale jak ja o tym pisałem to pół główki typu brawoeex, xxx i jakiś inny motłoch pisał jakieś brednie o Japonii
    i nagle co? gruchnęło! mega straty w Astanie
    masz teraz 8,30 i ponad 10 zł to się nie podniesie przez najbliższe 5 lat. A wiesz dlaczego?
    bo będzie dejavu
    osiągną moce i ebną gospodarki, szczególnie USA gdzie chcą lokować swą mikrosferę a Amerykanie mają to do siebie że jak przychodzi kryzys zamykają się na import
    i jesteście ugotiwani
    a jesteś za mądry żeby nie widzieć aż nadto sygnałów ostrzegawczych przed krachem

ale oczywiście jak zwykle możecie się śmiać
  • Re: Analiza Autor: ~Zibi [188.146.109.*]
    Kto by raczył się z ciebie śmiac. Przecież ty już wszystko przewidział eś. Przez 5 lat nie będzie 10, tu trza płakać.Jutro sprzedaję po PKC
  • Re: Analiza Autor: ~xxx [62.61.37.*]
    dzis to chyba reventon pochlał ostro....
  • Re: Analiza Autor: ~Zibi [188.146.109.*]
    Reventon jako prezes spółdzielni steruje kursem.Ja mu wierzę,uwali kurs na 4 a później będzie 10.Tak się zarabia jak na Krezysie. Tam wskaźniki im nie przeszkadzają c/z tylko eko jest be.
  • Re: Analiza Autor: ~O_O [94.254.146.*]
    Jutro to sobie mozesz chryzantemy powąchać
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [62.141.215.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [188.146.109.*]
  • Re: Analiza Autor: ~O_O [81.219.227.*]
    Święto ...eex
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [62.141.215.*]
  • Re: Analiza Autor: ~Krsn [82.132.241.*]
    to nawet zaczyna wyglądać tak jakby zarząd faktycznie grał pod ten kryzys...,było by to wygodne,...jednak nie wyszło ponieważ...,
    ten papier poleci,500k papiera zrobili zjazd o ok50% wartości,zaraz zaczną pisać o formacji W,hehe
  • Re: Analiza Autor: ~zenonszybki [94.254.144.*]
    i formacji S
  • Re: Analiza Autor: ~klocuszy [79.184.253.*]
    Dnia 2017-10-31 o godz. 17:39 ~reventon_wro napisał(a):
    > Janku
    > siedzisz już tu wystarczająco długo, żeby wiedzieć kto tu komu robi wodę z mózgu
    > dejavu się szykuję
    > nie było cię tu kiedy bokuny i podpięte pod nich kundle typu mk_gda, sławek i bielszczanin robili tu wielki wał
    > nawciskali ludziom kitu o marżach 40% i zyskach rosnących w tempie geometrycznym
    > straty w ekosphere trzymali długo w tajemnicy, dopiero audytor im kazał to ujawnić
    > ale jak ja o tym pisałem to pół główki typu brawoeex, xxx i jakiś inny motłoch pisał jakieś brednie o Japonii
    > i nagle co? gruchnęło! mega straty w Astanie
    > masz teraz 8,30 i ponad 10 zł to się nie podniesie przez najbliższe 5 lat. A wiesz dlaczego?
    > bo będzie dejavu
    > osiągną moce i ebną gospodarki, szczególnie USA gdzie chcą lokować swą mikrosferę a Amerykanie mają to do siebie że jak przychodzi kryzys zamykają się na import
    > i jesteście ugotiwani
    > a jesteś za mądry żeby nie widzieć aż nadto sygnałów ostrzegawczych przed krachem
    >
    > ale oczywiście jak zwykle możecie się śmiać

Reventonie największy znawco EEx,giełdy i krachów,mam wrażenie a nawet pewność, należysz do szulerni która manipuluje kursem i opanowała całkowicie to forum,jeśli ta spólka taka zła,to dla czego siedzisz tu od lat i robisz krecią robotę codziennie,odpowiem ci chcesz wystraszyć jak najwięcej ludzi i skupić jak najwięcej przed wystrzałem na kilkadziesiąt.
[x]
EKOEXPORT 0,62% 1,63 2023-05-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.