• Spadają obroty to dobry znak Autor: ~chem [185.156.174.*]
    Będzie do góry jak tylko pozbiera gruby
  • Re: Spadają obroty to dobry znak Autor: ~dron [89.77.10.*]
    celna analiza , tylko zauważ, że gruby zbiera a miesza parówa i z tego wychodzi zamieszanie odbiło z 1,16 i rwie w górę
    trzeba entuzjazm podtrzymać, CHEM - dawaj pisz obszerniejsze analizy

• Re: Spadają obroty to dobry znak Autor: ~chem [83.143.240.*]
    Będzie jazda tylko trzeba poczekać
    T o ci co dziś sprzedali jutro drożej odkupią ?
  • Re: Spadają obroty to dobry znak Autor: ~Ehh [89.67.109.*]
    gdzie ty masz spadające obroty?
    Tego pakietu z wora do wora nie uwzględniłem
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [79.191.253.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Spadają obroty to dobry znak Autor: ~Anija [94.254.145.*]
    Zgadzam się Iskiero, ja sprzedałam, ale jeszcze jedno chciałabym od siebie na przyszłość, jeśli chodzi o akcjonariat tej spółki. Wiecie jak to wygląda? To co robicie? Jest tak na wsparciu jest 300 kilo, a Chem ciągle nawija, zieleń, gruby 40%, to jak frajerzy checie żeby jakiś poważny inwestor coś kupił, skoro każdy leszcz wie że to naganianie? Z drugiej strony zdejmiecie wsparcie i macie dolne widły, wszakże pan z Mazur nie chcę by to rosło. Ogarnijcie się, przysłowie mówi "pieniądz lubi ciszę".Teraz żaden leszcz tego nie tknie, bo leszcz kupuje jak rośnie. Gruby, gruby, gruby, są chudsi i grubsi. Chusteczka do ręki wyłoczyć monitor i do łazienki, ciśnienie spadnie, bo wątpię że ktoś z was ma żonę, kochankę tym bardziej, czy nawetdziewczynę.
  • Re: Spadają obroty to dobry znak Autor: ~Chemos [195.117.1.*]
    A ty znasz akcjonariat jak wygląda? Komu sprzedaje akcje fundusz?
    Dnia 2017-08-23 o godz. 22:56 ~Chemos napisał(a):
    > A ty znasz akcjonariat jak wygląda? Komu sprzedaje akcje fundusz?

A skąd wiesz że fundusz sprzedaje
  • Re: Spadają obroty to dobry znak Autor: ~Anija [94.254.145.*]
    No komu? Bardzo jesteśmy ciekawi, bo sądząc po ostatnich obrotach to bylibymy juz w okolicy 1,5 a w dół to nawet nie wiem gdzie, zważywszy jaką renomę ma na gpw ten papier. I dlaczego przez rynek a nie pakietem?
    Dnia 2017-08-23 o godz. 21:09 ~Anija napisał(a):
    > Zgadzam się Iskiero, ja sprzedałam, ale jeszcze jedno chciałabym od siebie na przyszłość, jeśli chodzi o akcjonariat tej spółki. Wiecie jak to wygląda? To co robicie? Jest tak na wsparciu jest 300 kilo, a Chem ciągle nawija, zieleń, gruby 40%, to jak frajerzy checie żeby jakiś poważny inwestor coś kupił, skoro każdy leszcz wie że to naganianie? Z drugiej strony zdejmiecie wsparcie i macie dolne widły, wszakże pan z Mazur nie chcę by to rosło. Ogarnijcie się, przysłowie mówi "pieniądz lubi ciszę".Teraz żaden leszcz tego nie tknie, bo leszcz kupuje jak rośnie. Gruby, gruby, gruby, są chudsi i grubsi. Chusteczka do ręki wyłoczyć monitor i do łazienki, ciśnienie spadnie, bo wątpię że ktoś z was ma żonę, kochankę tym bardziej, czy nawetdziewczynę.

By te twoje wywody zrozumieć to trzeba zawołać smakosza spod butki z piwem i on to tłumaczy na język polski
[x]
CHEMOS -2,94% 0,33 2018-04-30 16:48:18
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.