• Czekacie ,bo ja tak. Niedługo powinni ruszyć to do góry, tu będzie mega Autor: ~ez [188.146.4.*]
    wybicie po infie o przejęciu.
  • Re: Czekacie ,bo ja tak. Nie Autor: ~też_ubrany [37.7.114.*]
    Dnia 2017-10-05 o godz. 10:55 ~ez napisał(a):
    > wybicie po infie o przejęciu.

Nikt rozsądny teraz nie sprzeda.Ewentualne przejęcie,być może nowy akcjonariusz(ostatnie miliony akcji przewalone przez rynek i pakietówki) ,wszystko to wskazuje ,że będzie mega info ,które spowoduje stabilny wzrost wartości akcji.W zależnosci od ciężaru gatunkowego tu może być 5-10-15 zeciaków za jedną akcję
  • Re: Czekacie ,bo ja tak. Nie Autor: ~ez [188.146.4.*]
    Wszystko wskazuje na takie właśnie rozstrzygnięcia. Czekać trzeba i tyle, w końcu podadzą info i się zacznie. Teraz 3 dobre infa i nic , spółka niedowartościowana na maxa, ale nie zasłużyła na taką wycenę. Obecnie tylko te przetasowania z akcjami trzymają kurs, pojawi się większościowy udziałowiec to akcje poszybują wysoko. Cierpliwości życze...
  • Re: Czekacie ,bo ja tak. Nie Autor: ~prezes [178.212.24.*]
    fajnie piszecie

ale dlaczego ff ponad 66% na oficjalnej stronie chemosa??

dlaczego nie ma komunikatów o zrzuceniu się z akcji?

ulica nakarmiona? i myśli że to promocja???

dziwne to tutaj wszystko jest ??????????????

dobre infa a kurs dalej opada ....

może dalej karmią ulicę??

• Re: Czekacie ,bo ja tak. Nie Autor: ~ez [188.146.4.*]
    Zmienia się struktura akcjonariatu i to dlatego takie ruchy. Poczekajmy na infa o tym kto kupił te akcje po następnym wybiciu powinno być info. Spokoju i cierpliwości życze.
  • Re: Czekacie ,bo ja tak. Nie Autor: ~wisielec [89.64.15.*]
    Witaj prezes !
    Zmiany w akcjonariacie ??? - a jak myslicie ci co to teraz sprzedaja to sa kompletni frajerzy ???
    Sprzedaja przed " Megawybiciem" - czy moze jest to tylko przelozenie z wora do wora ???
    Najbardziej bliskie prawdy jest to co jest na oficjalnej stronie chemosa - choc ja i w to juz na tej spolce
    nie wierze. " Dobre infa" - ale jakie - takie, ze chemos kolejno sprzedaje spolki z grupy ???
    Niestety ja mysle, ze ta spolka moze nas zaskoczyc - ale w bardzo negatywnym tego slowa znaczeniu - ale obym
    sie mylil - przeciez tez czekam tu na "Dobrego wujcia GODOTA".
    Mnie interesuje tu dlaczego i w jakim celu byla rejestracja w Krajowyn\m Rejestrze Sadowym w Krakowie
    nielegalnego prezesa wybranego na nielegalnym WZA - najazd na siedzibe spolki, zaskarzanie uchwal i nagle
    wycofanie zaskarzen i sprzedaz akcji po cenach jakie widziales - pytam dlaczego to wszystko bylo i w jakim celu ???
  • Re: Czekacie ,bo ja tak. Nie Autor: ~dron [89.69.207.*]
    jak nie potrzeba kasy, to lepiej tu czekać, niż opadać na innych spółkach
  • Re: Czekacie ,AŻ DO OSRANEJ ŚMIERCI TEGO SYFA Autor: ~ISKIERKA [178.212.24.*]
    J/W
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [79.191.253.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • zajmujemy pozaycje Autor: ~dron [89.69.207.*]
    ULICA na barykady,... WSTĄP!!
[x]
CHEMOS -2,94% 0,33 2018-04-30 16:48:18
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.