Briju bedzie jak APART tylko lepszej jakości. Aparat to tania sieciowka z chlamem. Już Ci to pisałem. Nie zrozumiałeś. Każdy to wie tylko nie zapetlony kaktus. Może Ty właśnie od nich jesteś.... mam to gdzieś tak naprawdę. Nie ma we mnie ani odrobiny nerwowosci. Akcje mam i to naprawdę nie mało. Kupowałem przed grudniem 2018 czyli w okolicach złotówki. Nie zamierzam sprzedać poki nie zarobią na nich naprawdę dużo. Naprawdę dużo to dla mnie 10 zł. Takich jak ja czyli takich ktorzy albo maja założony cel albo sa na stracie ogromnej jest tu wielu. Jeśli nie sprzedali do tej pory jestem pewien że nie sprzedadzą jeszcze dluuuuuuugo. Wasze śmieszne zagrania typu pakieciki po 50k po pkc naprawdę na nas nie działają. Nie ma chętnych do sprzedaży. Może i nie ma poki co na kupno ale to jescze chwila. Jak zacznie się rajd ani sie obejrzysz A będzie dużo wyżej. Ty to wiesz i ja to wiem...wiec robisz co możesz kłamać i wymyslajac. A co do spraw ktore komplikuje sytuacje... np Twój VAT czy inne manipulacje - wszystko trzeba udowodnić. Udowodnią będę sie wypowiadał. Przemawia przez Ciebie leszczu glownie zazdrość.. pamiętam twoje wpisy o audi. Pamiętam wszystkie Twoje wpisy i naprawdę sie dziwie ze wciąż jescze wypisujesz tu brednie. Ale moze to jak z tą twoją manipulacja kursem -sprawa z 2015r a do dziś nie ma rozstrzygnięcia. Może czas musi upłynąć. Jednak na twoim miejscu wcale taki spokojny bym nie byl. I bardzo ważył slowa. Choć to co już wyprodukowałes nie zniknie. Itm czy briju bylo jest i będzie moze i następne 100 lat. Choćby nie wiem jak zaklinal rzeczywistość. Jeśli znasz jak Ty ich nazywasz braci DALTONOW to powinieneś sobie doskonale zdawać sprawę. I troszeczkę bym na twoim miejscu zastanowił się czy warto kłamać. Nawet tak przemiła ludzie mogą sie zdenerwował. A za cienki w uszach jesteś... Ale co ja tam wiem. Tak sobie tylko patrzę i myślę że to jest prawdziwa głupota. I jescze bezinteresownie......buhahahahahahahah. prosto z piekła -WASZ