• trochę logiki lub trzeźwe spojrzenie na Chemoservis Autor: ~mutant [188.146.129.*]
    kurs w żaden sposób nie odpowiada wycenie spółki.

Zestawiając Chemosa np z firmami z branży np informatycznej (wiem, nie ta branża itp) spółka posiada majątek, historię oraz kontrakty na roboty w których się specjalizuje.

Wg mnie przejęcie nie wchodzi w grę - kto bowiem odpowie na wezwanie nawet po 1,5 pln jak większość zapakowana w tych cenach lub wyższych.

Paradoksalnie może tu chodzić o coś innego. Ale niestety my Leszcze nie wiemy o co idzie ta rozgrywka. Na pewno nie zależy nikomu ( z tych co robią grubą robotę) na wysokość kursu. Przynajmniej na razie.....

takie to moje przemyślenia
  • Re: trochę logiki lub trzeźwe spojrzenie na Chemoservis Autor: ~emeryt [62.87.254.*]
    jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kasę ...

za dużo nie wiadomych tu jest

mało akcjonariuszy odpowie na wezwanie na 1,5 bo są ubrani znacznie wyżej, no chyba, żeby wyjść i mieć świety spokój.

Ja w każdym bądź razie dopakowałem spory pakiet ... i chcę jeszcze w rozsądnej cenie wziąć  ...  sporo.

Czekam na wydarzenie roku...może sprzed 10 lat???  kto wie 

• Re: trochę logiki lub trzeźwe spojrzenie na Chemoservis Autor: ~Mutant [188.146.129.*]
    Chemoservis rządzi się swoimi prawami. Trzeba mieć jajca ze stali a nerwy z tytanu ....
  • Re: trochę logiki lub trzeźwe spojrzenie na Chemoservis Autor: ~ISKIERKA [79.191.253.*]
    TYLKO KTO BEDZIE PATRZYL NA DROBNYCH
    20% TO NIECH SOBIE WISI DO OSRANEJ SMIERCI
  • Re: trochę logiki lub trzeźwe spojrzenie na Chemoservis Autor: ~dron [89.69.207.*]
    jak zatankują na niskich poziomach to kurs wróci na 2 zł - też chcą zarabiać, przcież czymś dziecku kanapke do przedszkola muszą posmarować
  • Re: trochę logiki lub trzeźwe spojrzenie na Chemoservis Autor: ~mutant [188.146.129.*]
    niestety ostatnie kilka lat to wykres na Chemosie jest płaski ,ale wiem ,że jest to spuścizna po parówie, kiedyś musi się to odmienić. Tak wynika również z rachunku prawdopodobieństwa. Przecież to nie lotto :)

niepokojącym zjawiskiem jest brak Chema w dniu dzisiejszym ????????????

Ktoś coś wie ??????????????????????
  • Re: trochę logiki lub trzeźwe spojrzenie na Chemoservis Autor: ~ez [188.146.41.*]
    Obecnie chemos jest w długoterminowym trendzie wzrostowym. Obecnie na minimach ceny, max może spaść do 1,11zł. Nikt stopów czyścić nie będzie, bo już za późno, także tylko up , kiedy? O to jest pytanie, w ciągu kilku dni, wg mojej metody. Jedyne co może powstrzymać kurs, to nie do końca pewne rozgrywki miedzy zarządem a tymi nowymi, ale im tez powinno zalezec na wzroście kursu, bo teraz to jest naprawdę nisko. Życze cierpliwości.
[x]
CHEMOS 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.