Te ostatnie zachowania zarządu i kursu, przypominają mi bankruta. Te pożyczki, mozliwa utrata płynności, brak zamówień itd. Czy te straszne spadki to czasem nie dyskonto konsolidacji Astany? A może wyniki za II q są tak fatalne? Czy trzeba będzie zacisnąć jeszcze bardziej lędźwie i założyć maski przeciw gazowe, żeby nie zatruć się metanem?
ars, masz oczywiście rację. Sam jestem załamany i widzę tu coś śmierdzącego niestety. Czas pokaże, czemu trwa tak paniczna wyprzedaż, obym był złym prorokiem...
Ja to i tak was nie rozumiem. Czy nie lepiej sprzedac ze strata i mieć możliwość odliczenia tego od podatku ? Widac wyraznie, ze cos tu smierdzi (nie mowie o latrynie :) i nie wiadomo na jakim poziomie się zatrzymają.
Na mafie nie poradzisz. Jak mafia mafiuje to akcje przekładuje. Sam widziałem dzis przekładkę jak się patrzy. Ktos przełożył ze 100 akcji za mafinjną kasę!
brawo brawo jak zlapac angaz u was i czy potracaja za bledy ortograficzne bo slyszalem ze placa od 30 gr do 2 zl od posta i mozna w miesiacu wycisnac nawet ponad 5 tysi choc sam zarabiam wiecej na ten moment to moge sie przebranzowic po co mam sie meczyc miec prokuratora na karku w kazdej chwili jak bez ryzyka placa taka kase a jestem pracowity to pewnie i bym wycisnal i 10 tys miesiecznie 1000 postow kazdy po 50 gr srednio i 500 zl dziennie razy 30 dni to i 15 zarobie jakie wyksztalcenie w cv wystarcz? 3 klasy i umiejetnosc pisania ?
Latryna jest "rzadkim" stanie. A tam się nie da podmyć. Zgłupieli i nie wiedzą czy te ich wczorajsze 50 Kilo wystarczą na dzisiejszy popyt. A nuż to Fundusz zbiera, hahahah PS. Nie pomogą podszywania się pod cudze nicki, wesoło
Muszę choć raz wejść w waszą retorykę rodem z psychiatryka: Latryna=mafia a z mafią nie wygracie :) Nasze 50 000 sztuk zmiecie kurs poniżej 10 zł, byśmy sie mogli obkupić i kółko zrobić, jak zwykle. Nie zarobicie, będąc przeciw nam. Mądry jas to zrozumiał a ars ma jeszcze fazę wyparcia :)
Jak ktoś tak pisze jak ty Corleonowo, to ma "rzadkie" z tyłu dxxxupy przypadki. A nie na giełdzie spadki. Prawdziwi spekulanci robią a nie pyskują, że zrobią!!! Fundusz, który zwiększył swoje konto o 250 000 akcji gdy kurs spadał, w sytuacji gdy rzekomo będzie dno i wodorosty z EEX, Putin miał rozwalić s-kę itd..., - zechce dokupić akcje. Tym bardziej , że należy oczekiwać rewelacji na dniach EEX. A poza tym są one najniższe od 4 lat.
Chyba, że się wystraszą waszych 50 Kilko, śmieszne.Wasz sponsor ,niejaki fundusik....../.../, już nie ma akcji. Stracił na wasze obiecanki/popisy zbyt dużo, aby was tolerować Jeżeli liczysz, że EEX zejdziecie z ceną do 10,- to jesteś już bankrutem
do Realisty- Jestem innego zdania. Kończy się realizacja fali korekcyjnej - 5-tej. Po czym rozpocznie się duża fala - III Oprócz tego ważne są b. silne kilkuletnie wsparcia.
Ja wiem, że to dla 4-ch latryniarzy może się nie podobać. Ale to ich sprawa Poza tym widząc, co się dzieje i jakie mają zamiary Latryniarze, duzi /Oegon?/ wiedzą co zrobić z podażą 50 Kilo
- uzupełnienie, tzn. rozumie się,że sama fala (5) nie trwa od 26.o9.16. Tyle trwają wszystkie fale korekcyjne łącznie z falą (5-tą). Skorygowały one (I) falę wzrostową i są falą (II)., sorry
I jeszcze jedno /sorry przed wyjściem/ 6 fala jeszcze bedzie, ale dopiero po tsunami. A tsunami jeszcze przed nami. Po tsunami, cofniemy sie do 4 fali, najdłuzszej, bo korekcyjnej /wzrostowo-spadkowej/ Także jeszcze trzy fale.