W grudniu zeszłego roku Pan Longterm na Twitterze napisał ze Bos Bank to będzie takie bankowe JSW ..... ciekawe czy po jutrzejszym raporcie tak sie stanie:-)
Nie wiem czy można tak spamować .... ale ja wpisuję Longterm twitter i wyskakuje jako pierwszy w wynikach longterm44 ale nie ma juz wpisu tego o bosiu..... wiec chyba temat można uznać za zamknięty ...... chyba ze internet zapisuje gdzieś takie rzeczy? W końcu to internet nic nie ginie Hm?
no wlasnie po co drążyć, jakby było drugie JSW to by było sie czym chwalić :) a może jeszcze będzie z drugiej strony przecież wszystko jest możliwe skoro bank ma coraz lepsze wyniki
Witaj shortem mam prośbę proszę o materiał gdzie powiedział ze nie jest fanem bosia chciałbym zobaczyć co mówił na ten temat ale nie mogę nigdzie znaleźć. Będę wdzięczny pozdrawiam
może i pomaga zarobić innym, ale przede wszystkim myśli o zarobku swoim więc jeśli np. ja dzięki niemu zarobię 100%, to on zapewne 200% wszyscy działają tak samo
nie można przestawić się całkiem na prąd z wiatrów bo już Niemcy się na tym przejechali chodzi o niestabilność częstotliwości i napięcia co powoduje padanie sieci a to są straszne kwoty na przywrócenie działania
Dnia 2018-02-04 o godz. 15:20 ~d2 napisał(a): > nie można przestawić się całkiem na prąd z wiatrów > bo już Niemcy się na tym przejechali chodzi o niestabilność częstotliwości i napięcia co powoduje padanie sieci > a to są straszne kwoty na przywrócenie działania
można - i to bez żadnych problemów. tylko trzeba rozwinąć współpracę wiatraków z elektrowniami szczytowo - pompowymi, które stanowią swoisty "magazyn - stabilizator" dla nadmiaru energii z wiatraków gdy wieje - na czas kiedy jest niedobór energii. Rozwiązanie jest stosowane również dla tradycyjnej energetyki - i to od wielu lat.
I gdzie ta "choinka"? miala byc choinka na wykresie wedlug Longa ..... szkod ze tak ludzie naciagaja ..... ale moze ta choinka pojawi sie jeszcze za rok czy dwa?
Dnia 2017-09-20 o godz. 10:43 ~Hm napisał(a): > W grudniu zeszłego roku Pan Longterm na Twitterze napisał ze Bos Bank to będzie takie bankowe JSW ..... ciekawe czy po jutrzejszym raporcie tak sie stanie:-)
Opublikowano przy kursie: 9,87 zł, zmiana od tamtej pory:-33,13%
Dnia 2017-09-20 o godz. 10:43 ~Hm napisał(a): > W grudniu zeszłego roku Pan Longterm na Twitterze napisał ze Bos Bank to będzie takie bankowe JSW ..... ciekawe czy po jutrzejszym raporcie tak sie stanie:-)
Będzie, kwestia czasu. JSW spadało cały czas, aż do zeszłego tygodnia i ruszyło, BOŚ też powoli rusza. Jak wróci kapitał na GPW, to wzrosty przyspieszą.
Longterm może i ma dobre typy, ale kiepski timing, bo kieruje się tylko analizą fundamentalną, a nie techniczną ;)