• Góry forsy Autor: ~xtb [127.0.0.*]
    Tutaj się przecież nie dorobicie, co to za różnica czy będzie po 24 czy po 27 ..... Jeżeli ktoś ma z 100000 akcji to może przeżywać taka różnice a drobnica?szkoda nerwów,naprawdę,lepiej kupić sobie jakas wycieczkę do ciepłych krajów i poleżeć na plaży ze dwa tygodnie niż się zastanawiać co austryjacy wymysla....
  • Re: Góry forsy Autor: ~Alan [*]
    Pewnie, że żadna różnica czy 24 czy 27 dlatego nikt normalny na takie wezwanie nie odpowiada. Ja czekam spokojnie aż spółką zainteresują się Chinole albo Hindusi i wtedy sprzedam po 50 albo 70 zł. Mam takich firm kilkanaście w portfelu.
  • Re: Góry forsy Autor: ~konrado24 [127.0.0.*]
    no? pochwal sie :-)
  • Re: Góry forsy Autor: ~clif [*]
    Nie mów mu, każdy tak by chciał żeby za darmo podpowiedzieć.
  • Re: Góry forsy Autor: ~konrado24 [*]
    jak sie dolacze to on tez na tym zyska, czyz nie?

najpierw trzeba dokladniej przeanalizowac,moze ma jakies miny w portfelu?
  • Re: Góry forsy Autor: ~Timo [95.51.189.*]
    Na tej niby gieldzie jest dużo spółek ,gdzie animatorzy blokują kurs i handel i grają na zmęczenie drobnicy.
    Oni pracują dla określonych grup mafijnych.
    Podobną sytuację widzę na Fasing, Patentus.
    Ta giłda sprowadza się do przerzucania i rolowania tych samych akcji bez obrotu,przeskaują tylko cyfry.
    Na Ropczyce coś się ruszylo,zobaczymy.
  • Re: Góry forsy Autor: ~Alan [94.254.245.*]
    To prawda. Nie jestem naganiaczem. Każdy niech przeanalizuje spółki niszowe, niedoceniane, płacące dywidendę i mogące być w kręgu zainteresowania azjatyckiego kapitału. Problem polega na tym, że gotówka w tych spółkach jest niekiedy mocno "zamrożona". Ale jeśli w końcu dojdzie do fuzji czy przejęcia to zyski są gigantyczne.
  • Re: Góry forsy Autor: ~kulawakoza [127.0.0.*]
    A Ty co nie masz co robic na tej plazy tylko na forum ropczyc sie udzielac? Tutaj sie nie dorobisz :-)
[x]
ROPCZYCE 0,00% 23,60 2026-01-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.