• Odpowiedzialność aton ht Autor: ~grosz [94.254.164.*]
    Witam,
    Jestem jednym z akcjonariuszy, którzy w aton ht utopili grubo ponad bańkę i analizując wszystkie aspekty tej firmy wygląda to na wyłudzenie pieniędzy.
    Byłem na walnych zgromadzeniach 2 razy (oprowadzali, pokazywali sprzęty, jak to opony super utylizuje itp). To jest po prostu niemożliwe, że Rana Nadzorcza dopuszcza do prowadzenia spraw spółki w taki sposób. I tu powstaje moje pytanie.
    Czy zarząd giełdy, Komisja Nadzoru Finansowego itp nie widzą tutaj wałków na miliony złotych? Ze ta spółka jest trzymana żeby dotacji im nie zabrali czy innych świadczeń.
    Ciekawe czy by organy zaczęły wszystko sprawdzać po złożeniu zawiadomienia ?
  • Re: Odpowiedzialność aton ht Autor: ~Koki1971 [37.47.97.*]
    Nie przejmuj się ją też wtopił 75tys a maklerek gwarantował ze będzie 10zl Barczyk nas wszystkich wyj.ebal w kosmos
  • Re: Odpowiedzialność aton ht Autor: ~Rob [87.205.50.*]
    Troche za późno na jakieś kroki prawne bo tylko wydmucha została bez kasy. Chyba zeby sadzić samego twórcę tej supertechnologii. Ja mam nadzieje ze doczekam czasu jak jakiś giełdowy przewalacz w końcu w tym kraju beknie
  • Re: Odpowiedzialność aton ht Autor: ~1234 [178.235.146.*]
    no i co dalej ? Oderwiemy sie kiedyś od tego dna?
  • Re: Odpowiedzialność aton ht Autor: ~tom [87.205.50.*]
    Dnia 2017-10-06 o godz. 15:26 ~1234 napisał(a):
    > no i co dalej ? Oderwiemy sie kiedyś od tego dna?

Przecież to nie prowadzi żadnej działalności, to jak?
    to może zacznie ?
  • Re: Odpowiedzialność aton ht Autor: ~kloc_na_oku [109.173.151.*]
    A takie to wkusne mialo być takie innowacyjne jak ekoexport ,indygo ,balcitc,eceramict,,jedyna technologia na świecie,jak widzicie na badanie mamy bardzo dużo prezesów-bydlaków,z inwestorskim pozdrowieniem-niech krwisty klocek ma was w nieustającej opiece.
  • Re: Odpowiedzialność aton ht Autor: ~kabanos [46.112.34.*]
    Klocu. Tutaj też wtopiłeś?
  • Re: Odpowiedzialność aton ht Autor: ~Gerg [85.193.222.*]
    Tak jak chyba wszyscy straciłem tu bardzo wiele, albo prawie wszystko. A jak akcjonariusze zapytali MG, kancelarię rudego Donka i innych, to ów kancelaria Donka napisała list do wszystkich (do wiadomości z adresami wszystkich) łamiąc ustawę o ochronie danych osobowych i w sposób taki, jakby nas ostrzegała aby nie dotykać placem spółki. To takie małe Amber Gold kryte przez WSI-ochów. Były też działania innej kancelarii, co nie potrafiła działać na rzecz akcjonariuszy. Były tez tajemnicze działania wydmuszkowe, w tym, wpuszczanie do biura i udostępnianie danych spółki ludziom tam nie pracującym a wyciągającym know-how do spółki pewnego pana z RN.
    Aha, ten sam makler od ATON-HT polecał firmę Luxima, która straciła 98%. Właśnie spółka została całkowicie wydymana wraz z akcjonariuszami mniejszościowymi i zrobiono nową, gigantyczną emisję, przez co nowy właściciel, za długi przejął 99% spółki a pozbyto się wszystkich istotnych nieruchomości. A Zarząd brał kasę by ów dług pogłębiać i doprowadzić do faktycznego oddania spółki innemu podmiotowi. Zakładam, że będzie tak samo z ATON-HT. Tylko najpierw musi kosztować 1 grosz, no może 2 grosze. Popatrzcie na historię Luximy...

• Re: Odpowiedzialność aton ht Autor: ~MOŚ_czyli_łoś [77.254.61.*]
    A pamiętacie to? Te plecy musiały być (i nadal są) potężne i ponadpartyjne: 

http://wyborcza.pl/1,155287,7636092,Wpuszczeni_w_azbest___skutki_kontrowersyjnej_ustawy.html

Chcecie kupić sobie urządzenie? Jest! 

http://www.promistech.pl/reaktor-mikrofalowy-do-utylizacji-azbestu, 

Jednak nie ma 48 kW, ale zaledwie 3 kW.
  • Re: Odpowiedzialność aton ht Autor: ~dawnotuniebyłem [185.6.115.*]
    Witam Was,
    dawno tu nie zaglądałem. Chyba ze 4 lata. Też wtopiłem kilkadziesiąt tysięcy.
    Wydymali nas na cacy i dalej funkcjonują i dalej dymają. Taki świat. Jedni dymają inni są dymani...
    Najlepiej na tym wszystkim wychodzą Ci co papier pchają na rynek.
    Ja się od tego już trzymam z daleka. Robię swoje, a nie łudzę się, że ktoś coś za mnie zrobi.
    Niestety.
    Pozdrawiam Gerg. Kiedyś czytałem twoje wpisy. Może nawet po części mnie natchnąłeś, żeby wejść na tą łajbę. Się potopiliśmy.

pozdrawiam.

o co chodzi tu ostatnio z tymi wzrostami do 10 gr ? Idziemy wyżej ?
[x]
ATONHT 13,38% 0,18 2022-05-26 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.