• 5% decyduje Autor: ~asamm [31.0.34.*]
    na walnym jeden udziałowiec majacy mający 5% akcji decyduje o wszystkim czy to nie paranoja . Nikomu się nie chce wpływaać na spółkę
  • Re: 5% decyduje Autor: ~freedog [78.11.177.*]
    Ta - "nikomu się nie chce"... Chyba sam w to nie wierzysz? Po prostu spółka została po cichu przejęta. Wkrótce pewnie dowiemy się dla kogo pracuje Wolf
  • Re: 5% decyduje Autor: ~wisielec [89.64.15.*]
    Przeciez to nie jest ostatni odcinek serialu - " Stawka wieksza niz zycie " - jaja sobie robicie ???
  • Re: 5% decyduje Autor: ~Anjia [94.254.150.*]
    Dokładnie, pytaliście z zarząd o możliwą emisję akcji, kto wie może należało zapytać o wezwanie?
  • Re: 5% decyduje Autor: ~kc [178.217.249.*]
    to zarząd wzywają do prokuratury ??
  • Re: 5% decyduje Autor: ~chem [83.143.240.*]
    Co ty piszesz a czemu czyżby to było powodem wymiany zarządu
  • Re: 5% decyduje Autor: ~dr_wezol [79.190.18.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: 5% decyduje Autor: ~chem [83.143.240.*]
    Dnia 2017-08-30 o godz. 15:26 ~dr_wezol napisał(a):
    > Nie chcę się za mocno wtrącać, bo akcji nie mam - WOLF to - jak mieliście w komunikacie - spółka powiązana z Waltonem. Pełnomocnikiem Waltona jest Karaszewski, który inwestuje pieniądze cioci - Blanki Rosenstiel.
    > Pani prezes WOLF CAPITAL jest też prezesem spółki RX - głównego akcjonariusza Genesis Energy, czyli teraz już Medical Cannabis. A Genesis ma bazę paliwową, linię do przerobu plastików na paliwa. Może p. Karaszewski z panią Rosenstiel chcą jakoś pożenić tę bazę z Chemosem. Ale to tylko spekulacje. Pozdrawiam i życzę sukcesów w inwestycjach.

Dużo informacji jak na kogoś kto nie ma akcji a jest zorientowany lepiej jak ja drobny leszczyk ale widzę w tym dużo ciekawych i pozytywnych inf.
  • Re: 5% decyduje Autor: ~chem [5.173.54.*]
    oooooo jest zzagadaka jest odpowiedx!!

bingo

!!!!!!!!!!

chem i energy POTĘGĄ!!!

CHEM NA 10 ZŁ A GENERGY NA 5 ZŁ!!!

JEDZIEMY!!!!

WSZYSTKO SIĘ UKŁADA!
[x]
CHEMOS 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?