• Info Autor: ~Grażyna [145.239.80.*]
    Nowy komunikat ze spółki link jak to oceniacie? Może jakieś zwiększenie obrotów.
  • Re: Info Autor: ~ms [94.251.246.*]
    Ciekawi mnie czy Pan Kamiński posiadał jakieś akcje , jeżeli tak to może je sprzedać i akcje polecą
  • Re: Info Autor: ~Minos [83.27.33.*]
    Większość dzisiejszego obrotu i spadku to ja, 4000 sztuk. Z żalem opuściłem pokład, żeby przed dywidendą kupić inną perspektywiczną spółkę o wspaniałych wynikach. Tutaj zapewne jeszcze wrócę, ale po tych spadkach już nie chciałem dalej mrozić kapitału, skoro na czym innym w tym czasie mogę zarobić. Wyszedłem z zyskiem, póki jeszcze zysk jakiś był.
  • Re: Info Autor: ~ms [94.251.246.*]
    minos a tak sie ładnie wypowiadałeś że Unima pójdzie do góry . Też bym sprzedał ale już sporo straciłem na Lenie aby teraz byc w plecy 90 groszy na akcji .Niestety spadki są i obawiam się że będą , ja siedzę i uśrednię w pewnym momencie . Wyniki są minusem ale plus jest taki że jest mało akcji na rynku . Licze że kiedys bedzie te 8 zł . Pozdrawiam
  • Re: Info Autor: ~bzyk [87.239.222.*]
    Kaminski wie co robi
  • Re: Info Autor: ~Minos [83.27.33.*]
    Wiem wiem, ale nie tracę wiary w Unimę zupełnie, chętnie tu wrócę przed kolejnymi wynikami albo jeszcze następnymi. W długim terminie zakładam wzrosty i uważam spółkę za niedowartościowaną, nawet jak była powyżej 4. Ale na krótki termin nie mam tu po co zostawać, zwiększyłem zaangażowanie w 4Funmedia, bo były genialne wyniki, bo zaraz będzie dywidenda, bo trwa wezwanie na sprzedaż akcji i są świetne perspektywy na zyski. Mówię to, bo widzę, że mamy te same spółki, nie naganiam, ale polecam pod rozwagę. Też mam Lenę, 7,5% straty na kursie, ale jestem po dwóch dywidendach, więc bilans coś tam do przodu do przodu. Tam się trend odwróci, tam jeszcze zostaję, bo nie chcę realizować straty.
    Jakoś postanowiłem dywidendowo inwestować, szczególnie w tym roku, ale szczerze - na sprzedaniu przed odcinaniem byłbym lepiej wyszedł :/.
  • Re: Info Autor: ~Dy [79.220.14.*]
    Ja zostaje. Pewnie nawet od Ciebie odkupilem. Dywidenda wpadla bedzie na wakacje. Pozdrowienia
[x]
YARRL 3,40% 7,90 2025-10-31 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.