Ja się juz poddaję. To nie może tak wiecznie trwać! Ile można znosić te puste obietnice, nieprzerwane spadki i wszechobecny chlupot labrygi? Jutro pogonię te kwity i o nich zapominam! Wam to też radzę - po co się denerwować badziewiem, jak tyle spółek jest fajnych.
Dnia 2017-08-08 o godz. 21:06 ~Zibi napisał(a): > Dlaczego podoba się im ta spolka skoro jest taka zła. Pilnują ja jak oka w głowie.Nawet rano w niedzielę? Ciekawa sprawa.Pozdrowienia dla normalnych
tak, dokładnie to taka perła że od 4 lat piszemy źle i skupujemy akcje perełki buahahaha
ps. kupić to gó**o zawsze zdążę, a ty się kisisz i łudzisz że może kiedyś bajka się spełni otóż - nie spełni się, oni już stracili płynność, nie stać ich na surowiec a to już nie jest początek końca, to koniec końca
A wiesz eko, że ja mam podobne przemyślenia? Odkąd kupiłem EEX, spotykają mnie tu same upokorzenia i malejący z dnia na dzień kapitał. To bez sensu. Sprzedam to niedługo, może zdarzy się cud i podbiją na 12,50? Wątpie i w to.
Dnia 2017-08-08 o godz. 21:01 ~Zibi napisał(a): > Ja też mam pewne spostrzeżenia Zachowujecie się jak dzieci, zdradza was IP. Szukajcie dalej naiwnych.Starajcie się bardziej, z inwestorskim pozdrowieniem-niech krwisty klocek ma was w nieustającej opiece.
eko i tak długo wytrzymałeś. Niejaki kristoffer58 wisi od 18 zł ale siada mu już psycha. Inni, np. jas juz dawno pożegnali sie z normalnością i snują teorie spiskowe. Oto, co robi z ludzi posiadanie akcji EEX.
Napiszę jeść raz bo moderowany mnie usunął.
Jeżeli zakładasz że dzisiaj sprzedasz wszystkie swoje akcje to musisz mieć ich ogromną ilość ok 2tys szt.
Szacun
Zapewne malo kto wie ja doszlo do wspolpracy prezia ze spoldzielnia wroclawsko warszawska a stalo sie to mianowicie na samym poczatku z tego co sie domyslam taka oferte przedstaeuali we wroclawiu podczas oferty pierwotnej nie jednemu preziowi przez spoldzielcow z WDM dzieki nim ubral prezio Aegon po 40 zl i bylo za co czesciowo pobudowac fabryke w astanie . obecnie mamy do czynienia z analogiczna sytuacja z tamtego roku przed uruchomieniem farbryki zrobic sobie emisyjke po cenie zanizonej tz 11 zl oddac kolesiom czesc akcji po 12 zl sprowadzic kurs do tego poziomu przekladkami i dupnymi komunikatami odevrac jak najwiecej akcji jeszcze na tych poziomach a nastepnie ubrac innych na poziomach 40 zl i znowu zaczac odbierac akcje po atrakcyjnej cenie . co nas jeszcze czeka prawdopodobnie kontrakt ktorego nie ma i info o tym jak juz to mialo miejsce dopiero wlasciwe info o strategicznym ktorego ubiora jak aegon na 40 zl lub kolo tego i pokazanie wreszcie bardzo dobrych zyskow i przychodow . a wszystko w majestacie prawa i pod ochronka knf u . A wszystko z pieniedzy podatnika z watu i innych szwindli finansowych 3 RP
tak samo na sp 500 reventon gabage przewidywales robisz to w harytatywnie dla spodzielni zeby innych ostrzec tak samo jak wazze przekladki z raczki do raczki w dol czy inne sposoby hak skupienie na zamknieciu 3 proc drozej i odrazu ulozenie z tego batona po tej samej cenie .