bież po 0,08 będziesz miał jak znalas i możesz być bogaty parówa robi promocje obdarowuje swoimi brylantami zaufanych osłów od topienia kapitału w jego perełkach ..
Dnia 2017-08-23 o godz. 13:56 ~Nr-7 napisał(a): > bież ...................... .. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dyslektyk i gra na NC ? A zapomniałem , że na ul. Gołodupca 6 większość to półanalfabeci . Idź skonsultuj się z kimś bardziej wyedukowanym i napisz co chciałeś, bo na razie nie rozumiem co napisałeś
Dnia 2017-08-23 o godz. 14:22 ~gjfiutyc napisał(a): > Dnia 2017-08-23 o godz. 13:56 ~Nr-7 napisał(a): > > bież ...................... .. > ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- > Dyslektyk i gra na NC ? A zapomniałem , że na ul. Gołodupca 6 większość to półanalfabeci . > Idź skonsultuj się z kimś bardziej wyedukowanym i napisz co chciałeś, bo na razie nie rozumiem co napisałeś > > gjfiutyc >
WYDAJE MI SIĘ ŻE TWÓJ MÓZG PRZESTAŁ PRACOWAĆ - chyba musisz się napić sliwowicy ale gruby ci musi dać z karmana 50 to wtedy sobie zakupisz bizmesmenie ... gruby na papierze nie daje zarobić tylko sam kasuje do skarbca a ochłapy daje wiernym sługom dziesiątke, dwadzieścia zależy od humoru czasem sypnie piędziesiąt ???
Re: ależ dziś piękne rozdawanie - Nie dla psa kiełbasa - TAK TRZYMAĆ
> > Dnia 2017-08-23 o godz. 13:56 ~Nr-7 napisał(a): > > > bież ...................... .. > > ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dnia 2017-08-23 o godz. 14:22 ~gjfiutyc napisał(a):
Dyslektyk i gra na NC ? A zapomniałem , że na ul. Gołodupca 6 większość to półanalfabeci . Idź skonsultuj się z kimś bardziej wyedukowanym i napisz co chciałeś, bo na razie nie rozumiem co napisałeś
> Dnia 2017-08-23 o godz. 13:56 ~Nr-7 napisał(a): > bież ...................... .. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dnia 2017-08-23 o godz. 14:22 ~gjfiutyc napisał(a):
Dyslektyk i gra na NC ? A zapomniałem , że na ul. Gołodupca 6 większość to półanalfabeci . Idź skonsultuj się z kimś bardziej wyedukowanym i napisz co chciałeś, bo na razie nie rozumiem co napisałeś