• Czy chodzi o srednia jak pisze zzz??? Autor: ~wisielec [89.64.16.*]
    Czy chodzi o utrzymanie niskiej sredniej - ktos przeciez lyknie od syndyka pakiecik Petromechanki - czyz nie ???
    Czy bedzie podobnie jak w przypadku Petroremontu ???
    Ale moze tez chodzic o niska srednia przy poteznych nowych emisjach - wszak przeciez byc moga - czyz nie ???
    Wyniki - no moglyby i powinny byc znacznie lepsze - przeciez kaska z dwoch poteznych emisji obligacji powinna
    pracowac - czyz nie ???
    Dlaczego i komu akcje Chemoservisu sprzedalo REVICO S.A. ???
  • Re: Czy chodzi o srednia jak pisze zzz??? Autor: ~prezes [188.33.214.*]
    nie wiadomo o co tu chodzi

i chyba nie ma co tutaj dyskutować merytorycznie bo ... chyba nic się jednak nie dowiemy

mam spory pakiet i lekko dorzuciłem. dodatkowo przemieliłem sporo i obniżyłem średnią. Przyda się strata na następny rok

Wierzę, żę w ciągu najbliższego czasu sporo się wyjaśni i kurs wróci na swoje poziomy 3-5 zł

będę czekał wytrwale

pozdrawiam
  • Re: Czy chodzi o srednia jak pisze zzz??? Autor: ~mmm [31.178.189.*]
    swoje poziomy 3-5zl? nie kpij, 2zl to wszystko co moze byc...
  • Re: Czy chodzi o srednia jak pisze zzz??? Autor: ~Zenek [94.254.150.*]
    a kiedy tu bylo 3zl? chyba przed scaleniem
  • Re: Czy chodzi o srednia jak pisze zzz??? Autor: ~dron [89.69.207.*]
    średnia
    rozliczenia p taniości i up
    2-3 zł
  • Zwykła pralka, wiadomo czego ;) Autor: ~ez [188.146.65.*]
    Nikomu nie zależy na kursie od wielu lat, dywidendy 0 od kilku lat, kasa się rozpływa , powszechne rozdawnictwo, pożyczki, kupno lewych spółek, potem sprzedaż . Jeśli  chodzi o kurs, to wiadomo o co chodzi, gra na drobnych przez spekulantów, że się drobnica ubierze i ze powolnym spływem wysypie. Tylko tyle. Kto poczeka pewnie z czasem zarobi, bo nowy wszedł i nie po to żeby tutaj stracić. Pociągnie i zostawi na górze dłuższą chwilę lepiej wtedy mieś pare kilo akcji.
  • Re: Zwykła pralka, wiadomo czego ;) Autor: ~wisielec [89.64.16.*]
    Dywidenda byla raz - wtedy akurat jak czlonek opychal leszczom grube miliony pozyczonych akcji.
    Wtedy tez byly wielkie wizje, " Gazele Biznesu" na, ktore i ja sie dalem nabrac.
    Nowy wszedl ??? - ale po ile to kupowal, ile tego kupil i w jakim celu ???
    A dlaczego ten co posiadal ponad 30 % sprzedal i komu ???
    Pociagnie do gory i co - i bedzie dobrym wujciem dajacym i oddajacym kaske wszystkim zawieszonym ???
  • Re: Zwykła pralka, wiadomo czego ;) Autor: ~ez [188.146.65.*]
    A ilu zawieszonych? No przestań, nikogo tu nie ma oprócz paru tych samych pismaków od wielu lat... Nikt tego nie tyka, są dużo lepsze spółki niż ta, ja mam sentyment, więc wszedłem małym pakietem i obserwuje sytuację... A sytuacja jest nader prosta, widać jaki akcjonariat, kto wszedł i po co, jak wiadomo dla zysku . Dlatego to Walne było, ale dywidendy nie dali więc.... Spółka niedowartościowana, zarabiająca, z roku na rok, akcji przecież tylko 25 mln, to w ciągu 3 miesięcy przewaliło się 14 mln akcji , także jakieś ruchy są. Myśle , że może Walton wszedł i teraz wychodzi, albo zwiększa zaangażowanie...Widać że na słupach poniżej 5 % ktoś tego ma sporo, vide WZA. Także spoko. Petromechanika , no cóż w upadłości,  kiedy syndyk będzie mógł ruszyć ich akcje, tego nie wiem , ktoś pisał że w dłuższym czasie, ale jeśli już to może być niezły wodospad.
  • Re: Zwykła pralka, wiadomo czego ;) Autor: ~wisielec [89.64.15.*]
    A Ci co tu nie pisza - to nie wisza ???
    Sam Wielce Szanowny kolego piszesz, ze to pralka - wiec jak sie wypierze to potem przeciez wisi - czyz nie ???
    Sa duzo lepsze spolki - i tu przyznaje Ci racje - sam jestem glupi, ze ponownie zawislem na jak toto okreslaja
    moi znajomi - " choinkowym ubieraniu jelonka " - masz maly pakiet - no to jestes lepszy ode mnie.
    Jaki akcjonariat ??? - czy REVICO S.A., ktore mialo prawie 31 % i zeszlo - to tez zeszlo dla zysku ???
    WZA - bez dywidendy - a kiedy tu byla dywidenda i w jakiej kwocie ???
    Spolka niedowartosciowana ??? - no prawie wszyscy tu tak sadza ale jak pytam gdzie jest kaska z dwoch
    poteznych emisji obligacji i na czym i w jakich kwotach sa tutaj ustanowione hipoteki to nikt nie potrafi
    mi na to odpowiedziec. Jedyne co kazdy widzial - to to, ze sie przemielilo - ale juz sie nie mieli.
    Akcje Petromechaniki S.A. ??? - a jak bedzie tak samo jak z pozostaloscia akcji Petroremontu ???

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.0.42.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Zwykła pralka, wiadomo czego ;) Autor: ~Porucznik_Jaszczuk [89.76.101.*]
    Chem został naganiaczem ,ale na targu rybnym w Ustce. Będzie mu dawało z pod pazura
    BANKIER informuje o toczacych sie sledztwach w sprawie jak to okresla - " sciemy z chinskim inwestorem ".
    Mam w zwiazku z tym pytanie - Czy moze byc w tych sledztwach brany pod uwage zakup przez Chemoservis S.A.
    pakietu prawie 10 % akcji Bumechu - przekazanie go a nastepnie sprzedaz ???
  • Re: Zwykła pralka, wiadomo czego ;) Autor: ~też_ubrany [37.47.10.*]
    Dnia 2017-09-29 o godz. 14:11 ~wisielec napisał(a):
    > BANKIER informuje o toczacych sie sledztwach w sprawie jak to okresla - " sciemy z chinskim inwestorem ".
    > Mam w zwiazku z tym pytanie - Czy moze byc w tych sledztwach brany pod uwage zakup przez Chemoservis S.A.
    > pakietu prawie 10 % akcji Bumechu - przekazanie go a nastepnie sprzedaz ???

Teraz to wymyśliłeś.Kupić i sprzedać może każdy w każdej chwili,a chiński inwestor to był sfałszowany raport espi,włam na serwer więc nie siej zamętu.
  • Re: Zwykła pralka, wiadomo czego ;) Autor: ~kelner [88.156.131.*]
    Kapitalizacja tej spółki to żarty jakies nawet takie gnioty jak Forever czy Farm51 maja wyższe kapitalizacje ta spółka to rzeczywiście jakieś szambo bez dna:),ale moze kiedys wreszcie wybije.
    Kelner - jak to powiedzial kiedys ktos bardzo znany - " szambo to nie perfumeria ".
    No masz racje - ale na to poszla kasa z emisji obligacji - a gdzie i w czym ona jest teraz ???
  • Re: Zwykła pralka, wiadomo czego ;) Autor: ~Porucznik_Jaszczuk [89.76.101.*]
    Trzeba zapytać władze spółki
  • Re: Zwykła pralka, wiadomo czego ;) Autor: ~kelner [88.156.131.*]
    widać,że jest chetny do sprzedawania,ale i jest tez chetny do kupowania przynajmniej kurs nie leci ostro w dół choć ogólnie patrząc to i tak jest głeboko w d piee moze jak zapełni to szambo to wtedy wyleje wysoko w góre czego wam zycze
    Ale zawsze jak szambo wybija to jest smrod - czyz nie ???
    Powiedzcie mi jak to jest - nikogo nie podnieca, ze glowny akcjonariusz majacy prawie 31 % - sprzedaje
    akcje - nikt nie pyta dlaczego ??? - przeciez wyglada na to, ze sprzedal ze strata ???
    Kto ma pszczoly ten ma miod - kto ma ....
  • Re: Zwykła pralka, wiadomo czego ;) Autor: ~ez [188.146.37.*]
    Kto ma pszczoły ten ma miod z ucha, rope z oka i koze z nosa. "Niewiedziałem co to taty" .WOW.
    A merytorycznie, nic nie wiadomo, co będzie jak dostaną kaskę za tą spółkę 9 swierzych banieczek... Chyba że się rozmyślą. ;)
  • Re: Zwykła pralka, wiadomo czego ;) Autor: ~Anjia [94.254.148.*]
    Jak ze stratą, jak miał chyba po 80 gr. to daje ponad 25 gr na akcję, licząc że sprzedali po 1,15.
  • Re: Zwykła pralka, wiadomo czego ;) Autor: ~sorki [94.254.148.*]
    35 gr na akcji
    To co - SWIETY HUBERT - i " Darz bor " ???
[x]
CHEMOS 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.