prześledź forum pół roku w tył, co chwilę ktoś zakłada taki temat i jakoś nic z AT nie wynika... jedni piszą o ff 95% inni widzą tu jakiś skup akcji - a naprawdę nikt nic nie wie i nie ma pomysłu co tu się odpier.....
Choć nigdy nie wiadomo czy to już jest dno...Obroty oraz ostatni układ kresek rysuje mi możliwą zmianę trendu. Ułożenie skoków w przedziale ostatniego miesiąca i kilku dni wygląda dobrze. Mogę się mylić. Biorę pomału, ale delikatnie. Jeżeli Ktoś uważa podobnie proszę o swoje uwagi.
Przed ogłoszeniem wyników z akcjonariatu wyszedł największy akcjonariusz. Czy to dla was nic nie znaczy? Dla mnie to bardziej znaczące niż rysowanie kresek na wykresie.
Niestety ale 1.9 zl/akcja w średnim terminie to będzie. Prawdopodobnie kurs może przebić nawet 2 zł z końcem tego roku. Za kilka lat nawet dużo duzo wyżej. Trzeba byc cierpliwym i uwaznym. To tylko moja osobista opinia. Macie jakieś inne ciekawe spółki na oku?
Chem jest również ekspertem w relacjach męsko-damskich oraz bardzo dobrze orientuje się w kwestii problemów związanych z uchodźcami. Ostatnio nawet radził mi jak upiec dobry sernik...A TAKŻE PRZYRZĄDZIĆ SOS Z LESZCZA