Dnia 2017-10-05 o godz. 10:55 ~ez napisał(a): > wybicie po infie o przejęciu.
Nikt rozsądny teraz nie sprzeda.Ewentualne przejęcie,być może nowy akcjonariusz(ostatnie miliony akcji przewalone przez rynek i pakietówki) ,wszystko to wskazuje ,że będzie mega info ,które spowoduje stabilny wzrost wartości akcji.W zależnosci od ciężaru gatunkowego tu może być 5-10-15 zeciaków za jedną akcję
Wszystko wskazuje na takie właśnie rozstrzygnięcia. Czekać trzeba i tyle, w końcu podadzą info i się zacznie. Teraz 3 dobre infa i nic , spółka niedowartościowana na maxa, ale nie zasłużyła na taką wycenę. Obecnie tylko te przetasowania z akcjami trzymają kurs, pojawi się większościowy udziałowiec to akcje poszybują wysoko. Cierpliwości życze...
Zmienia się struktura akcjonariatu i to dlatego takie ruchy. Poczekajmy na infa o tym kto kupił te akcje po następnym wybiciu powinno być info. Spokoju i cierpliwości życze.
Witaj prezes ! Zmiany w akcjonariacie ??? - a jak myslicie ci co to teraz sprzedaja to sa kompletni frajerzy ??? Sprzedaja przed " Megawybiciem" - czy moze jest to tylko przelozenie z wora do wora ??? Najbardziej bliskie prawdy jest to co jest na oficjalnej stronie chemosa - choc ja i w to juz na tej spolce nie wierze. " Dobre infa" - ale jakie - takie, ze chemos kolejno sprzedaje spolki z grupy ??? Niestety ja mysle, ze ta spolka moze nas zaskoczyc - ale w bardzo negatywnym tego slowa znaczeniu - ale obym sie mylil - przeciez tez czekam tu na "Dobrego wujcia GODOTA". Mnie interesuje tu dlaczego i w jakim celu byla rejestracja w Krajowyn\m Rejestrze Sadowym w Krakowie nielegalnego prezesa wybranego na nielegalnym WZA - najazd na siedzibe spolki, zaskarzanie uchwal i nagle wycofanie zaskarzen i sprzedaz akcji po cenach jakie widziales - pytam dlaczego to wszystko bylo i w jakim celu ???