Dziękuję ci str za pisanie bzdur na forum bo dzięki temu cały czas tanio kupuję akcje. Prawie codziennie stoję po 11,20 zł. K. 100 szt. Tzw. "Zaporę" ma robić inwestor wystawiający co jakiś czas S. 1.000 szt. nie ośmieszaj się! Przy tak słabej podaży mogę "zrobić podbitkę" kiedy zechcę! Cały czas skupuję, mam czas. Pawlik nie może sypać pod infa bo by musiał to upublicznić. Po co ma sprzedawać skoro spółka jest bliska układu? Scalić musiał bo groziło ABM wypadnięcie z notowań jako spółka groszowa, zresztą był to bardzo dobry ruch! Wyniki coraz lepsze, nowe kontrakty. Jeśli jeszcze masz str akcje dawaj odkupię je. Dywagacje czy będzie emisja i po ile, są wróżeniem z fusów.
Tanio kupujesz to na ile zarobku liczysz w zleceniach na S nie przybywa a tu sprzedać z marszu wielki problem, gdyby nie te twoje głupie kupno było by już po 6 zł .tylko ja w taki bajki nie wieżę dlatego że codnia jest tylko 10 transakcji a robi to animator a więc te bzdury że Pawlik musi podawać info to śmiech a jak ktoś zainwestował w akcje tego oszusta po 20 zł przed scaleniem to już Pawlik nic nie musi a ukrywał opcje teraz to podał że ma. Ciekawy jestem kiedy mu zamkną obecne opcje a dolar leci .Co do kontraktów to jest ich malutko a nim się dogadają to hoho. Emisja będzie za długi umorzone to pewne po ile jasne że po nominale więc wystarczy policzyć .
KUPUJESZ PO 11 ZŁ TO LICZ DOBRZE JESZCZE TANIO PISZE HI HI
Tanio to już było! Na tej spółce przy takiej ilości akcji w obrocie a przecież wiem ile mam akcji, nie będzie można sprzedać " z marszu" na tych poziomach. Interesuje mnie poziom kilkukrotnie wyższy od obecnego. Wiem, że chciałbyś by było 6 zł. ale niestety zmartwię cię jeśli będzie układ na zaproponowanych warunkach to kurs poszybuje... Jeśli będzie rozsądna emisja dająca kapitał i spłacająca długi i kiedy spółka będzie mogła otrzymać gwarancje i kredyty to będzie super !
P.S. jutro ustawię się poniżej 11 zł. żebyś nie mówił, że kupuję "drogo"...
Gdyby było 2 emisje to było by honorowo bo tu ludziska okropną kase stracili a jeśli będzie tylko za długi to i banki nie będą kredytować hojnie bo raz już im oddał .Emisja z prawem poboru była by sprawiedliwa.Ale to chyba nie z tym prezesem. Mam nadzieję że kiedyś ten pan dostanie to na co zasłużył .
Widzę że uraziłem chamskie uczucie lub trafiłem w sedno planu jak olać drobnych i zbić kasę nie dając nic od siebie prócz papieru na druk akcji. Zgadzam się z tym że firma może się uratować emituiąc nowe akcje za długi lecz co potem z tymi co mają je teraz podam przykład NETIA debiut ponad 100 zł obecnie dobra firma a cena w czarnej. PRUCHNIK debiut ponad 100 zł po emisji za długi na groszówkach , NIEMA NA GPW FIRMY KTÓRA BY PO UKŁADZIE I EMISJI ZA DŁUGI KOSZTOWAŁA WIĘCEJ JAK 10 % ceny przed dodrukiem. Jeśli to co piszę świadczy że jestem psychol to może masz rację tylko psychol kupuje akcje takich panów jak Pawlik.