Żarty sobie misiu robisz? Nikt z ulicy tego nie tyka, o tak leszcz bierze jak widzi że dzień wcześniej było +9. Jak ju pisałam, zmniejsza się wolumen w arkuszu zleceń po prawej, tzn że tzn inwestorzy przy okazji tej checy się sypią, nie kupuja. Tzn ktoś to bierze ale nie ulica. O jak by było +9, to by łykali, ale nie teraz. Nikt tego nie tyka.
Misiu sam widzisz, jest tez inny rodzaj ulicy, taki który czeka na 0,98 bo tak sobie wymyślił, ale znając życie albo kurs tam nie dotrze, albo się tam nie zatrzyma, tj nie będzie to dnem. Teraz leszcz tego nie bierze.
A ja myślałem że 1,12 to minimum historyczne a z AT grają technicy czy tacy są inwestorzy z ulicy NIE Wielu inwestuje na zasadzie dobra zyskowna spółka, branża chemiczna zarabia popatrzcie na inne spółki chemiczne mają się dobrze a CHEMOS zarabia na nich i kurs szoruje po dnie mi się nigdzie nie śpieszy i ze swoim pakietem poczekam na jakieś 80_150% zysku
10,09,1013 historyczne dno czyli zamknięcie na 0,96 Spółka fundamentalnie dobra ale z kursem dzieją się cuda.Sam wiszę od 1,6.Akcji w obrocie mało ,no zobaczymy co przyszły tydzień przyniesie.generalnie na wykresach spadki,chyba że bedzie ostre szarpniecie w górę to moze ,może ale przy takich wolumenach idących w dół,wątpię
Dnia 2017-09-02 o godz. 10:14 ~też_ubrany napisał(a): > 10,09,1013 historyczne dno czyli zamknięcie na 0,96 > Spółka fundamentalnie dobra ale z kursem dzieją się cuda.Sam wiszę od 1,6.Akcji w obrocie mało ,no zobaczymy co przyszły tydzień przyniesie.generalnie na wykresach spadki,chyba że bedzie ostre szarpniecie w górę to moze ,może ale przy takich wolumenach idących w dół,wątpię Zgoda to minimum historyczne tylko przedział 1,12_0,96_1,12 na wolumenie około 20 tyś.akcji czyli żaden tak jak teraz to małe wolumeny czyli dużemu akcjonariuszowi to nic nie znaczące transakcje
Ciekawe kto sypał i czemu w tak niskiej cenie wygląda że wymiękł jakiś zawodnik lub kilku a to że ktoś odbiera to oznacza że pociągnie to wyżej Kwestia czasu