Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,00 zł , zmiana od tamtej pory: 154,67%
Wiem wiem, ale nie tracę wiary w Unimę zupełnie, chętnie tu wrócę przed kolejnymi wynikami albo jeszcze następnymi. W długim terminie zakładam wzrosty i uważam spółkę za niedowartościowaną, nawet jak była powyżej 4. Ale na krótki termin nie mam tu po co zostawać, zwiększyłem zaangażowanie w 4Funmedia, bo były genialne wyniki, bo zaraz będzie dywidenda, bo trwa wezwanie na sprzedaż akcji i są świetne perspektywy na zyski. Mówię to, bo widzę, że mamy te same spółki, nie naganiam, ale polecam pod rozwagę. Też mam Lenę, 7,5% straty na kursie, ale jestem po dwóch dywidendach, więc bilans coś tam do przodu do przodu. Tam się trend odwróci, tam jeszcze zostaję, bo nie chcę realizować straty.
Jakoś postanowiłem dywidendowo inwestować, szczególnie w tym roku, ale szczerze - na sprzedaniu przed odcinaniem byłbym lepiej wyszedł :/.
  • Info Autor: ~Grażyna
  • Re: Info Autor: ~ms
  • Re: Info Autor: ~Minos
  • Re: Info Autor: ~ms
  • Re: Info Autor: ~bzyk
  • Re: Info Autor: ~Minos
  • Re: Info Autor: ~Dy

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
YARRL -1,04% 7,64 2025-10-30 16:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.