• chemos Autor: ~tepy [31.0.123.*]
    dziś powinno być stabilnie,kurs powinien wahać się 1,2złdo 1,3zł..dopiero jutro może ruszyć.inwestorzy wykazują wielką ostrożnośc na tej spółce.czyli coś nie jest tak dobrze,jak czruje chem,który jest nadaktywny,namawiając na kupno i wieszczy duże wzrosty.
  • Re: chemos Autor: ~chem [83.143.240.*]
    Ciekawe co napiszesz jak będą te duże wzrosty a w pewnym momencie powinien się pojawić jak ktoś pozbiera wszystko to pociągnie wysoko bo do 10 zł. to duża odległość a tam kiedyś długo się grało pamiętacie ?
  • Re: chemos Autor: ~tępy [31.0.123.*]
    aby tak było muszą być fundamenty,a obecnie tak nie jest,p/e wynosi 16.a inwestorzy nie będą kupować wydmuszek,jak jest dużo dobrych sopółek,które dzielą się zyskami, a tu tak nie ma.
  • Re: chemos Autor: ~dron [89.77.10.*]
    Dnia 2017-08-28 o godz. 08:30 ~chem napisał(a):
    > Ciekawe co napiszesz jak będą te duże wzrosty a w pewnym momencie powinien się pojawić jak ktoś pozbiera wszystko to pociągnie wysoko bo do 10 zł. to duża odległość a tam kiedyś długo się grało pamiętacie ?

10 zł powiadasz ? no to nie ma wyboru po takiej analizie opartej na pamięci historycznej przebiegu kursu
    Obecny kurs szoruje po dnie lub blisko niego więc czemu ma nie podrożeć nawet spekulacyjnie
    A na chwilę obecną to się nawet nie otworzyło, czy ktoś zaspał a może tramwaj się spóźnił
  • Re: chemos Autor: ~mutant [188.146.105.*]
    ciekawa sytuacja z rejestracją akcji na walne.... ktoś chyba miał świadomość ,iż rejestrując ok 5 % akcji zrealizuje swoje założenia na zgromadzeniu.
  • Re: chemos Autor: ~dron [89.77.10.*]
    pytanie jest takie - dlaczego inni nie rejestrowali? wg. mnie dogadani,
  • Re: chemos Autor: ~tępy [31.0.123.*]
    nie ma chętnych,leci w dół.czemu chem nie kupuje,a namawia do kupna.jego aktywność powinna byc zerowa ,byłby wtedy wiarygodny.
    Dnia 2017-08-28 o godz. 09:35 ~tępy napisał(a):
    > nie ma chętnych,leci w dół.czemu chem nie kupuje,a namawia do kupna.jego aktywność powinna byc zerowa ,byłby wtedy wiarygodny.

Mam tego pod korek i co mam sprzedawać teraz ? Nie ja poczekam ! A aktywność moją tłumaczy pierwsze zdanie
    Dnia 2017-08-28 o godz. 09:22 ~mutant napisał(a):
    > ciekawa sytuacja z rejestracją akcji na walne.... ktoś chyba miał świadomość ,iż rejestrując ok 5 % akcji zrealizuje swoje założenia na zgromadzeniu.

To czemu zawieszenie walnego skoro tak jak piszesz jest jakieś porozumienie ?
[x]
CHEMOS 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.