Dawno nie było organizowanej podbitki, więc trzeba czymś zanęcić nowych Dawców. Część wisielców już wita sie z gąską, niektórzy wyszli spod lodu, a spekuła się cieszy z kilku procent. Jednak trend spadkowy trwa i jest bezlitosny.
Cześć chłopaki! Widzę, że już w pracy. To prawda, że klikacie z Wrocławia, dla jakiegoś Domu Maklerskiego, Oegona, czy coś? Bo ludzie tak piszą na forum, a moderator nie zawsze wszystko wyłapie.? Tak czy owak, musiecie jeszcze trochę popracować nad wiarygodnością.
Ostatnio wprowadzili "Marka", rzekomo autoryzowanego /przez samego siebie/ prawdziwego yanalityka, który jako "obrotowy" pisze obojnacko, trochę tak, trochę odwrotnie, aby zyskać promocję /jeden un go poparł dwa dni temu/. Dopiero jak "wtyka" wzmocni wiarygodność, będzie "sterował" dla Mafii, czyli tak naprawdę dla samego siebie, ponieważ jest jednym znich, hahaha
...Garbi /w skrócie/, przekręciłeś /jednak dość inteligentnie?/ moją intencję. Nie chcę już komentować zbyt często. Idę częściowo na emeryturę. Przez kilka miesięcy próbowałem pokazywać co w trawie piszczy. Teraz, kiedy rzekoma mafia /tak na prawdę 4-ch smutnych/ "poślizgnęło się" w latrynie i stracili/stracą ok.30-40 % swego kapitału /uwzględniając dźwignię - więcej?/ i zostało im trochę "na rozmnażanie się', można zająć się czym innym. Stosunkowo przyjemnym, a hoj Wpadnę od czasu do czasu,zdrówka
- do Janka. Być może. Po prostu nie znam go. Ok. Sorry. On pisząc miał wiele racji,to fakt Nie o to chodzi. Znając przebiegłość tych ludzi /inteligencję, co nie oznacza uczciwość/, tak mogli zrobić.. Oni mają wiele twarzy. Należy być ostrożnym. Pozdrawiam Cię szczególnie
Ars jeszcze jedno. Żebyś miał świadomość w to co się wpakowałeś to poczytaj o Wrocławskim Domu Maklerskim,kto był ówczesnym prezesem kiedy wprowadzali Eko na giełdę.Po ile Aegon obejmował akcje.Może to ci trochę pomoże bardziej zrozumieć pewne rzeczy
Dnia 2017-09-01 o godz. 10:51 ~janek napisał(a): > Ars jeszcze jedno. Żebyś miał świadomość w to co się wpakowałeś to poczytaj o Wrocławskim Domu Maklerskim,kto był ówczesnym prezesem kiedy wprowadzali Eko na giełdę.Po ile Aegon obejmował akcje.Może to ci trochę pomoże bardziej zrozumieć pewne rzeczy
dokładnie, zaczynasz starcze rozumieć, że to był wałek od początku ukartowany wreszcie coś zajarzyłeś bo już zacząłem wątpić znaczone karty, wszystko zaplanowane, apogeum w drugiej połowie 2013 kiedy idzie potężna seria kłamstw i nagonka, że 30 mln zł zysku w 2014 a później dalszy skokowy wzrost to wał był na miarę idm, działalności niejakiego cygana o nazwisku patrowicz...... zresztą takich wałów na naszej giełdzie była cała masa, knf od zawsze ma to gdzieś a pokrzywdzeni kwicząc w ciszy biorą to na klatę nikomu nie mówiąc ze wstydu, że są takimi łajzami
Piszesz o Patrowiczu, a dlaczego nic nie napiszesz o Sławciu. Przecież nie są to ludzie anonimowi.Uważasz,że jest w porządku, bo jest /był/ twoim kumplem?
No proszę, jak nam się pięknie i pożytecznie dyskusja rozwinęła. Dawaj, garbaty, dalej, a potem do roboty: hejtować, hejtować, hejtować. W koncu nie za przyjacielskie pogaduszki wam płacą. Swoją drogą, zawsze byłem zdania, że nawet przy hienie można się nieźle pożywić.
Klub wzajemnej adoracji imienia mokrych gaci. Cieszcie sie ta podbitką, chłopi, cieszcie. Pamietajcie, że to jest EEX, on nie wybaczy nigdy. Takich podbitek tu było juz kilkanaście. Zawsze kończyły się tak samo...
Takich to nie było bo były jedno dniowe zwane przez latryne odbiciem zdechłego kota, a toż to ten kot żyje bo już 3 dni wam się odbija a raczej skacze.
Dziwne, że ktoś spekuluje na giełdzie? Chyba o to chodzi. To jest spółka która uzależnia. Tylko dla twardzieli. Pięknie idzie do góry tylko pod co? Bo wyników nie ma.