Jak to jest, że Apart ma 200 salonów i jest wyceniany na dziś grubo ponad 1 mld jeśli nie 1,5 ( wycena w 2013 była na 1 mld ze 190 salonami ) a Briju z 50 cioma salonami na nieco ponad 40 milionów. Coś tu jest nie tak bo w Aparcie wychodzi 5 baniek na salon. Rozumiem inny etap rozwoju np. przychody apartu ok. 600 baniek zysk 60 baniek , ale też już potencjał wzrostu nie taki. Biorąc po uwage 50 salonów Briju i licząc połowę czyli 2,5 mln na salon daje 125 mln wyceny. Pójdźmy ostrożniej w tym roku ponad 60 baniek przychodu czyli 10% tego co apart to daje wycene 100 baniek czyli 16 zł za akcje
Dzisiejsza wycena to wycena strachu , a wiadomo że strach ma wielkie oczy. Kurz opadnie to wrócimy na swoje poziomy 30.xx ... no i kierunek skąd będzie dostawca też znany Tajlandia, Turcja lub Włochy
Briju nic nie znaczy. Nic nie waży. Salony otworzyli w 2013 roku a 100 lecie działalności chcą obchodzić w tym roku. To wulkanizatorzy. Nic więcej. Jak słyszą Apart to wyją z bólu. Nigdy nie osiągną tego poziomu. Asortyment dla żulu a nie wysoki poziom produktu. Zamówiłem kiedyś produkt z Briju za 1500zł ze strony internetowej. Przywiózł mi go brat Sławomir i wykasował 1700zł. A co Sułtany wywinęły potem to na inną opowieść
I coś jeszcze miałem ... hm ... bo bym zapomniał:
Wróż Kaktus przewiduje: - jedna ze spółek ogłosi upadłość. - kłopotów ze skarbówką ciąg dalszy - kłopoty z otwarciem salonu na Lubelszczyźnie (kary)
A poza tym normalnie: - zaległość do skarbówki już 50 mln zł z tytułu VAT ( czyt. wczorajszy komunikat) - przeterminowane pożyczki 100 mln zł - kopalnia bez złota na azjatyckich stepach - kreatywna księgowość Briju - manipulacja kursem akcji Briju (Rubicon) - plan wprowadzenia 6 mln nowych akcji Briju - likwidacja OFE ( fundusze NN i Pionier to główni inwestorzy Briju) - zmiana nazwy firmy po oszukaniu inwestorów na ITM S.A. - księgowanie nieistniejących transakcji ( wykrył UKS)
To sobie to koduj. Chcesz wtopić inwestuj. Ile akcji kupisz w poniedziałek?Żadnej Mareczku .Żadnej. Bo wiesz że to LIPA.
Wróż Kaktus przewiduje: - jedna ze spółek ogłosi upadłość. - kłopotów ze skarbówką ciąg dalszy - kłopoty z otwarciem salonu na Lubelszczyźnie (kary) A poza tym normalnie: - zaległość do skarbówki już 50 mln zł z tytułu VAT ( czyt. wczorajszy komunikat) - przeterminowane pożyczki 100 mln zł - kopalnia bez złota na azjatyckich stepach - kreatywna księgowość Briju - manipulacja kursem akcji Briju (Rubicon) - plan wprowadzenia 6 mln nowych akcji Briju - likwidacja OFE ( fundusze NN i Pionier to główni inwestorzy Briju) - zmiana nazwy firmy po oszukaniu inwestorów na ITM S.A. - księgowanie nieistniejących transakcji ( wykrył UKS)
Nie no Sławomir osobiście ....Kaktus ty to jednak jesteś szycha. ... I coś jeszcze mam - z du.. te Twoje wróżby . Itm trade będzie pieło sie do góry . Ma przyzwoita sieć salonów a kłopoty z vatem skończą się w sądzie gdzie itm czy briju jak tam sobie chcesz wygra i zaplacimy za to my wszyscy podatnicy. Kopalnia będzie kopała złoto i będą handlować kruszcem. I nie sprzedam ponizej 10 zł. Tak jak i fundusze które brały akcje grubo powyżej tego. A jak już będzie grubo powyżej to niech i te 6mln nowych akcji emitują .... Co mi tam. Za cienki w uszach jesteś chłopie. Choć zakup biżuterii za 1500 zł..... No pod wrażeniem jestem. I co -poszla do lombardu do kumpli?.
Lucyferku. Skąd te nerwy skoro jest tak superajsko. Toć nic tylko się cieszyć. Bracia Daltony dzisiaj tańczą kółko graniaste w rytm obertasa. No gdyby jeszcze ta DEPRESJA odpuściła. Ale to nas tu w biurze nie dziwi. Nic nie poradzisz. Takiż los. I nie porównuj się do Apart. Briju to długi, a Apart to zyski. Miłego weekendu.
P.S. A propos złota. Gdyby Sułtany nakopały chociaż nędznego gramixa kruszcu to już by 100 komunikatów Briju ogłosiło. Co w tłumaczeniu byś zrozumiał znaczy nadal są tam tylko ,,kozie bobki."
Wróż Kaktus przewiduje: - jedna ze spółek ogłosi upadłość. - kłopotów ze skarbówką ciąg dalszy - kłopoty z otwarciem salonu na Lubelszczyźnie (kary) A poza tym normalnie: - zaległość do skarbówki już 50 mln zł z tytułu VAT ( czyt. wczorajszy komunikat) - przeterminowane pożyczki 100 mln zł - kopalnia bez złota na azjatyckich stepach - kreatywna księgowość Briju - manipulacja kursem akcji Briju (Rubicon) - plan wprowadzenia 6 mln nowych akcji Briju - likwidacja OFE ( fundusze NN i Pionier to główni inwestorzy Briju) - zmiana nazwy firmy po oszukaniu inwestorów na ITM S.A. - księgowanie nieistniejących transakcji ( wykrył UKS)
Briju bedzie jak APART tylko lepszej jakości. Aparat to tania sieciowka z chlamem. Już Ci to pisałem. Nie zrozumiałeś. Każdy to wie tylko nie zapetlony kaktus. Może Ty właśnie od nich jesteś.... mam to gdzieś tak naprawdę. Nie ma we mnie ani odrobiny nerwowosci. Akcje mam i to naprawdę nie mało. Kupowałem przed grudniem 2018 czyli w okolicach złotówki. Nie zamierzam sprzedać poki nie zarobią na nich naprawdę dużo. Naprawdę dużo to dla mnie 10 zł. Takich jak ja czyli takich ktorzy albo maja założony cel albo sa na stracie ogromnej jest tu wielu. Jeśli nie sprzedali do tej pory jestem pewien że nie sprzedadzą jeszcze dluuuuuuugo. Wasze śmieszne zagrania typu pakieciki po 50k po pkc naprawdę na nas nie działają. Nie ma chętnych do sprzedaży. Może i nie ma poki co na kupno ale to jescze chwila. Jak zacznie się rajd ani sie obejrzysz A będzie dużo wyżej. Ty to wiesz i ja to wiem...wiec robisz co możesz kłamać i wymyslajac. A co do spraw ktore komplikuje sytuacje... np Twój VAT czy inne manipulacje - wszystko trzeba udowodnić. Udowodnią będę sie wypowiadał. Przemawia przez Ciebie leszczu glownie zazdrość.. pamiętam twoje wpisy o audi. Pamiętam wszystkie Twoje wpisy i naprawdę sie dziwie ze wciąż jescze wypisujesz tu brednie. Ale moze to jak z tą twoją manipulacja kursem -sprawa z 2015r a do dziś nie ma rozstrzygnięcia. Może czas musi upłynąć. Jednak na twoim miejscu wcale taki spokojny bym nie byl. I bardzo ważył slowa. Choć to co już wyprodukowałes nie zniknie. Itm czy briju bylo jest i będzie moze i następne 100 lat. Choćby nie wiem jak zaklinal rzeczywistość. Jeśli znasz jak Ty ich nazywasz braci DALTONOW to powinieneś sobie doskonale zdawać sprawę. I troszeczkę bym na twoim miejscu zastanowił się czy warto kłamać. Nawet tak przemiła ludzie mogą sie zdenerwował. A za cienki w uszach jesteś... Ale co ja tam wiem. Tak sobie tylko patrzę i myślę że to jest prawdziwa głupota. I jescze bezinteresownie......buhahahahahahahah. prosto z piekła -WASZ
Nigdy Briu nie będzie Apartem. Briju jest z KARUZELI. Zajumane wzory z Niemiec to żadna tajemnica. LIPNA jakość. Poczytajcie Briju opinie. A Lucyferek musi zakłamywać rzeczywistość, bo fakty świadczą na niekorzyść Briju. Taka jego i pozostałych trolli Briju rola. Tyle , że teraz muszą lecieć po bandzie. Czas ucieka i brak argumentów to duży PROBLEM dla ,,Sułtany".
Wy zawsze PAMIĘTAJCIE:
Wróż Kaktus przewiduje: - jedna ze spółek ogłosi upadłość. - kłopotów ze skarbówką ciąg dalszy ( miliony zobowiązań) - kłopoty z otwarciem salonu na Lubelszczyźnie (kary)
A poza tym normalnie: - zaległość do skarbówki już 50 mln zł z tytułu VAT ( czyt. wczorajszy komunikat) - przeterminowane pożyczki 100 mln zł - kopalnia bez złota na azjatyckich stepach - kreatywna księgowość Briju - manipulacja kursem akcji Briju (Rubicon) - plan wprowadzenia 6 mln nowych akcji Briju - likwidacja OFE ( fundusze NN i Pionier to główni inwestorzy Briju) - zmiana nazwy firmy po oszukaniu inwestorów na ITM S.A. - księgowanie nieistniejących transakcji ( wykrył UKS)
A u nas w biurze hitem jest tandeta produktów z Briju: https://polki.pl/baza-firm,bizuteria-briju-pierscionki-zareczynowe-obraczki,39156,wizytowka-komentarze.html
Wy zawsze PAMIĘTAJCIE:
Wróż Kaktus przewiduje: - jedna ze spółek ogłosi upadłość. - kłopotów ze skarbówką ciąg dalszy ( miliony zobowiązań) - kłopoty z otwarciem salonu na Lubelszczyźnie (kary)
Nasze biuro to biuro państwowe. 24 na dobę 7 dni w tygodniu. Przyglądamy się przekrętasom wszelkiego kalibru. A W Briju jest GRUBO. Ta 6 rano to nie w kij dmuchał. Zresztą sami wiecie.
Wy zawsze PAMIĘTAJCIE: