po pierwsze nie jestem naganiaczem po drugie przepraszam wszystkich ktorzy poczuli sie urazeni sformulowaniem buraki wnioski te wyciagnolem z faktu ze moj wpis dotyczacy skupowania akcji zostal usuniety uwazam ze racjonalne zachowanie w tej scytuacji jest nieracjonalne czy nikogo nie dziwi taka kumulacja dwuznacznych informacji za chwile uslyszymy o zawieszeniu bo ni ma raportu czy to nie jest az nazbyt oczywiste???
Dnia 2017-10-04 o godz. 11:56 ~nemo napisał(a): > po pierwsze nie jestem naganiaczem po drugie przepraszam wszystkich ktorzy poczuli sie urazeni sformulowaniem buraki wnioski te wyciagnolem z faktu ze moj wpis dotyczacy skupowania akcji zostal usuniety uwazam ze racjonalne zachowanie w tej scytuacji jest nieracjonalne czy nikogo nie dziwi taka kumulacja dwuznacznych informacji za chwile uslyszymy o zawieszeniu bo ni ma raportu czy to nie jest az nazbyt oczywiste???
Od 10 rano jest komunikat KNF -u o zawieszeniu perełek - MNI , LARKa i HYPERIONa - więc dalej kręcisz
należało się tego spodziewać że zawieszą jedynym podłożem braku raportu jest adyt który potrzebuje więcej czasu na rozliczenie mni premum jak wiadomo już jest prawie rozliczone wyzerowane w księgach ale jeszcze coś zostało musi przerobić kilka lat
za miesiac wyniki za 3kwartal to odwieszenie pewnie po nowym roku bo tez nie opublikuja tylko dlaczego to akcjonariusze musza zato placic!!!moze zglosic sprawe do prokuratury?
ten brak raportow to niezle jaja a w kosc dostaje drobny inwestor, wczoraj sie dowiedzieli ze raport trzeba opublikowac ? dopoki nie bedzie konkretnych kar takich z prawdziwego zdarzenia gdzie zarzad i rada nadzorcza porzadnie po tylku dostana to dalej takie szopki beda odstawiac, ja bym dowalil grzywny z terminem platnosci jeden tydzien, pozniej wjazd komornika na majatki prywatne i egzekucja, raport raz dwa by sie znalazl ;)