Jak to możliwe, że co sesje kurs wali się jak wieża Babel? Wiem, że straszna emisja jest drukowana po 10,97, ale bez przesady! Który walor spada 14 sesji?
Wpis z 15.18 pod moim nickiem - nie jest mój. Dlaczego chcą moje wpisy zdyskredytować???
To jasne - ponieważ są w nich ważne, prawdziwe i solidne info i takież same wyciągnięte wnioski. Latryniarze stosują stare triki z zarzucaniem nie po ich myśli wpisów swoimi i szybkie zmieniania wątku, aby jak najmniej osób miało do nich dostęp. To prymitywna manipulacja
Ja piszę od wielu już tygodni tylko pozytywne rzeczy, bo tak widzę EEX. Brzydzę że żlebem giełdowym
Patrze z boku na to wszystko.Nie bardzo mi sie chce pisac ze wzgledu na to trolostwo.Co miales na mysli z ta rura skoro odbior instalacji byl w pazdzierniku tamtego roku.?Mysle,ze ktos poczul sie oszukany i gra spadkami na nosie Bokunom.Rowniez pozdrawiam
Bokun wyjaśniał tę sprawę /przyznać trzeba,dość fragmentarycznie/, sporo musiałbym pisać i wyjaśniać. Chodziło o rodzaj, nierównomierność i in. parametry zrzucanych popiołów, które są trudne do opanowania przez automatyczne urządzenia stosowane poprzednio, należało je zmienić. Co do robienia Bokunowi na złość. W biznesie nie ma takich zwyczajów ani możliwości. Bokun uśmiałby się tylko.
A poza tym każdy powinien myśleć a nie bazować na bzdetach, fałszywkach etc.
Taaa, rury pomontowali, kulki jeszcze powiedzcie, że ktoś odbiera. Tylko czemu kurs w czarnej latrynie? /ja już tracę zmysły, raz naganiam na spadki, raz na wzrosty/ Czy widzicie formację deski klozetowej na dziennym?
Prawdopodbnie,jutro rano w stanę i usłyszę głos jedyny,że już czas na bździny,z inwestorskim pozdrowieniem-niech krwisty klocek ma was w nieustającej opiece