Mylisz się ....o to chodzi ,że właśnie nie będzie scalenia i ktoś tu poleciał w ch.... celowy myk tego oszukańca by skupić tanio akcje moim zdaniem powrót na 50 a może i wyżej kto to wie?
Dnia 2017-08-31 o godz. 11:36 ~uwaga napisał(a): > A to oznacza zjazd kursu o min 50%. > > Zamiast tu topić kasę proponuję je pomnożyć. Podaję typy spółek na których to właśnie będzie można zrobić (gdyby ktoś nie wiedział): > > BRAS > > EFE > > VELTO
nie strasz nie strasz, zjechalo juz tyle w dol ze dalszy zjazd nie ma dla mnie zadnego znaczenia, jednak licze na spekulacyjna podbitke i przy pierwszej takiej okazji pozbywam sie akcji
zainwestowałem 150K w przedziale 0,05 -0,06 policzcie ile to akcji notabene ile to będzie pieniążków jak sprzedam min 0,5pln ;)) będzie info o światłowodach to takie kable co płynie w nich woda hehe oj dzieciaczki ,dzieciaczki - powodzenia w podejmowaniu mądrych decyzji
Dnia 2017-08-31 o godz. 12:04 ~pap napisał(a): > zainwestowałem 150K w przedziale 0,05 -0,06 policzcie ile to akcji notabene ile to będzie pieniążków jak sprzedam min 0,5pln ;)) będzie info o światłowodach to takie kable co płynie w nich woda hehe oj dzieciaczki ,dzieciaczki - powodzenia w podejmowaniu mądrych decyzji
Jak takie coś rusza to ja kupuje sprzedałem jak dużo straciłem ale dziś dokupie po 10 aby sprzedać po 30 za 50 tys. Jestem przekonany że jak spekulacje zacznie grać to nie po to aby wzrost był 100% tylko 400 to taka spółka taki rynek