W związku z tym, że w ramach konkursu budżet przeznaczony na dofinansowanie projektów w konkursie wynosi 100.000.000 PLN, a łączna kwota dofinansowania zakwalifikowanych projektów wynosi 92.761.010,58 zł, jest duże prawdopodobieństwo podpisania umowy o dofinansowanie Projektu. Rekomendowana kwota dofinansowania Projektu wynosi 1.941.763,18 zł i może ulec zmianie w wyniku technicznej weryfikacji wniosku o dofinansowanie przed zawarciem umowy, w szczególności w zakresie kwalifikowalności kosztów oraz adekwatności zaplanowanych wydatków
informacja nic nie znacząca, jak widać to czy dostaną kasę to tylko prawdopodobieństwo, a kwota może ulec zmianie no naprawdę ci z SB są zabawni
dalej na 2gr z kursem i wszyscy sobie dadzą z burakami-cwaniakami spokój
po prostu liczą się fakty, a jak do tej pory z SB jeszcze nie było info z jakimikolwiek konkretami liczą tylko na dofinansowania i kasę z emisji (ciekawe kiedy następna), nie mogą pochwalić się żadnymi sukcesami, sprzedażą swych produktów: usługi itd. a z tego jest kasa - WYDMUSZKA
Ja nie Ty. Ładuje stopniowo. Wziąłem ostatnio po 40. Jakiś czas temu po 41. Mam coś z emisji po 0.70. Juz pisałem tu kilka razy ze czekam na wiosnę 2018.
Buahaha kolejna typowa reakcja na "pozytywne" info. Próba stworzenia sztucznego popytu popytu (ranszy popyt na tym smieciu dosc wysoki) lecz ze względu na to że nadal jest to śmieć nikt tego nie łyknąĺłyknął