• Brak rekrutacji? Autor: ~asdf [94.254.147.*]
    Pisaliscie ze duzo osob odeszlo, wiec zastanawia mnie fakt ze np na popularnych portalach nie widze jakos ofert od cube. Cos tam w ogole sie dzieje? Ostatnia jaka widzialem byla z ksiagowa. Znalezli Ja w koncu?
  • Re: Brak rekrutacji? Autor: ~aaa [94.254.255.*]
    Ale jakie rekrutacje i po co? Prawda jest taka, że tam już praktycznie nikogo nie ma. Przecież siedziba jest przenoszona do Wrocławia, bo mają tam własny budynek, więc nikt ich nie wyrzuci za nieopłacony czynsz. A ci ostatni wolontariusze, którzy jeszcze wierzyli MG zaraz się wkurzą brakiem kasi i jakichkolwiek informacji i prezesunio będzie sobie sam pilnował serwerowni.
  • Re: Brak rekrutacji? Autor: ~ppp [185.49.30.*]
    ~asdf czego Ty oczekujesz. Ta firma nawet na znaczki pocztowe nie ma (sam musiałem odbierać korespondencje do mnie), a Ty chciałbyś żeby ogłoszenia o rekrutacji dawała. Dobre :D

• Re: Brak rekrutacji? Autor: ~myszka [178.43.108.*]
    Dnia 2017-09-14 o godz. 08:25 ~ppp napisał(a):
    > ~asdf czego Ty oczekujesz. Ta firma nawet na znaczki pocztowe nie ma (sam musiałem odbierać korespondencje do mnie), a Ty chciałbyś żeby ogłoszenia o rekrutacji dawała. Dobre :D
    >

poważnie taka lipa
    Niestety tak :(

http://img.liczniki.org/20111008/Przechwytywanie-1318060783.jpg

• Re: Brak rekrutacji? Autor: ~qwety [78.133.207.*]
    Nie, pracownicy od kilku miesięcy takie podśmiechujki sobie urządzają. Firma nie płaci pracownikom, ma w dupie nakazy PIP i wyroki sądów pracy, co kilka tygodni sa monity od energetyki, że odetną prąd na budynku, a prezes zlewa nawet tych kilka osób, które tam jeszcze siedzą, są podobno niezbędne i kluczowe i miał im płacić nawet z własnej kieszeni. Ani kasy, ani informacji, a ty człowieku zęby w ścianę i ciesz się, że możesz tam być zatrudniony
    A do tego MG dalej traktuje ludzi jak naiwnych idiotów.
    Jest takie powiedzenie " Tonący brzytwy się chwyta" - tak właśnie odbieram jego ostatnią propozycję.
    Uśmiałem się z tych obietnic i bajek.

• Re: Brak rekrutacji? Autor: ~qwe [83.7.169.*]
    Ale "spółki córki" zatrudniają, https://pracodawcy.pracuj.pl/incat-sp-z-o-o,357706
  • Re: Brak rekrutacji? Autor: ~TakTak [159.205.111.*]
    W tej firmie nie pracuje juz prawie nikt... jest niesamowity burdel bo kazdy kto odszedl zostawil swoje obowiazki a wiedze zabrał z sobą i nie przekazal wielu informacji bo nawet nie bylo komu hehe. Kasy nie ma kompletnie na nic. A co do placenia waznym pracownikom to ci wazni i z wiedzą to swoje dostają albo zostali przeniesieni do firemek córek.
    A potem taki naganiacz OLO albo ROBERT kokosy obiecuja hehe to ludzie prezesa zapewne xd Bo nie pojmuje jak mozna byc takim niedowiarkiem !
  • Re: Brak rekrutacji? Autor: ~asdf [94.254.147.*]
    A ta ksiegowa znalezli?
  • Re: Brak rekrutacji? Autor: ~hpqp [80.55.243.*]
    nie bylo żadnego info na mailach pracowiniczych wiec chyba nie... z reszta pewnie wywalili im ogłoszenie bo nie zaplacili
  • Re: Brak rekrutacji? Autor: ~TakTak [159.205.120.*]
    Wszystkich maja bardziej na fuche niz na stała umowe...
    A w tym incat ta Agnieszka H. to kto to jest?

Czemu pisze ze dtp ma 49 % jak w krs widze ze ah ma 470 a dtp 490 udzialow?
    Ktos sie orientuje w temacie?
  • Re: Brak rekrutacji? Autor: ~xxx [109.173.211.*]
    Zona/siostra Piotra H. co za róznica, wszystko jedna wielka ośmiornica powiazań pomiędzy MG i PW. A udziały mogły sie zmienić, tam podobno ciągle handlują za długi, równiez udziały.
[x]
CUBEITG -1,52% 0,20 2019-05-06 11:20:25
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.