• Jest dobry raport Autor: ~Pati [145.239.80.*]
    Jest nowe info z potencjałem link mam wrażenie, że nie jest to jeden z "tych" raportów.
  • Re: Jest dobry raport Autor: ~bolo [46.77.194.*]
    Wygranie przetargu na dostawę stanowiska modułowego z osprzętem dla Politechniki Częstochowskiej Podstawa prawna Art. 17 ust. 1 MAR - informacje poufne. Treść raportu: Zarząd SoftBlue S.A. z siedzibą w Bydgoszczy („Emitent”) informuje, iż w dniu 10 października 2017 roku otrzymał powiadomienie o wyborze oferty Emitenta jako najkorzystniejszej w ramach zamówienia publicznego nr rej. ZP/D-15/A/17 na dostawę stanowiska modułowego do uzyskiwania nanostruktur węglowych z materiałów organicznych metodą pyrolizy, montażu superkondensatorów oraz wytwarzania elektrod wraz z dedykowanym systemem pomiarowym i kontrolnym dla Wydziału Elektrycznego Politechniki Częstochowskiej, prowadzonego zgodnie z ustawą prawo zamówień publicznych w trybie przetargu nieograniczonego. Wartość wybranej oferty wynosi 1 024 590,00 zł brutto. Realizacja umowy zawartej na warunkach rynkowych ma nastąpić do końca 2017 roku.

takie infa wogóle nic nie dają, będą na glebie niedługo
  • Re: Jest dobry raport Autor: ~Mechsio [77.253.184.*]
    No to xxx i cienki moga o 30 gr zapomniec. Najwyzszy czas na zakupy.
  • Re: Jest dobry raport Autor: ~src [188.146.165.*]
    chodziło długo koło 0,40. dzisiaj patrzyłęm w arkusz i zdawał sie pustawy. teraz wiem dlaczego. Stawiam na zmiane trendu. powoli systematycznie do góry. jutro nie zdziwie sie jak zobaczymy 0,50
  • Re: Jest dobry raport Autor: ~zenek [83.29.232.*]
    Dnia 2017-10-10 o godz. 22:01 ~src napisał(a):
    > chodziło długo koło 0,40. dzisiaj patrzyłęm w arkusz i zdawał sie pustawy. teraz wiem dlaczego. Stawiam na zmiane trendu. powoli systematycznie do góry. jutro nie zdziwie sie jak zobaczymy 0,50

jutro może tak ale po jutrze znowu 40gr buhahah tutaj 16mln kontrakt nie potrafił podciągnąć na z 1zł na stałe
    a co to 1mln zł kontrakt jutro max 18% i zjazd na 5% na koniec dnia
  • Re: Jest dobry raport Autor: ~src [188.146.165.*]
    ta umowa przynajmniej wiadomo z kim. mysle że spółka ma potencjał żeby mile zaskoczyc
[x]
SOFTBLUE -3,14% 0,22 2026-07-01 15:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.